Dojmy zo svadby

Zdravim baby, chcela som sa vas opytat na vlastne dojmy zo svadby. Ja mam pocit ze nasa svadba bola strasne super ale zbehla tak rychlo, ze som akoby sa nestihla ani sa poriadne zorientovat a uz bolo neskore rano. Az ma to mrzi je to tak rychlo zleteloa je mi to luto. Mali ste tiez ten pocit? Ci som v tom sama?
Odpovedať
Este sme svadbu nemali ale moja kamaratka mala asi pred mesiacom a tiez mi hovorila, ze ma taky pocit, ze sa to hrozne rychlo zbehlo. Bolo rano ked sa chystala a ani sa nenazdala a zrazu uz vsetci odchadzali domov. Vraj by potrebovala aby ta svadba trvala aspon cely vikend aby si to mohla poriadne uzit :-D Podla mna je to normalne, ked nieco chystas tak dlho a potom je zrazu za jeden vecer po tom.
Odpovedať
Profilova fotka
Tohto sa bojim veru tiez. Ked si predstavim, kolko si da clovek namahy s pripravami a za jeden den je potom. Mesiace driny, nahanaciek a vybavovaciek su zrazu fuc. No verim, ze v cloveku ostanu zaonzervovane tie najkrajsie momentky, ktore si bude dookola premietat. a video tiez pomoze pripomenut tie okamihy.
Odpovedať
mne sa to už tiež pomaly blíži, všetko som začala pripravovať rok pred svadbou a za chvíľu je to tu. mne osobne strašne rýchlo ušiel aj ten rok príprav, ani som sa nenazdala a za chvíľu budem pani. tiež sa bojím, že som tomu venovala toľko času a prakticky sa to všetko zbehne za jeden deň a je po svadbe :/ ale nechcem to brať nejako negatívne, musím sa na to tešiť a všetky by sme sa mali! :)
Odpovedať
Mne neprislo,ze to zbehlo rychlo. Vsetko som mala nachystane,nemusela som sa o nic starat na svadbe a tym padom som si ju mohla uzivat. Navyse,coskoro budeme mat hotove video,ktore uchova vsetky spomienky navzdy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my sme si obaja svadbu dokonale užili :) všetko bolo pripravené, keď bolo treba niečo doriešiť, na to sme tam mali družice a družbov, takže žiadne stresy sa nekonali a my sme si deň na plno užili až do rána bieleho... a to isté odporúčam aj Vám, užite si Váš svadobný deň dokonale ;-)
Odpovedať
Už teraz a to je ešte nejaký ten čas do svadby, tak mi to príde, že to hrozne rýchlo ubieha. Asi to tak má byť. Keď sa človek na niečo moc teší, najskôr sa to ťahá a keď príde ten okamih, ubehne to ako voda. No verím, že každá nevesta si tú svoju svadbu dokonale užije
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám ešte rok aj pár dní do svadby takže ešte len začíname pomaličky s prípravami ale dúfam, že sa mi všetko podarí vybaviť tak aby sme si svadbu mohli užiť a nemuseli riešiť nejaké problémy ale predsa len si musí človek uvedomiť, že je to vlastne len jeden deň navyše sa počas toho dňa stále niečo deje takže osobne si myslím, že je úplne normálne, že to človeku rýchlo ujde.
Odpovedať
Profilova fotka
Kazdym dnom ako sa svadba blizi, tak mi to tym viac pride, ze to tak moc uteka. Hlavne, aby vsetko dobre dopadlo. To je pre mna hlavne. Isto si svadbu chcem uzit, no asi sa ku vsetkym ani nedostanem, z coho mam tak povediac strach trocha.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?