Dobrý zubár - Spišská Nová Ves. Poraďte

Ahojte, neviete mi prosím poradiť dobrého zubára v SNV? Takého, ktorý sám upozorní pacienta na zubný kaz, objednáva na konkrétnu hodinu a nemá tendenciu hneď trhať zúbky, ale snaží sa ich zachrániť (pritom nie je veľmi predražený). Lebo ja mám zo zubami hrozné problémy a neviem už, na koho sa obrátiť. Takisto potrebujem urobiť (resp. vymeniť) porcelánové korunky, lebo tie, ktoré mám mi zubný technik zbabral, takže ak viete o dobrých zubných technikoch, budem rada, ak dáte info. Veľmi mi pomôže, ak ma usmerníte, za kým mám ísť (nie som priamo zo SNV, takže nemám prehľad o dr.) alebo len napíšete svoje skúsenosti so zubármi v tomto meste ďakujem
Odpovedať
tak ja mám super zubára v snv - dr. Kanera. je citlivý, zuby ti nebude určite hneď trhať, pokiaľ to nie je nevyhnutné. mne pred pár rokmi dal dokopy zuby (predtým som chodila k zubárke, ktorá mi ich vôbec nevedela dať do poriadku ]-( ) a odvtedy už chodím len na preventívky. je tu ale jeden háčik - má veľa pacientov, tak neviem, či ťa zoberie. ale možno sa s ním dohodneš. dám ti číslo do IP. ;-)
Odpovedať
Livi, si zlatá. Viem, že tento zubár je veľmi dobrý, chodí k nemu aj môj brat (môj brat ale chodil na SPŠ - banícku a žiaci z tejto školy spadajú do jeho obvodu). Nových pacientov neberie, pýtala som sa už viackrát. Škoda, že takých zubárov je málo - že si dajú záležať, sú ochotní zub liečiť a nie sú veľmi predražení. Dík za info.
Odpovedať
Ja mám dobrú zubárku v Smižanoch, nie je síce najlacnejšia, ale je ozaj dobrá - Janka Polomská. Môžem dať kontakt do IP, ak ešte máš záujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 rokoch
Profilova fotka
Ahojte babulky, potrebovala by som radu ohladom zubara. Kedze moje zuby velmi casto neposluchaju a stale mam nejake problemy tak by som sa rada obratila na Vas s prosbou ci mi neviete nejakeho dobreho zubara odporucit. Fajn by bolo keby bol v okoli Kosic, dakujem za kazdu jednu radu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nella44 dobreho? to je dost siroky pojem. Lebo vies ze u dobreho a kvalitneho doktora sa aj plati viacej penazi? A ake problemy mavas? A co terajsi zubar, on ti nevie pomoct?
Odpovedať
Profilova fotka
@fankis Siroky pojem? Nechapem. To ja viem a stym aj pocitam ale to mi vobec nevadi pretoze uz ma trpiet nebavi a mam neustale bolesti. Uz chcem aby sa skoncili! Viem ze to vyznie divne lebo on by mi mal vediet pomoct ale nevie :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@nella44 A aký finančný rozpočet máš vyhradený na zuby? Vieš že to je drahý špáz?
Odpovedať
Profilova fotka
@nella44 chcela som pocut co si pod pojmom dobry predstavujes, ake mas poziadavky? A nenapisala si mi ake to mas problemy? To ti verim ze uz dalej nechces trpiet, vsak kto by aj chcel. Tak snad ti tu pomozeme, budeme sa o to snazit! A si priamo z Kosic?
Odpovedať
Profilova fotka
@emma_mojzisova nemam ziadny rozpocet vyhradeny. Jasne ze nemam az tak vela penazi ale co sa tyka zdravia a aby som uz nemala bolesti som ochotna si aj priplatit @fankis ty sa pytas na poziadavky ked ja trpim a kazdy den som na tabletkach??? Tak poziadavky su asi jednoznacne aby mi pomohol a aby som uz bolesti nemala. Hlavne mi ide o tom aby bol odbornik. Ano, teraz momentalne byvam priamo v Kosiciach
Odpovedať
Profilova fotka
@nella44 je mi to trosku divne ze ty mas velke bolesti a si na tabletkach a nebola si este na pohotovosti. Ja by som to hned riesila keby som mala take bolesti. Ci uz trosku presli? Chcela som ti napisat ked som zbadala ze si z Kosic ze ja tam navstevujem jednu kliniku. Zacala som tam chodit kvoli tomu ze je vsetko pod jednou strechou a predovsetkym som hladala odbornika na zuby a vsetko okolo nich a takeho som nasla prave tam
Odpovedať
Profilova fotka
@nella44 tak to ti verím, zuby sú naozaj citlivé a tam sa neoplatí šetriť. U mňa bol dôležitým aspektom to aby bolo všetko pod jednou strechou, aby som nemusela kade tade behať. A vtedy som bola rada že som takú aj našla a dodnes som spokojná
Odpovedať
Profilova fotka
@emma_mojzisova a mohla by si napisat kam chodis? Momentalne zacinam hladat stomatologa ktory robi aj dentalnu hygienu, vies mi prosim ta poradit? Je mi v podstate jedno kde to bude, hlavne aby dobre odviedli svoju pracu
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@stanka45 lenže ja chodím do Košíc, nebudeš to mať moc ďaleko? Ako nehovorím že ja to mám nejako blízko, ale ja mám rodinu v Košiciach, tak si to vždy tak naplánujem že idem k nemu a potom na návštevu. Košice sú krásne, tam sa toho dá veľa pobehať, len či ti to nebude vadiť toľko dochádzať k zubárovi, hm?
Odpovedať
Profilova fotka
@emma_mojzisova vies ze by mi to ani nevadilo kedze moj snubenec pochadza z okolia Kosic a chodievame tam dost casto kedze tam je cela jeho rodina. Bola by som rada keby si mi teda napisala kde to chodis, dakujem:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@stanka45 aha tak to som nevedela, to by si mala fajn a mohla by si sa k ním objednať vtedy, keď budeš môcť a budete tam mať cestu. Však oni sú v tomto ústretoví, tiež to tak robím. Je to dentálna klinika a nachádzajú sa na zlatej ulici. Vieš kde to cca je? Ale ešte predtým ako tam pôjdeš, tak im zavolaj alebo napíš, sa mi zdá že majú na nete aj formulár ktorý stačí vypísať a odoslať a oni ťa už zaevidujú. A iných zubárov si nehľadala?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte poraďte dobrého zubára v SNV
Odpovedať
Ahojte poraďte dobrého zubára v SNV okrem kanera ktorý neberie nových
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?