Milujete čajíky? Pridajte do čajovne

Kto sa prida do cajovne? Su velmi zdrave a chutne.........tak piste........kde? ako? ake? P.S. nenasla som temu tak hadam tu este neni, ak hej, hodte link, mne nic neslo x-)
Odpovedať
1
2
21
Ja som si oblubila anglicky caj s mliekom odkedy zijem v UK. :-) Inak mam rada aj zeleny caj, matovy caj a ovocne caje sem tam.
Odpovedať
Jaaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Milujem bilinkace! :) A velmi dobre cajiky robia v BA v starej trznici nad palacinkarnou - uplne v rohu. A aj super ceny :) A este mam strasne rada ovocne - ta znacka...juuuj...neviem si spomenut ale su uzasne (aj drahe) ale proste super :) A ked som bola v anglicku tak mi zacal chutit cierny caj s mliekom a cukrom :) x-)
Odpovedať
Ja milujem cierny ( vsak divi ) ;-) a zeleny s opunciou, ovocne uz moc nepijem, matovy tiez nechutil, ale zihlavovy je super a aj nejake bylinkove, normalne som si ich oblubila x-) x-) x-) x-)
Odpovedať
teda na druhej strane v rohu nad palacinkarnou :-N
Odpovedať
teekane? Pickwick? Ja cierny Pickwick x-) x-) x-) x-) dobre vediet s tou starou trznicou x-)
Odpovedať
Aj Pickwick je dobry ale toto bol na M....jeeeejda....teraz si nespomeniem.... :-S
Odpovedať
ja milujem cierny caj s mliekom, tiez som sa ho naucila pit v uk. Pijavam cierny yellou label alebo lipton alebo milford. Dneska som mala okrem ranneho cierneho cajiku aj dve salky obycajneho ovocneho... Bylinkove mam tiez rada ale iba cerstve a uplne horuce... Matovy caj vsak neznasam, na mna je priliz tuhy pachovo, ktory vsak milujem je harmancekovy...ta vona je nenormalne ukludnujuca
Odpovedať
MILFORD!!!!!! Anaxamon, dakujem :)
Odpovedať
anax mne je z tych dvoch poslednych zle, ale milujem bylinkovu vonu
Odpovedať
cukrite si caj? lebo ja nie, ja sa ho ani nechytim ked je ocukreny, alebo ze je v nom sacharinove sladidlo, med alebo sirup..s ami az dviha zaludok vtedy:-(
Odpovedať
Horuce bylinkace...mnam mnam! Ja si robim taky mis-mas: mata, medovka, repik a salvia. Uplne genialna kombinacia! Fakt!
Odpovedať
sam myslis matovy a harmancekovy?
Odpovedať
Článok sa načítava...
No ja som zo zaciatku cukrila, potom medila a teraz uz nic....len zaliat, nechat 10-15 minut vyluhovat a pit x-)
Odpovedať
veru, nemas zac:-)
Odpovedať
klasika - earl grey a teekanne ;-)
Odpovedať
a este Lipton :-)
Odpovedať
Cajiky su fajn ale kavu mam radsej. :-p
Odpovedať
Profilova fotka
lara1znk ja som tiez kavickar a vasnivy ;-) Ale cajiky tiez mozem doporucujem na 100001% rumancek s medom-od MILFORD. Hlavne, ked potrebujete zahriat a prenadherne voni. Neolutujete.....nepoznam nikoho komu by nechutil x-)
Odpovedať
Profilova fotka
no mohla som si mysliet ze samera sa cini :)))) pijem caje od rana do noci /vraj to tiez nie je zdrave ale nejak mi je to jedno ;)))/ a tesim ked mozem niekoho inspirovat. ok takze v poradi: milujem cierny. najlepsie sypany nejaky dovezeny odniekade z daleka, ktory mi pripomina daleku cestu a nuti ma zatvarat oci... ked nie prezijem aj picwick pripadne lipton :) hlavne v zime do termosky do roboty ked potrebujem zivotabudic co mi pripomenie krasy tohto sveta /v lete ho nosim aspon v malej pol litrovej flaske chladny a v robote si robim este dalsi, ja som uchylna ;)/ sypane sladim najlepsie medom + mliecko, sackove barbarsky cukrom a citronom :) bylinkove, medovka, mata, salvia, zihlava, nechtik, tiez sladim medikom /repik len na zaludok horky a velmi nerada :)/ donutila som sa na zeleny, aj ked mi tak 10 rokov dozadu nechutil uz som sa nan nastavila a je mnamiky len ho treba naozaj zalievat 90 stupnovou vodou a nenechat luhovat viac ako 2-3 minuty, potom je jedovaty. ked sa to nedodrzi, rozdiel v chuti caju je priam priepastny. ovocnym nefandim.. podla mna ma byt caj echt cajom a nie odvarom supiek :) ale prave som milfordu z rakuska vyhrala cajiiikyyyyyyyyyy a co som nerozdala mozno ochutnam, lebo tam boli najma ovocne a par bylinkovych. a musim nieco aj doma nechat :) tolko k teme ja a caje ;)
Odpovedať
Tak ja miluju ovocny caje, varim si je porad, mam pullitrovej hrnek a furt si je varim a piju je sudeny i teply. A favorit? Jednoznacne citronovovej od London Herb. Maj vsechny caje dobry, ale ten citronovej je absolutne nejlepsi.
Odpovedať
káva mi nechutná, tak si dávám čajík černý, ale méňe vyluhovaný a s mlékem :-)
Odpovedať
ja si prave chladim zeleny touareg - je velmi osviezujuci s marockou matou, momentalne moje nr.1 x-) len tak samotny bez dochucovadiel
Odpovedať
Jéé, to je téma ;-) Čaje miluji, několik let jsem brigádničila v čajovně, takže jsem měla možnost ochutnat ledacos. Nejraději mám "čisté" chutě bez aromat a ochucování: čisté zelené čaje (dračí studna, pi lo chun - modrozelené spirálky, vietnamské zelené čaje, Ceylon green gowrakele), rooibos (taktéž neochucený), bylinky téměř jakékoli (kopřiva, máta, šalvěj, lípa, šípky), pu erh (ten ale nemůžu pít kvůli zácpě). Čaje mám nejraději sypané (ale v práci z praktických důvodů piju pytlíčky) a nesladím ani nepřidávám mléko apod. Co nemusím, jsou černé čaje.
Odpovedať
Profilova fotka
herminka roibos je tiez fajn. je taky zvlastne fajn jo ja ked cajovna tak nejaky biely alebo potom nieco koreniste cierne typu yogi a tak. ale v cajovni som sto rokov nebola :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ja zboznujem matovy, poriadne horuci poriadne silny, strasne vela aspon pol litrovy hrncek, 2dcl je moc malo a ziaden cukor, to tak dobre precisti dychacie cesty, ktore ja mam vecne upchane. takze asi tak. A este som si oblubila zensenovy, najlepsi je pocas menstruacia, neviem ako ale ked som z toho taka cela otapena a vsetko ma boli ten mi doda emergie.
Odpovedať
herminka, ty urcite ovladas kadejake grify na pripravu cajov, vsak? mohla by si prihodit par tipov.. 8-) dievocky, z akej salky si caj najlepsie vychutnate? mate aj dake "cajove ritualy" ...? :-)
Odpovedať
ja by som si chcela kupit Roibos od Pickwick s medom, ze tam neni kofein tak na spanok vecer......to by sa hodilo
Odpovedať
Profilova fotka
Miluju čaaaaaaj! A kafe taky ;-) Čajíky mám ráda všeho druhu: černé - sypané ("opravdové"), Earl Grey od Pickwick, různé někdy i s ovocnou příchutí ovocné - nejlepší jsou - nevím přesně - London Fruits nebo tak nějak bylinné - ty beru jako "zázračné léky". Teď piju "bystrý zrak", protože mě bolí oči. A věřím i takovým těm všem "povzbuzující", "na dobrý spánek" a tak - i když myslím, že to je spíš "tvá víra tě uzdravila" než skutečný účinek. Co ajurvédské čaje, pijete? Já mám teď SLIM tea - pěkně hnusný :-| , ale snažím se ho pít, když se po tom má zhubnout (jasně, že to samo o sobě nemůže fungovat, ale neuškodí ;-) )
Odpovedať
ja verim cajikom, hlavne bylinkovym, urcite liecia, ved volakedy sa len tym liecilo a vyliecilo, je to priroda........zatial zo sypanych mam len ovocny, ale ten som uz dlho nepila ale raz si kupim aj taketo ine sypane........zatial som v ziadnej cajovni nebola :-( ale urcite raz pojdem...... x-)
Odpovedať
..ja mam tiez rada caje, hlavne v zime...je jedno ake, hlavne ze su horuce, aj ovocne-odvary zo supiek :-D ako napisala divoska, ale aj niektore bylinkove...ale caj co mi robievala babka ked som bola mala bol najlepsi aky som kedy pila a chut si pamatam doteraz...mnam, bol to bazovy caj, z cerstvo natrhanej bielej bazy, paradne ochuteny asi medikom...mnam mnam..bol vyborny, aj osviezujuci v lete studeny aj super zivotabudicny teplucky v zime..mnaaaam..
Odpovedať
1
2
21
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?