Kaderníctvo v Komjaticiach. Máte skúsenosti?

Profilova fotka
Kocky mate niektora skusenosti s tymto kadernictvom?
Odpovedať
myslis Moniku Zábojníkovú?(salon Monika) - naposledy ma aj s kamoskami cesala na stuzkovu a nemozem povedat skaredeho slova .. mam hrozne huste vlasy a jedine od nej mam istotu ze sa mi uces nerozpadne.. robi neskutocne ucesy, vsetky jej nevesty su ako z rozpravky ...aj v albumoch tu ma dost vela bab uces od nej :) ..dufam ze myslis ju :D
Odpovedať
Profilova fotka
@wawa jasne myslim ju,videla som od nej jeden uces a nemala som slov,len to je dost daleko a hadam mi to zato bude stat.dakujem pekne tak sa teda objednam k nej :-)
Odpovedať
Aj ja som rozmyslala nad nou.. ze sa jej zverim do ruk.. neviete nahodou niekto info o cenach? sice pravda, ze o cenu mi nejde nech je výsledok taky ze no wow! ale chcela by som vediet kolko dopredu sa tam treba objednat, ci aj na skusku, alebo ci cese podla predlohy.. hmm?
Odpovedať
pozerala som jej pracu a češe fakt nadherne.
Odpovedať
ahojte.. ja som s nou neni nadsena.. vraj nerobi ani skusky.. (ze ona to nepotrebuje) ale ja by som chcela.. objednali sme sa tam na farbenie/strihanie.. nic moc :-( neprekonzultovala so mnou ani farbu aku mi dala na hlavu! ....ja som sa rozhodla ze NIE!!!
Odpovedať
@25nikolla25 ked to mas daleko, tak domov ti pride za 300-400€.. (cenu povie podla toho aku ma naladu)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?