ja vychadzam so svokrou dobre, zatial... co ja viem co bude neskor, ona sa tvari ze sa inym do zivota nemiesa, ale najradsej by vsetko vedela a ja jej nikdy nic nepoviem, lebo aj naco, ved su to nase sukromne veci... no neviem ako spolu vydrzime...
tak to dufam, pretoze sa toho naozaj obavam a navyse moja svokra je strasna pletkarka... ak viete co tym myslim.. z komara urobi somara....
niekedy mi to fakt lezie straaaaasne na nervy... :-(
:::D
dnes som bola v meste s mamou, ej ta sme cele mesto presli. Mama si saty aj topanky na svadbu kupila. Mne do vybavy nejake tie veci pokupovala, a aj nieco pre male mi zas kupila :::D, ja som si tricecko tehotenske kupila... ech same nakupy dnes....
=DD ale aspon som mala dovod sa zasmiat..vylepsila si mi naladu..
tak ja som sa teraz obj. k tej mojej suprovej lekarke na 21.5. tak drz palce nech tam dopadnem veeeeelmi dobre
hej hej pytala si sa..som ti pisala o tych lepiacich papierikoch myslim...
no dnes som sa uz bvola korculovat..akurat som dosla do bytu..nie je mi az tak dobre..uz ma sice nebolelo brucho ale z voni mi stale nie je dobre..vela toho ani nenajem a unavena som rovnako..tak neviem no..som zvedava na tie vysetrenia co chcem mat ked pojdem k lekarke..taze mi hrozne drzte palce..
no mne asi tiez tak nejak..ja neviem ci to je uz z pociasia alebo nechapem to..ale vobec sa mi to nepaci..dnes mam aj navaly zimy a potom tepla..neviem co robit..ale konecne v tom nie som sama..=D i ked vyhra to nie je ani u jednej..=(
adrianka tak to teda nie je ziadna vyhra ja som teraz zase prekonala oblicky uz treti krat a este stale som taka oplastena ze by som iba spala ako kojenec aj 16 hodin denne
kawasaki v brušku sa ti tá energia tvorí, joj je tu úžasné taký maličký tvor a tolko energie ti doda
Holky neviem či tu alebo kde ale ktosik chcel vidiet mna a mojho nastavajuceho, tak som pridala do albumu, tak kto chce okukat a potom to zmazem
michala.s ja som tiez mala oblicky..a skoncila som az v nemocnici.co som mala taky silny zapal..a odvtedy davam hrozny pozor..
kawasaki tak nam nejaku energiu posli lebo ja uz fakt nevladzem..=D..
petra89 no konecne ta tu viediet?no co mas nove ha?po takej dobe prides a len taky prispevok?=D..
aadriankaa, ahoj. no ja vás čítam občas, ale tak nechcem rušiť vašu debatu, keď to tu máte tak pekne rozbehnuté :D
nové nemám nič, včerajším dňom som zahájila skúškové obdobie, takže teraz mi neostáva nič iné len sedieť na zadku nad knihami :D
a ty ako?
ale coby rozbehnute :-), len sa pridaj :D a pekne sa uc aby si vsetko zvladla :D budem drzat prsty
no ja vam rada poslem kusok mojej energie, len keby sa to dalo :D
kawasaki, už aj svokru? nestačia problémy s maminou? :( máš to ťažké dievča... :(
držím prsty... energiu si šetri, sa mi tak zdá, že ju asi budeš potrebovať... ako inak malé v brušku? a čo mená? máte už vymyslené? či už sa tu o tom hovorilo ?
petra kawasaki ma pravdu..povinne sa pripadat..=D..ale nie tak si zakladatelom tejto skupiny tak sa cin..=D....a uc sa teda aj no..snad ti to ide dobre a zvladas to no..a ako s priatelom?
kawasaki ja by som brala tu tvoju energiu ale pred svadbou pocas svadby a po nej ju budes potrebovat..a svokra?akurat som dnes citala temu o svokrovcoch na najmame.. a boli tam zaujimave nazory..a co ti vyviedla svokricka teraz?ta moja buduca sa anstastie nehlasim a ja si zacinam naozaj mysliet ze ma pan bozko vypocul..=D snad sa to zlepsi medzi nami no..