Filmy. Aké sú vaše obľúbené?
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
Jasne ze napisem
ale urcite bude super ako viacero animovanych. Mna na animovanych fascinuje to, akou formou su vytvarane a pritom su vsetky vynikajuce (aspon podla mna...
)
Videla si Vcelu ... Bee Movie ? No to je fakt tiez skveleAle Wallie musi byt este lepsi
Pockam, pokial pride do predaja
28. sep 2008A videli ste Ratatoulli
... o malom potkanovi, ktory ma schopnosti sefkuchara, varenie mu ide jedna radost
...to je teraz jedno z najlepsich animovanych a tiez Cars sa mi pacili, lepsie ako Ice Age ci Shrek
A z komedii co som naposledy videla bola What happens in Vegas - Cameron Diaz je uplna spica, na jej sa clovek dobre zabavi a dalsiu svadobnu Over her dead body - Eva Longoria, ale to nie je az tak dobre ako Vegas
A este jedna americka komedia ma napadne, len si neviem spomenut nazov hmmm v hlavnej ulohe hra Dwayne Johnson alias 'The Rock' slavna hviezda, kt. miluje sam seba natolko, ze ani nevie o tom, ze ma malu 4-rocnu dceru, ktora si ho vyhlada v jeho vlastnom apartmanevrelo odporucam
28. sep 2008Much + Staz : a co toto http://www.csfd.cz/film/240997-absurdistan-absurdistan/
28. sep 2008
muchi: nic jinyho prave nedavaji, ukazky me zaujaly, i ten pribeh jsem slysela od scenaristky, Marthu mam rada taky a na JIrku jsem zvedava, v zadny vazny roli jsem ho jeste nevidela.
podam pak zpravu