Dievčatá - ročník 1989. Ktorá je už vydatá?
- Sponzor fóra
ahojte baby
môžem sa k vám pridať? s priatelom sme sa v septembri po spoločných troch rokoch zobrali, ja chodím na VŠ a dosť ľudí mi hovrilo, že prečo sa tak skoro vydávam
ale my sme chceli, aj vzhľadom k tomu, že manželik je odo mna o 10 rokov starší... vy ste už tiež povydávané, či pozasnubované ?
26. jún 2010- Sponzor fóra
lenuska tak my sme si na par dodavateloch dali velmi zalezat a vyberali sme zo slovenskej spicky, takze niektore veci na svadbu uz mam zariadene, lebo uz teraz to zariadovat by bolo neskoro. Ale popri praci mi cas strasne rychlo ubieha, akurat teraz mi uz mamina vravela ze nech sa zbehneme spytat do restiky, lebo tiez treba rok dopredu rezervovat...strasne daco
Adi uz teraz sa pripravujem na perny buduci tyzden lebo si budem nadrabat aby som mala na draheho promocie volno, tak budem tahat aj vikend a budem tam mat dve dvanastky28. jún 2010ahojte....
vitam ta lenuska20
uf tak po dlhsom case tu nieco prispievam, vobec nemam cas a v podstate ani nemam ako...
som rada ze sa vam fotky pacia
zijeme si zatial tak v pohodicke, a blizi sa mi uz pomaly termin porodu, lebo budem skor rodit ako ho mam na 5 augusta vypocitany, lebo dnes mi gynekolog povedal, ze sa mi maternica pripravuje na porod takze este take 2-3 tyzdne a bude na svete babetko ::. Inak mi aj dnes v poradni natahovali ctg a nieco vraj nie je tak ako ma byt, ta krivka nie je ok, tak mi predpisal nejake tie lieky tak dufam, ze bude fajn, v utorok idem na kontrolne ctg. a ak dopadne zle idem si polezat do nemocnice, co naozaj nechcem.....
priezvisko mam Tomkova, iba na FB som si nechala aj Hanecakova
no aadrianka vola sa to redovy, som sa asi pomylila
a vy co nove?2. júl 2010kawasaki.. tak na uvod sa tesim ze malinke budes mat skor..len dufam ze bude v poriadku a zdrave..
uvidis aj ctg dopadne dobre...som rada ze si tak dobre nazivate..uz mate vsetko pre malinke?
no uz som sa bala ze len ja to redovy volam..bo peto to radovy vola lebo ze sa v radoch stoji ci co..
a noveho? asi nic take..bola som s nasimi na chate palit seno taze som si pekne zamakala..=D..ake inak v pohode..4. júl 2010Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
5. júl 2010aadriankaa aspoň si sa na chate opálila?
bo ja som doma stále zalezená, a kvasim nad skriptami
môj mangel je tiež odo mna o 10 rokov starší, ale vôbec na to nevyzera a duchom je tiež mladší, niekedy ešte taký pojašený, ale tak hlavne, že sa máme radi a klape to
kawasaki a kedy budete mať bábo? aj viete čo to bude?5. júl 2010Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
5. júl 2010tunisko, ty si nejaká sexuálne založená, nie?
ja osobne nesúhlasím s tým, že manželstvo je o sexuálnom živote... sú omnoho dôležitejšie veci v partnerskom spolužití, ako splniť partnerovi každú jeho erotickú predstavu. ale tak to je samozrejme, môj názor...
ako prebieha tehotenstvo? dúfam, že všetko ok. cítiš sa dobre, neprekáža ti takéto teplo ? a už vieš čo to bude? chlapček - dievčatko ?5. júl 2010lenuska no kusa som sa opalila..ale zase ziadna slava..ale zas este je leto predomnou..a nejak si toho roku na tom az tak nezakladam ako po ine roky..
petra mam taky dojem ze podla posledneho ultrazvuku cakaju chlapceka..doteraz to bolo dievcatko ale mam taky tojem ze naposledy z toho vysiel chlapcek Emanuel alebo nejak tak..ked si dobre pamatam...
a co sa tyka sexu..nemyslim si ze je az tak dolezity vo vztahu..ale zas pravdou je ze ked ti to neklape v postely tak sa to zacne kazit aj inde..moje skusenosti a a aj ostatnych...5. júl 2010Tak podľa mňa by nič nemalo byť založené len na sexuálnom živote, lebo hoci to dvom môže v posteli super klapať tak akonáhľe nevedia spolu poriadne komunikovať tak je ten vzťah vopred odsúdený na záhubu.
Hoci ja som sa s drahým tiež dala naspäť hlavne vďaka tom že nám to začalo klapať po sexuálnej stránke ale hlavne vďaka tomu že sme sa naučili rozprávať si čo nás trápi a ako to vieme vyriešiť. Ale ludia su rôzny a stále je veľa ľudí pre ktorých je sex všetko5. júl 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
inak aj ty to volas radovy tanec?aj peto a ja som sa s nim minule hadala ze to je redovy..ze aj tak sa spieva ze redovy sa zacina..tak ako to vlastne je?