Čo robiť s nadmerným vypadávaním vlasov?

Profilova fotka
ahoj babuľky, stala sa mi taká vec a ako počúvam aj všetky moje známe tak majú rovnaký problém a to nadmerné vypadávanie vlasov :-| v poslednej dobe je to strašné, všade samé moje vlasy :-| už to cítiť aj na objeme, sa bojím že ak to pôjde takto dalej tak mi z nich asi veľa neostane :-( takže ak viete poradiť ako na to tak budem vééééééľmi vdačná ;-)
Odpovedať
1
2
@mery177 ja mám úplne rovnaký problém...na objeme to už cítim až extrémne...čakala som do svadby, no teraz sa už idem ostrihať na kratšie a možno to pomôže...
Odpovedať
Vitaj v klube,mna to dlho trapilo, kvoli zaludocnym problemom, naslednej strate na vahe a doporucenej diete. Drahy mi kupil panthenol, lebo sa uz na mna nemohol kukat ako sa trapim so zihlavovymi zabalmi a nejake vyrazne vysledky nebolo vidno. Pomohlo, ale ked som ich douzivala tak sa to zas trosku zhorsilo. Tak som zasla do lekarne a kupila si panthenol, " Křemík", a vlasove serum FITOVAL. Mala som to uzivat 3 mesiace ale po 1,5som sa na to vyprdla,lebo som si uz nevycesavala guce vlasov a neupchavala odtok vo vani, no tusim to douzivam aby sa mi to nevratilo. Ten fitoval je trosku drhasi -7-8eur/mesacne balenie/ a kremik s panthenolom su 2-6,podla toho kolko mesacne balenie. Najlepsie je,ze mi rychlejsie teraz rastu vlasky a su pevnejsie. Vypadavanie vlasov moze byt aj zmenou stravy, zmenou pocasia, stresom,....zalezi aj aku mas pokozku hlavy-mastnu,suchu, teplu, studenu- zalezi ako ti prekrvuje. Pouzivas gumicky alebo si inak stahujes vlasy?? Ak hej, tak si gumku povol. Fenujes po umyti alebo suchas uterakom kym neuschnu? Zabal do "turbana", nechaj chvilku na halve nech uterak vsaje nadbytocnu vodu a potom si nechaj vlasy ususit samovolne. Neces ani nezehli ich ked su mokre. Vitaminy B,B5,PABA a biotin zasobuju korienky, pomahaju pri predcasom vypadavani a sediveni, vyzivuju pokozku cim zabranuju lupinam. A-koordinuje tvrobu mazu.C-zdravie a imunita,E-prekrvuje pokozku, dodava vlasom hebkost a lesk, L-cystein-aminokyselina, dolezita pri tvorbe vlasovej struktury a obnovuje poskodene vlasy,Q10-zlepsuje prekrvenie, zabranuje starnutiu pokozky=oslabeniu a vypadavaniu. Ja som na to tiez kukala ked mi to doktorka-znama, dala, ze ci jej harasi, kto si to ma pamatat. Ale nieco z toho jedavas mozno denne a nieco si len pridaj do jedalnicka. To ostatne maju v lekarni :-D Zlte, oranzove a zelene ovocie a zelenina,strukoviny ako fazulka, celozrnne vyrobky, semienka, orechy, ryby, energeticke napoje, syry,mlieko,vajcia,rastlinny olej, Q10-sardinky, olivovy olej, brokolica. L-cystein-maso,mliecne produkty,strukoviny Dufam, ze som pomohla aspon trosku.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tiez tento problem..uz asi 4 roky, sa aj divim, ze nie som este plechava....staci ocesanie, alebo umytie vlasov, a mam plnu hrst vypadanych....je pravda, ze som v neustalom strese, mam malo vitaminov, ale neviem, co mam robit...si vitaminy, alebo zabaly...v podstate ani neviem pricinu toho padania :-( :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulka86 dakujem si zaltá že si to tak riadne rozpísala :-) ja si vlasy fenujem len ked potrebujem či sa ponáhľam, ani si často nežehlím, suším tiež tak že ich dám do turbanu len som ich ešte aj potom zvykla drhnúť uterákom :-| ale už nebudem, vždy si dávam balzam, len ked sa mi minie tak nie .... takže vidím to tak že si dám nástup do lekárne :-D nechápem prečo začali vlasy naraz všetkým enormne padať... čo sa to deje?? a asi si kúpim aj nejaké vitamíny aspoň to béčko a cečko ostatné strava, robila si si aj nejaké zábaly?? a tie prípravky čo si uviedla čo to je?? nejaký šampon alebo serum??
Odpovedať
Profilova fotka
tu sa uz o tom co to popisalo http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/v... pred zakladanim temy treba pouzit vyhladavac ;-)
Odpovedať
Merry177, mne zacali nadmerne vypadavat vlasy zhruba pred 3 mesacmi. Vlasy mi nikdy nepadali, teda len bezne vypadnutie kedze moje vlasy su kucerave tak po umyti par vypadlo. Ale potom zacali vypadat ked som ich umyla a rozcesala a na hrebeni mi zostal kopec vlasov a tiez ked som si presla rukou do vlasou zostalo mi v nej kopec vlasov. Kupila som si ako prve zinok a vitamin B. Kedze nic nezaberalo tak som sa vybrala navstivit lekara endokrinologa, lebo som citala ze nadmerne vypadavanie vlasov moze sposobovat choroba stitnej zlazy. U lekara sa mi to potvrdilo a mam zvysenu funkciu stitnej zlazy. Zacala som sa liecit, teda beriem tabletky 2 mesiac a vlasy prestali padat a tiez stitna zlaza sa dostava do normalu takze beriem len minimalne mnozstvo tabletky. Skus navstivit endokrinologa a budes vediet ci je to stitna zlaza alebo len prechodne obdobie a vlasy prestanu padat same. Je pravda ze na jesen cloveku vypadne ovela viac vlasov takze je to mozno sposobene aj rocnym obdobim. Praje vela stastia, lebo sama viem ale je neprijemne padanie vlasou.Drzim palce.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivusik27 dakujem za radu :-) skúsim to môžem ale ja si nemyslím že je to štítna žľaza ale človek nikdy nevie a vlasy mi padajú už pár mesiacov takže s počasím to nemá nič :-|
Odpovedať
@mery177 zabaly si nerobim uz vobec, nemam na to cas. Fitoval je serum, nanasa sa na suche vlasy,minimalne 3x do tyzdna- davala som si to po kazdom zmyti co je kazdy druhy den. 1 skatulka obsahuje 2 flasticky a 1 davka je 5ml. to si len vmasirujes do pokzky a nechas tak. mas potom sice vlasy take....tvrdsie a na dotyk ako mastne,ale za ten vysledok to chvilu vydrzis,ci? mne osobne to robilo dojem ako po tuzidle- spravilo mi objem-vlasy pri korienku stvrdli a stali, cize to ani nebolo vidno, ze mam nieco na vlasoch. kremik a panthenol su tabletky. :D
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulka86 dakujem už som bola v lekárni na nákupoch :-D takže som už vyzbrojená a všetko poctivo užívam :-)
Odpovedať
@mery177 povedali ti ako to ma byt hej? kremik 2x a panthenol 1x do dna. a to serum, ja som si davala kazdy 2. den. tak drzim palce nech aj tebe zaberie. potom daj vediet :-D
Odpovedať
ahojte ,mne začali vypadavat vlasy koly tehotenstvam a stresom aspon si myslim,ale nakolko som potratila snad sa to dostane do normalu.Som zufala ked vidim kolko mi pro rozčesavni mokrych vlasov vypadne ale aj ked sa len vlasov dotknem..neviem či je to aj obdobim. tiež vidim že už nemam taku hustotu vlasov ako som mala.. :-( .začala som uživat revalid tabletky a šampon revalid..
Odpovedať
@natalia revalid urcite pomoze, aspon pre mna je to cislo 1.. tiez mi po porode zacali velmi padat vlasy, a navyse ja vzdy menim ,,srst" aj zmenou rocneho obdobia.. revalid mi vzdy krasne pomoze..
Odpovedať
Článok sa načítava...
@weel revalid je fajn akurat ho treba dlhšiu dobu uživat a potom vidiet vysledok..ale vlasy padaju aj tak počas celeho roku ,mne vždy padaju pri dakej zmene či už hormonalnej alebo strese..a podobne
Odpovedať
@natalia beriem ho 2roky ;-)
Odpovedať
@natalia neces si mokre vlasy!! za prve ich poskodzujes a za druhe sama vytrhavas. Ked ti padaju pri akejkolvek zmene tak im chyba nejaky vitamin. Skus si pozriet moj prvy prispevok v tejto teme. ;-)
Odpovedať
Ahojte baby,som kaderníčka a preto Vám odporučím šampó na vypadavanie vlasov KLORANE s chinínom.kúpite ho v lekarni,cena je cca 13eur ale oplatí sa..zaberá hneď po prvom,druhom použití...
Odpovedať
Profilova fotka
@nevkusna vdaka vyskúšam ak mi nezaberie to čo mám ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, problem s vypadavanim vlasov riesim aj ja uz cca 5 rokov, skusala som vsetko mozne i nemozne. preto radim dat si najskor vysetrit krv hlavne hladinu zeleza, vitaminu B12, hormonalny rozbor a stitnu zlazu. ja mam vsetko v poriadku a vraj moje padanie vlasov je iba stresove. chodim k pani dr. Nestorovej ktora je trichologicka takze sa specializuje na vlasy a ta mi poradila sampon Revita, vyskusala som a velmi mi pomaha takze odporucam. dalej je velmi ucinny i roztok na revitalizaciu vlasov renokin a sampon renokin. to serum renokin je o 100% ucinnejisie s valcekom derma roller Medik8 s mikroihlickami. ja si vzdy pred nanesim sera poprechadzam s tym valcekom a potom vmasirujem serum do pokozky. vsetko mi to doporucila dr. ku ktorej chodim. skoda len ze su vsetky tieto veci proti padaniu vlasov tak nesmierne drahe :-( toz moja skusenost drzim vsetkym palce.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@merry177 zabralo ti to čo napísala tá Zuzka? :) :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte slečinky:) Ja som už rovnako vyskúsala asi milion prípravkov na vlasy a nič mi ani náznakom nepomohlo. Kedysi som mala krásne, husté, dlhé vlasy, ale prišla anémia a mne zostala asi štvrtinka pôvodnej hrivy. Už som bola zúfalá, ked som našla na internete výživový doplnok Forcapil. Balenie na tri mesiace, cena dobrá, tak že vyskúšam ako už poslednú možnosť, predtým ako zakúpim parochňu :-D a váááážne mi to pomohlo. Jasné beriem to už asi rok...všetko chce čas, ale výsledky som videla už po prvom mesiaci. Každý deň bolo v kefe menej a menej vlasov a vlasy krásne lesklé...a ako bonus aj nechty mám krajšie. Mávala som na nich tie biele fliačiky a konečne mi to zmizlo:) tu le link...http://www.forcapil.sk/ prečítajte si a vyskúšajte...želám vám teda viac vlasov:)
Odpovedať
súhlasím so zuzinkou... mne Forcapil tiež pomohol. Mala som lámavé nechty a aby toho nebolo málo tak mi pred rokom začali riadne vypadávať vlasy. Ja ho síce beriem kratšie asi 4 mesiace, ale vážne prestali tak strašne padať a aj nechty sú na tom lepšie:) Veľmi sa tomu teším. Už ho berú aj kamošky a aj tie sú veľmi spokojné:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ja som napodobne moc spokojna s forcapilom. uzivam ho uz stvrty mesiac a musim uznat, ze vlasy mi padaju o poznanie menej. dufam, ze si nan telo tak rychlo nezvykne a ze bude zaberat este dlho, lebo inak neviem uz co vyskusam. uz som experimentovala dost, tak so teraz spokojna, ze vidim po rokoch trapenia nejaky vysledok.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
súhlas babenky, ja som 4 mesiace pred svadbou začala užívať forcapil, lebo mi začali nehorazne vypadávať vlasy, velmi som sa zlakla, ale doktorka mi povedala že mi chýbajú živiny tak som ich takto doplnila a chvalapánu sa to stoplo
Odpovedať
Ja s forcapil skúsenosti nemám tak sa k nemu neviem vyjadriť, mne však pomohla donnahair, ktorú som brala, asi po 6-8 týždňov som videla už rozdiel, pri ročesávaní mi na kefe ostávalo stále menej a menej vlasov a takisto po izbe som nachádzala menej svojich vlasov, takže môžem odporučiť :)
Odpovedať
ja som tiaž veľmi spokojná s forcapilom, mne zas zachránil nechty po 5 rokoch čo som mala gélové a už som ani nedúfala v svoje, pekne som postupne začala brať forcapil a ked mi vyrástli mala som nechty pevné ako keby som gél ani nemala
Odpovedať
ja som forcapil užívala ten je dobrý, pomáha, ale potom mi manžel doniesol donnuhair od nejakej známej a tá mi zaberala viac a bola som s ňou spokojnejšia, zaberala mi rýchlejšie a aj vlasy po nej boli krajšie :)
Odpovedať
Forcapil je zo všetkých výživových doplnkov najlepší, ale zas nepodceňovala by som nejaké extrémne vypadávanie vlasov, lebo to môže mať vážnejšiu príčinu, ako nedostatok vitamínov, ale na také oslabené vlasy, nechty je super.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ak je to naozaj také zlé, určite by som na tvojom mieste vyskúšala nejaký doplnok stravy. Mne vlasy nevypadávajú, ale mojej sestre áno a tá si tiež pochvalovala forcapil, vyskúšala aj iné ale henten je aj celkom zabral
Odpovedať
Tak ja ten forcapil konečne vyskúšam, dnes som hi ho bola kúpiť v lekárni :) som zvedavá.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
ženy,,a ked ste brali panthenol tablety,,,ja som si kupila 100 miligramove,,kolko tych tabliet denne ste uzivali?? a akym sposobom?? rozpzstene v ustach alebo ste zapijali vodou? dakujem:)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?