Kde dobre nakúpiť vo Viedni?

Profilova fotka
Ahojte babulky, chcem sa spytat, mate niektora nejake dobre tipy kde sa da fajn nakupit v Viedni?Hlavne by ma zaujimali veci pre babena a aj kociky,tak ak mate nejake znalosti tak sem s nimi! :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahoj etka,ja som vo Viedni a co sa mi pozdava tak to su H&M, C&A-take chutnucke vecicky tam maju....juj uz aby som aj ja mala male.A kociky ti mozem zistit,kde su nejake pekne a co stoja. Vies ja nemam prehlad co to stoji na Slovensku.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj etka ja sice nemam este bejby ale v rodine ich mame veemi vela a tak chodim na nakupy do rakuska....chodim do Brucku....a vo viedni tak ako pise nutka tak tam maju tiez super vyber..a urcite nakupis lacnejsie ako tu na Slovensku ;-) no a este v Semeringu je taky mini shoping center a tam maju tiez pekne vecicky....a inak ked len vo viedni tak na Mariahifel lstrasse si najdes urcite take obchodiky ktore ti budu vyhovovat su tam aj drahsie ale aj lacnejsie..tak vela stastia :-D
Odpovedať
Profilova fotka
...ked mozem poradit tak na Mariahilferstrasse nie je toho az tak vela to radsej chodte do Pandorfu,Brucku alebo SCS vo Viedni alebo nejake ine nakupne centra,lebo na Mariske to je stale vypredane...Turkine s drobizgom su tam stale... :-) (a blbo sa v meste parkuje,nie je miesto) odporucam ten SCS, tam si najdes co len chces.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem Vam velmi pekne babenky!Zajtra rano vyrazam,tak dufam, ze sa nam podari a na nieco pekne pre babeno nakupime! Potom dam vediet! :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
teraz je vraj veľmi vychytené i Shoppimg city Nord...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
ahojte. máte skúsenosti s cestou do rakúska:autobusom, vlakom, prípadne loďou??? aké sú nákupy v rakúsku ohľadne topánok, oblečenia, napríklad v centre??? ;-)
Odpovedať
perlicka: odporucam vlak, ten vyjde najlacnejsie aj so spiatocnym listkom. Teraz je moznost si dokupit aj celodenny listok na MHD vo Viedni (skus sa na to opytat na zeleznici). Co sa tyka nakupov, tak jednoznacne Mariahilferstrasse, je tam kopec obchodov, ktore najdes aj v SCS - napriklad zopar H&M (myslim 3 dokopy), C&A, Newyorker.... Je tam aj vela topankovych obchodov. ;-) Potom v uplnom centre najdes aj vela znackovych obchodov na Kärtner Str., ale neviem, koľko ti dovoluje tvoja penazenka :-o - takze tu ulicu odporucam iba na "okukavanie" ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam skusenost s cestou do Viedne vlakom. Spiatocny listok z Blavy stoji 297 Sk a vlaky chodia dost casto /teda na Sudbahnhof/. Neviem ako smerom do Viedne /lebo tam sme isli stale skoro rano/, ale spat ide vlak kazdu hodinu, stale na 28. So svadobnymi nakupmi tam nemam skusenost, ale na Mariahilferstrasse by sa urcite dost toho naslo.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
este mozem dodat, ze celodenny listok na MHD vo viedni stoji 5 eur a mozes cestovat, kolko xces. Inac jedna cesta metrom je tusim za 2 eura, takze celodenny sa oplati. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dovolim si aj ja pridat svoj nazor - my chodime s mojim muzom do SCS a zboznujeme to tam. kedze chodime vzdy autom je to aj super cesta - stale po dialnici takze ziadne zdrzanie. maju tam super vyber a presne odporucam H&M,C&A - tam maju strasne krasne detske vecicky - ja zatial nic takeneplanujem ale uz som povedala ze ak raz tak nech mi tam potom idu vsetci nakupit - naozaj strasne zlatucke veci tam maju. okrem ineho v C&A - maju aj dobre veci pre chlapov - kosele atd - podla mojej skosenosti dobra kvalita za super cenu - teda ak niekto ma strasne moc penazi tak to mozno pre neho neni nic moc - ale na bezneho slovenskeho chlapa do prace maju dobre veci.
Odpovedať
caute kocky, takze: 1/ tento tyzden cez den nechodia vlaky cez devinsku a marchegg, chodia len cez petrzku ;-) 2/ vlakom sa oplati najlepsie, aj ste skoro hned v centre, odpada hladanie parkovacieho miesta 3/ ak vas ide viac, resp. planujete v blizkej buducnosti viac ciest po viedni, potom si kupte 8-tage-wien karte (je to 8 nezavislych listkov v jednom, ktore mozte vyuzit na 8 nezavislych dni, resp. pre 8 osob, resp. kombinaciu napr. 2 ludia 4 dni ;-) ) a stoji 24 euracov, cize 1 listok na 24 hodin vyjde 3 eurace 4/ asi najlepsie je vybrat sa na mariahilferstrasse a este speci tip pre etu - prejdite do hohenau na stanicu, tam vam ide vlak kazdu hodinu rovno do stredu viedne, kupte si listok len po zaciatok mesta (wien suessenbrunn) a zaroven celodenny listok na mhd
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte, neviete mi poradit ako je to teraz s nakupmi v Pandorfe alebo vo Viedni, su tam nejake dobre zlavy a obchodiky, kde by sa dalo dobre nakupit?? diky moc
Odpovedať
Článok sa načítava...
Na tvojom mieste by som odlozila nakupy az po vianociach,okolo 28.12 zacne sialenstvo vypredajov, ja to robim uz prakticky tak,ze si pod stromcek dame uplne malickosti a hura potom na nakupy. mam pocit ze teraz je vo viedni najdrahsie,rozbehnuta zimna sezona,same nove,krasne vecicky, ale lacne teda nie :-( ]-(
Odpovedať
boli ste niekto na vianočných trhoch vo Viedni? čo tam nájdem a v akej cene asi? čo mi odporučite?
Odpovedať
ahojte. ja planujem nahovorit mojho manzela ist pred vianocami do viedne nie vsak na nakupy, ale len sa tak pokukat a nasat vianocnu atmosferu. Kolko vsak vyjde take parkovanie niekde blizko centra? Ci to nebude nejaka horibilna cena a my sa nakoniec poberieme domov velmi rychlo.
Odpovedať
Profilova fotka
to jasterka: no ja som chcela nieco na zimu, nejaku bundu , lebo tu v ba je slaby vyber :-( a po vianociach je to fakt tam take lacne a dobre? Nemama na mysli Vieden ale Pandorf alebo nejake nakupne centra :-|
Odpovedať
Viancne trhy su krasne pre tu romanticku atmosferu,je tam kopu dobrotiek,sladkosti a samozrejme punc,varene vino,dava sa zaloha 2Eu za pohar, kym ho vratis,mi sme si ich nechali na pamiatku,boli velmi pekne,s Rathausom na obrazku.Minuli rok som nasich pozvala na trhy na Rathausplatz,ale bolo tam staaaasne vela davu,tento rok rozmyslam,ze pojdeme radsej do Schunbrunu,tam je to malinke,komornejsie,nieje to take prezdobenne,ale zamocek tomu dava smrnc. Parkovne na hodinu je od 2-3E,viem ze sme vtedy dali za parkovne 3hodiny,okolo ca. 8EU. Inak su tam pekne vianocne ozdobky a ine malickosti,ale to mi prislo dost drahe.
Odpovedať
Vanilka :-) Myslim si ze by si si urcite kupila,len necakaj take vypredaje,ze -70%. Po vianociach su veci ktore teraz najdes takto pozlacnovane az do marca,ale februar-marec je to dost prebrate,ostanu len nekonfekcenne velkosi,bud malinke, alebo velke. Ja som si minuli rok hrozne chcela kupit tie rurkove rifle,neodolala som,kupila si ich na silvestra,a o tyzden boli za polovicu ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
jaj ja som hrozne nedockava,,,, to ja tak dlho cakat nevydrzim ;-) co so mnou, ale mozno si to predsa len rozmyslim a na nakupy sa vrhnem po vianociach :-D
Odpovedať
Pandorf - nákupné centrum
Odpovedať
ja som objavila nejake mensie nakupne "cudo" ako sa pri bruck an der leitha vychadza na dialnicu (Wien-Budapest), zatial som checkla len zachody :-D
Odpovedať
ten Pandorf, kedy je najlepšie obdobie tam vyraziť na nákupy? nejaké dobré zľavy, hlavne na bielizeň. =-)
Odpovedať
liana nie som si ista ci je v parndorfe az taky vyber bielizne, tam su predovsetkym sportove obchody
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám naštastie kámošku žijúcu vo Viedni,a tak sa mi i teraz pred vianocami ponúkla,že keby som chcela nieaký supiš x-) parfúmik,tak nemám chodiť tu po naších parfumériach ale my to kúpi tam u nich, že to má overené i o 500sk,- menej - čo poteší.
Odpovedať
no priateľ mi z Pandorfu minulý rok priniecol Calvin Klein spodnú bielizeň, aj Lamarc, tak to snáď nezrušili
Odpovedať
ahojte...prosím vás poradte nám...chceme ísť s priateľom do viedne na vianočné trhy ale chceme si aj na seba niečo pekné ale za super cenu :-) ...poradte nám či sa nám tam teraz oplatí ísť alebo máme počkať do toho 28 decembra a potom ísť na nákupy...vraj sú tam potom samé výpredaje... x-)
Odpovedať
baby,od zajtra zacinaju vianocne vypredaje vo Viedni...tak hor sa do nakupovania:) ak mozem poradit,tak na Mariahilfestrasse (od Stanice Südbahnof vezmite autobus 13 A,ten vas vysadi az tam,cesta trva asi 10 min) je Peek & Clopenburg ( P & C) tu maju takmer stale nejake vypredaje .kupila som si tu super rifle za 20 e,zlavnene zo 145e.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babenky :-) *vedeli by ste mi napisat konkretne nazvy ulic a popripade aj nazvy obch. centier??na silvestra by som sa mala ocitnut vo viedni, tak to chcem trochu pobehat..dufam, ze bude nieco otvorene :-N *dakujem moc ;-) * maela, tu Mariahilfestrasse mi nenaslo =-) iba nejaku ulicu mariahilf, je to to iste?? =-)
Odpovedať
babenky, ako to vyzera v SCS s vypredajmi ? Myslite, ze sa oplati aj teraz medzi sviatkami alebo az po novom roku ?
Odpovedať
Profilova fotka
myslite, ze bude 2.-1 v SCS otvorene? ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?