Kozmetika Artdeco. Máte s ňou skúsenosti?

Ahojte baby,mate niektora skusenosti s touto kozmetikou? Myslim hlavne tu dekorativnu,minule som sa pozerala po makeupoch,len som nevedela ake su.Tak by som bola rada vasim radam.Dakujem vam.
Odpovedať
vraj je dobra podkladova baza. ale nemam vyskusane :-)
Odpovedať
Profilova fotka
princeznicka ja som mala iba tekutu linku (ktora mi ale hned vyschla, takze nic moc) a tiene (take tie magneticke, co si mozes nakombinovat do krabicky), tie boli fajn... a vlastne aj make-up som mala - bol dobry a ta podkladova baza (ci co to bolo) sa mi zdala trochu mastna, cize som ju ani nedopouzivala. =-)
Odpovedať
ahojte, myslim, ze art deco patri tiez medzi kvalitnu dekorativnu kozmetiku, mala som od nich konturky a boli super, aj tieniky, korektory, makeup som neskusala
Odpovedať
Profilova fotka
skusenost mam len s bazou pod tiene, a ta je skvela... ale videla som ich lesky a zdali sa mi byt absoluuuuuutne uzasne...uzasne farby... aj by som si kupila, ale v tej chvili sa mi 500 sk nechcelo davat za lesk :-|
Odpovedať
a neviete kolko asi stoja makeupy?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte!len vám chcem povedať že tá báza pod očné tiene je super vec používam ju už dlhé roky
Odpovedať
Tinka,a poznas od nich aj makeupy?
Odpovedať
princeznicka,zreferujem buduci tyzden:-) vydrazila som si make up na aukre tak cakam kedy dorazi a stal ma 400 kc,ale neviem ci je to dobra cena,proste som ho chcela vyskusat
Odpovedať
a este som kupila aj kamuflaz
Odpovedať
co to je kamuflaz?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si kupila make-upy art deco za 50 korun, lebo likvidovali parfumerku ;-) aj ine veci za take podobne ceny, len to uz bolo dost rozobrate 8-(
Odpovedať
a aku s nim mas skusenost? s tym makeupom?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
uz som pisala hore ;-) make-up bol fajn, taky zmatnujuci, nerobil flaky a celkom dobre vydrzal, ale na velmi suchu plet asi az taky vhodny nie je, lebo zvyraznuje vsetky supinky a tak (co teda ja niekedy mavam, ale snazila som sa to vtedy obist)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte! make up som z artdeca nemala ja používam značku loreal a som spokojna
Odpovedať
Profilova fotka
ja som pouzivala make artdeco asi 3 roky a bola som velmi spokojná. pritom mam suchu plet a mam problem si najst taky, aby mi nerobil supiny a neskor aj lisaje. bolo to taky fluidny, skvely aj na leto.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky, kamuflaž je hodně krycí korektor.Je fakt super.Zakryje všechno.Jinak stíny mají taky dobrý a hlavně super barvy ;-) S make - upem nemám zkušenost. :-|
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Naposledy som si kupila makeup Artedo Oil free foundation a som nadsena... je fludiny, ale bola som milo prekvapena krycou schopnostou. Je velmi prijemny a nakolko mam zmiesanu plet uplne mi vyhovuje, ze neobsahuje olej ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
last_unicorn: a kde kupujes kozmetiku Artdeco? Cez nejaky eshop alebo priamo v predajni. Ja som od nich mala tiene a boli skvele!Vsetko od nich vyzera uzasne!Chcem si kupit hlavne tu podkladovu bazu.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala od artdeca vzorku kremiku na oci, teraz maju novinku joga skin face a bol uplne uzasny. Artdeco je velmi kvalitna kozmetika.
Odpovedať
Profilova fotka
hufici: normalne v obchode...v Marionnaud maju artdeco.. ja od nich mam podkladovu bazu pod ocne tiene a poviem ti, ze je to zazrak, tiene drzia ako prikovane cely den a este aj vecer :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, z tejto kozmetiky som mala niekoľko rúžov a boli ozaj dobré. Najlepší bol však lesklý rúž, mala som ho pre pár rokmi, o ktorom mi predavačka povedala, že je to rúž, balzam, aj lesk v jednom. Bola to jedna z najlepších vecí, aké som z dekoratívnej kozmetiky mala, ani v zime som nemala popraskané pery. A majú ho stále v ponuke pod názvom "glossy lipcare", aj keď ten svoj odtieň som tam nenašla. Taktiež sú vraj veľmi dobré kontúrky a lesky na pery s výťažkom chilli, ktoré by mali zväčšiť objem pier. Určite si kúpim minimálne ten lesklý rúž a kontúrku, keď budem najbližšie v Ke.
Odpovedať
Profilova fotka
majka007: dik za tip... pravdepodobne pri najblizsej ceste okolo Artdeca sa po tom ruze poobzeram... ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Kde si kupujete tuto kozmetiku... Ide mi hlavne o tu bazu pod tiene... ;-) Ak by ste mali nejaky link na web stranku, to by bolo super... Dakujem x-)
Odpovedať
neviete mi poradiť kde zoženiem púder:č.6 honey? díky
Odpovedať
ja som chcela linku vodeodolnu...a vraj uz tuto kozmetiku zatial vozit nebudu na Slovensko. Baby pisali, ze sa meni majitel...tak ktovie co bude. Ale hadam ju vozit budu, ked maju odber...tak preco by to rusili =-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Najlepší make-up, ktorý som v živote vyskúšala, bol od ARTISTRY a stále ho používam. Kto nemá rád make-up, majú Tónovací krém, ktorý je fakt dobrý, tak zjednoťuje tón pleti a je taký ľahučký :-) Som veľmi spokojná s touto značkou a ešte som nikdy nepočula niečo zlé :-) Palec hore!!! 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Ahojte,predam mineralny pudrovy makeup artdeco,nesadol mi odtien 2 natural beige,bol len raz pouzity.cena 15€ pripadne sa mozeme dohodnut :-) popripade nema niekto na zamenu svetlejsi odtien? :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?