Je lepší fén s ionizátorom alebo kulmofén? Poraďte

potrebujem dobry fen, aby som si s nim pekne (skoro ako od kadernicky) vyfukala ..mam huste vlasy s tendenciou krepovitiet ... cize asi daky s ionizaciou .. ci ako sa to vola .. nejak sa v tom nevyznam ... ja pouzivam taky stary srot :) alebo kulmofen? co je lepsie? dik
Odpovedať
1
2
Kludne si kup fen s tou velkou hlavicou na zväcsenie objemu.... :-) potom trosku natupirovat a je to ;-)
Odpovedať
suprava, ja som este minuly rok mamine na vianoce kupila Phillips Jetset control ion, a nevie si ho vynachvalit.
Odpovedať
agina .. ja nepotrebujem objem .. ja ho ptrebujem zredukovat :) mishasmile: a ake ma vlasy tvoj amamina ? link nemas? kolko stal?
Odpovedať
Jaj tak!!! Ja som to inak pochopila.Myslim, ze najlepsie je vlasy vobec nefenovat v takom pripade. A pouzivas vosky na vlasy??? Ohromna vec... :-)
Odpovedať
agina ... to si este nevidela mna , ako vyzeram, ked si to necham volne vysusit ... ja to chcem mat hladke a leskle .. ako od kadernicky .. ked mi to vyfuka :) ... vosky to nie je moc dobry napad .. z toho sa mi mastnia vlasy a su tazke ake pouzivas ty?
Odpovedať
a kadernicka ti ich ako robi?
Odpovedať
Suprava toho vosku nesmies pouzit vela...ja pouzivam ruzovy Taft. Neviem si tiez dost dobre predstavit, akym sposobom ti ich upravi, aby si ich mala hladke a leskle.Potom ma uz napada len zehlicka na vlasy ;-)
Odpovedať
z vosku som mala tiez mastne a tazke vlasy ale teraz pouzivam gumu na vlasy, kukni si temu "brcule" tam baby avivazuju x-)
Odpovedať
Ahoj Suprava, ak je klasicky vosk tazky na tvoje vlasy, skus odlahcenu verziu - gelovy vosk. Je lahsi, nelepi tak a ani tak nemasti. Ja mam skusenost s cervenym gel-voskom od Taftu. S gel voskom som sa prvykrat stretla u kadernicky - dala mi to na vlasy pri konecnej uprave vln, uplne nakoniec a bolo to fajn.
Odpovedať
babenky .. ale ja nepotrebujem teraz poradit pripravky ale fen!! :) musim totiz rychlo jeziskovi pisat, aby mi ho stihol priniest :)
Odpovedať
a rowenta lisima?
Odpovedať
ja mam rovnaky problem ako ty a jedine co mi pomohlo je zehlicka na vlasy, alebo ist na kurz ku kadernicke, aby si sa naucila figle ako to ona fuka
Odpovedať
Článok sa načítava...
samera: mas skusenosti?
Odpovedať
ja nie, len ma to napadlo, ale neviem, ci to spravi taky efekt ako v reklame
Odpovedať
podla mna to neni vo fene, ale v technike fenovania, lebo ked vidim akyjednoduchy fen ma moja kadernicka a vysledok je vzdy genialny, tak asi to bude fakt tou technikou
Odpovedať
suprava a tebe to ako kadernicka robi?
Odpovedať
samera ... neviem .. pekne mi to do hladka vyfuka :)
Odpovedať
Suprava tak tomu uz fakt nerozumiem.... :-( ved ked sedis u kadernicky, tak predsa vidis, co ti dava na hlavu alebo cim ti ju fuka....preco si sa neopytala jej???
Odpovedať
agina ... ja sa pytam na fen ... !!!
Odpovedať
A preco sa neopytas kadernicky????? :-)
Odpovedať
suprava, mamina ma jemne polodlhe vlasy, ktore jej po umyti elektrizuju...skus sa pozriet na phillips stranku, je tam viacero druhov, stal asi 65 CHF co je asi 1300Sk...
Odpovedať
tiez zhanam fen a bola som sa pozriet na ten Phillips, musim povedat, ze vyzera fakt dobre, urcite je jeden z tych lepsich v ponuke, ktoru maju nase predajne...ale co sa vlasov tyka, z vlastnej skusenosti viem, ze nielen fen, ale aj dobra kefa ma velky vplyv na to, ako tie vlasy v konecnom dosledku budu vyzerat...a mozno je to hlavne na spravnej kefe a spravnom sposobe "fukania" ;-)
Odpovedať
ono na fene ani tak nezalezi, tam ten pekny efekt urobi skor gulata kefa....aspon co som si ja vsimla..tiez si moje vlasy obcas robia co chcu.... kulmofen je v tomto fajn, len nie je dobre ho pouzivat na celkom mokre vlasy... mozno by ti pomohol te kefofen :-) (neviem ako inak to nazvat) myslim od braun (chodi teraz na to v telke reklama), ale to nemam vyskusane. A dobry fen by mal mat podla mna aspon 2 rychlosti a regulaciu teploty vzduchu, difuzer je len plus
Odpovedať
opravujem, je to rowenta active brush :-) ten kefofen
Odpovedať
ja mam kulmofen ale ta kefa sa mi netoci, vacsinou ho pouzivam na vytvorenie objemu ale ide aj o to, akej dlzky vlasy su a kedze nechces objem tak co najvacsi priemer tej gulatej kefy, chvilku bude objem ale padne a budu rovne.........
Odpovedať
ale inak zalezi aj na tom, co si na hlavu "kydate"
Odpovedať
a ci to s tou kefou budem vediet robit :)
Odpovedať
a je pravda, ze nie uplne mokre vlasy ale take trosku pol na pol suprava vzdy sleduj svoju kadernicku a potom to skus aj doma x-)
Odpovedať
hej .. ale najprv musim kupit ten fen :) takze potrebujem , aby tu nejake skusene fenistky dosli :)
Odpovedať
oki baby .. a rowentu lissimu poznate?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?