Filmy. Aké sú vaše obľúbené?
- Sponzor fóra
Forest Whitaker hrál taky třeba v The great debaters (tam je i Denzel Washington a další černouškové), The Air I breathe a u letošních filmů vím o Ventage point a Street kings. Včera jsem si pustila 27 dresses s K. Heigel a předevčírem Over her death body (E. Longoria). To jsou takové oddychovky.
16. máj 2008- Sponzor fóra
no stahnout se to da
ale nejsem si jista, zda sem muzu psat, odkud to stahuju (ne kvuli reklame ale sve ochrane
) (kdyztak IP) a jinak spolubydlici mi rikali, ze se to da nekde sledovat i online, ale watchtv.com, o ktere se zminovali, nefunguje:-/
17. máj 2008moj drahy vcera urobil najazd do pozicovne a priniesol 4 filmy, tak sme pozerali cely den
Beowulf - super, moc sa mi to pacilo
Pod Moskvou - pokus o mystery thriller, velmi slabe, koniec bez pointy, odporucam vyhnut sa oblukom, strata penazi
Medvidek - klasika, celkom fajn, na Machackovi sa vzdy pobavimale nic svetaborneho
Saw 4 - to si drahy nemohol odpustit a kedze som s nim sledovala prve tri casti, tak som vydzala aj stvorku, no co na to povedat, | pointa je dost dobra, len tu brutalitu fakt nemusim.18. máj 2008
Mio-díkes