Na koľko ma vyjdú Benátky?

Profilova fotka
Ahojte kocky, neviete niektora o tom, ake su ceny vstupneho (pamiatky) v Benatkach? chystam sa tam zaciatkom februara. Konkretne by ma zaujimali : Dóžací palác, Most vzdychov, Námestie sv. Marka s Bazilikou sv. Marka, Hodinová veža, Ponte di Rialto . Dakujem za kazdu odpoved:-) pekny dnik
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahoj, ides na karneval?? ja som tam bola pred dvoma rokmi a bolo to uuzasne x-) x-) vstupne neviem, lebo sme obdivovali len masky a na ostatne nebol cas, ale co viem, tak na Ponte di Rialto sa urcite vstupne neplati, je to most, cez ktory vies normalne prejst ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj:-)dakujem. Ano ideme s kamoskou na karneval :-)
Odpovedať
aj my sme boli minuly rok na karnevale a bolo to super :-) a tato tema tu uz tusim niekde je, skusim ti pohladat link
Odpovedať
toť: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... :-D x-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem idem na to kuk :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dóžov palác 600-700 za osobu, námesti zdarma, do baziliky 12 €, veža ak máš OSOC kartu 5-7€, most zdarma. 90% kostolov vstup voľný a určite si choď pozrieť ostrov BURANO. Niečo také sa v Európe nenájde. Doporučujem kúpiť si 3dňový lístok na dopravu - 10,5€ a máš to na všetko (jedna jazda stojí 1€, takže šetríš). GOndola 80-120 podľa dennej doby - večer drahšie. Etše si nenechaj úsť jednu pikošku - je to nedokončený palác na Grand Kanále a je to Gugenheimovo múzeum - založila ho jeho sestra. Raritka.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem krasne- ja tam idem cez cestovku, cize program s nou a potom volny a vecer karneval. Takze ten 3 dnovy listok asi tazko :-) ale velikaaaaaa vdaka:-)
Odpovedať
pretty napis potom aj ceny a kde si stihla ist...., lebo sme sa dohodli s kamoskou, ze zajdeme buduci rok - tento neni cas ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jasne ivetka :-) sedi vec:-)
Odpovedať
prettybaby, a keby ste sa nahodou stratili, tak sa pytajte na "piazale roma". odtial budete vychadzat, tam nechate autobus. ;-) :-) inak, pozdravuj benatky. ja som tam bola 2 krat. raz v lete a potom vo februari na karnevale. super, krasa. som sa zalubila do tohoto mesta. x-) x-) x-)
Odpovedať
adriana - podobne. aj my sme boli s drahym 2x. raz v lete a raz na karnevale :-D prettybaby - cez aku agenturu idete? SATUR neodporucam... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
luciferova - to ani nesranduj. Ideme cez nu . preco? normalne si ma zaskocila :-( Ja sa tam tak tesim a teraz mam normalne zmiesane pocity...
Odpovedať
Článok sa načítava...
neboj, to sme asi len my mali taku smolu. vsetko bude OK ak nebudete mat sprievodcu Michala Salugu ;-) a idete na 3 dnovy vylet aj so spanim? ci v piatok nasadnete, v sobotu ste tam a vecer idete domov a doma ste v nedelu rano?
Odpovedať
Profilova fotka
nie, nejdeme aj so sp, ideme tak ako pises v piatok vecer a v sobotu na noc naspat. A v com bola nespokojnost v sprievodcovi?
Odpovedať
aj my sme tak boli. a mali sme to stastie, ze sme uz vacsinu benatok absolvovali v lete so sprievodkynou, ktora nebrala svoju ulohu nalahko a svoju pracu brala svedomito. pary, ktore boli v benatkach 1x tak nevedeli, ani kde su, ani co je to za palac, ani co je to za namestie... skratka pochybujem, ze by tam pan Saluga este pracoval po tak vyplnenom dotazniku, ktory sme vyplnali cestou domov v autobuse. ten chlapec bol v benatkach a celkovo ako sprievodca niekde prvy krat (dufam, ze aj posledny), celou cestou od autobusu doslova letel, nestihali sme za nim. ked sme sa chceli niekde pristavit a pozriet si nieco, tak neochotne privolil, ked mu niekto polozil aj taku primitivnu otazku, tak odpovedal neurcito, stroho, napr. "preco su pre benatky typicke masky?" odpoved: "nooo... to uz davno to tu tak majuu..." ani nehovoriac, ze nevedel ani po taliansky a veeeelmi slabo po anglicky. doviedol nas na namestie sv. Marka a dal nam rozchod a ze o 21 vecer sa stretneme pri "hentych" dvoch stopoch (co tiez nevedel, aky maju vyznam a co znamenaju) a basta. potom sme sa vsetci nalodili na MHD (lodku), a pan Saluga tam zostal stat jak trpak... a my sme netusili, kde mame vystupit, ako daleko a akym smerom odtial je autobus.... boli sme fakt napaleni na neho. my sme s manzelom ponali Benatky ako vratenie sa na miesto, ktore sa nam pacilo a chceli sme si ho vychutnat s karnevalovou atmosferou a s posedenim niekde pri dobrej pizzi a vinku. nenahanali sme sa za pamiatkami, lebo tie sme uz mali okuknute rok predtym. skor sme sa chceli tulat ulickami, vodit sa za ruky a dychat tu atmosferu. nam nas vylet vysiel. horsie boli na tom ostatni, ktori sli prave za pamiatkami a za vykladom :-| ti boli doslova nabruseni, lebo ako som spominala, pan S. nevedel ABSOLUTNE NIC o Benatkach... :-S
Odpovedať
Profilova fotka
fuuuha,dost dlha a nie moc prijemna story - tak teraz budem velmi zvedava, koho nam tam daju a ak nie jeho tak si vydychnem. Lebo Benatky boli jednym z mojich snov a kedze tam idem prvykrat, tak ocakavam od nich, ze moj sen naplnia na 101% :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a nedajboze nam ho pridelia tak sa budem modlit, aby sa co to od Tvojej cesty naucil :-(
Odpovedať
pretty - podla mna tam uz nepracuje ;-) a ak by nahodou aj hej, tak za ten rok sa mohlo nanho co-to nalepit :-) my sme sa nalepili na jednu sprievodkynu, tiez zo Saturu, ktora mala aj muza taliana a ta vedela aj po taliansky, aj povolenie mala na prevadzanie aj cokolvek som sa jej spytala, tak vedela mi to povedat a ak nie, tak zistit u tetusiek v muzeu. bola super ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-)tak som velmi zvedava:-) a straaaasne sa tesim ,aj ked tam idem bez draheho :-( on moc nechcel ista ide teraz do Prahy, ale nevadiiiiii.
Odpovedať
chcete ist do benatok? mozte aj hned. kuk sem: http://www.comune.venezia.it/flex/cm/...
Odpovedať
cafte.. aj my ideme na karneval.. teraz 25teho jan. ideme iba na otocku, cez bubo, tak neviem na co vsetko bude cas... ale tesim sa velmo moc
Odpovedať
jeej benátky. Taliansko je celkovo môj sen, len tento rok to ešte nemôžem zrealizovať. Inak ktorá ck robí Benátky napr. v máji, alebo v letných mesiacoch tak na 3 - 4 dni? Ja som nenašla žiadnu.
Odpovedať
skus ten satur, mozno oni. ale treba sa ist osobne informovat, na nete nie je uplne vsetko.
Odpovedať
Profilova fotka
sonula, tak potom sem napis, co a ako , ako sa Ti pacilo, ci si bola spokojna a tak :-) pekny vyletik prajem
Odpovedať
caute, baby, ja som sa vratila asi pred mesiacom z benatok, krasne mesto, najlepsie je sa tam stratit.. len pocasie nam nevyslo a boli sme tam len jeden den, tak to ma trosku mrzi, ale inak naaadhera!! odporucam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
luciferova, tak ten sprievodca na nas autobus bude nejaky p.Gondar :-)
Odpovedať
nie je ten karneval už teraz? aspoň v telke ukazovali. ako dlho vlastne trvá?
Odpovedať
pretty - super, hadam bude dobry ;-) drzim palce. Salugu uz asi vysankovali :-D
Odpovedať
uz zacal a konci sa 5. februara.. aj ja chcem ist :-(
Odpovedať
Profilova fotka
no zacal minulu nedelu tusim :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?