Nafotenie aktov. Poraďte mi dobrú fotografku!

Ahojte baby, vedeli by ste mi pomoct s nasledovnou vecou? idem na pomerne dlhu dobu prec a chcem nechat mangelovi nejake pekne foto, na ktore by sa mohol aspon z casu na cas mrknut a "ozivit" si, co to ma doma za "poklad" :-) a teraz ta otazka - neviete poradit dobrufotografku splnajuceho nasledovne podmienky? :-) - nemal by to byt chlap, - mala by sidlit niekde v BA alebo v blizkom okoli ... - mala by mat prijemny pristup - nakolko pred objektivom som pomerne hodne zmatena a nesvoja :-) - mala by mat aspon relativne dobre ceny vopred vdaka moc za odpovede ....
Odpovedať
Steinerovci také robia.
Odpovedať
Profilova fotka
co stoji taky spas?
Odpovedať
Profilova fotka
mozna i nejaka kamaradka by ti mohla pomoci.... pokud ale nechces uplne skvele fotky za nekolik tisic.. jinak si urcite uzijete legraci vice nez s fotografkou, bude to nekdo komu veris a za levno ;-)
Odpovedať
vdaka za tipy :-) coz o to, srandu si celkom uzijeme pri prilezitostnom foteni s mangelom :-D a podla toho potom tie fotky aj vyzeraju - teraz by som proste chcela nieco, co by bolo profesionalne...mozno aj vyretusovane (teda nie mozne, ale asi urcite :-D ) este raz vdaka za ochotu pomoct :-)
Odpovedať
pred rokom za tú srandu pýtali od 15 do 20 000 :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
fuuu..ja som inak rozmysla nad tym istym,...ale neviem asi by som sa hanbila..asi by som skor poprosila segru abo dobru kamosku..dnes uz ma vela ludi super programy v pc s ktorymi foto upravia,...
Odpovedať
profik je profik, vidi tiene, nedostatky kompozicie atd, vidi veci, co si laik neuvedomuje ale vie, ze mu na tej foto nieco vadi.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Cavte baby. Ja som bola fotit akty u jednej baby z Kosic. Ceny ma super a s vysledkom som uplne spokojna. Tiez som si myslela, ze sa budem hanbit, ale nakoniec to dopadlo fajn. Najprv sme sa stretli a pokecali, bolo to take priatelske stretko, uplna pohodicka, potom som mala pocit ze ma foti kamoska :) Za 1 hodku som platila iba 70 EUR + 20 EUR majitelovi atelieru. Dala mi 30 fotiek 10x15, su dokonale vyretusovane, som fakt velmi spokojna a mozem ju len odporucat 8-) Potom som si u nej este doobjednala aj velky obraz s fotkou, co sa mi najviac pacila. Mam ho zaveseny v obyvacke a navsteva ani len netusi, ze je na nom moje telo, lebo je bez hlavy :) Fakt super, robi mi radost, hehe. Ak chcete kontakt, poslem na IP.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
etelienka • Dnes o 00:02 ŽIENKY nafotila už niektorá z vás akty? Také súkromné pre partnera.Ja som sa na to chystala budúci týždeň, ale som nejak moc pribrala a zase nechcem byť samá retuš na fotkách ,tak asi to drahý dostane až na narodky v marci ak sa do vtedy dám do formy ....Máte podobnú skúsenosť?Ako reagovala vaša polovička???
Odpovedať
kao reagovala vasa polovicka,lebo mam trosku obavy,ci sa mu to bude pacit.....taky darcek
Odpovedať
najskôr bol priateľ zaskočený, že kedy sa to stalo, čo všetko sa pri tom stalo a taaaak, ale po pár minutách si prezrel niekoľkokrát celý album a jednu z fotiek má doteraz v počítači "na ploche". tiež tú istú fotografiu mám vytlačenú a návšteva iba žasne, keď ju vidia. a mne to veľmi lichotí. a tento pondelok som bola znovu na fotení, po roku a pol, tak sa neuveriteľne teším na výsledok. fotil ma môj dobrý známy kamarát, takže nálada bola od začiatku uvoľnená...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Dievcata... Poradte niekoho Ba a okolie... Moze byt aj chlap.... Dakujem!!!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahojte dievčatá, ja som tu nová, tak neviem ako to tu celokm chodí, či môžem aj takto napísať od diskusie. ;-) Fotím akty, skôr poloakty, jemné krivky žen. tela, najnovšie žáner Boudoir, ide o snové, jemne erotické, intímne portréty. Boudoir zatiaľ na stránke nemám, len na FB.
Odpovedať
Profilova fotka
manželia lendacký http://www.artpro.sro.sk/18.htm www.leva.sk
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@andreavackova ahojte, mozem sa opytat, ako je to s ochranou dat pri takychto fotkach? napriklad pri boudoir fotkach? je zaruka, ze sa nikdy nedostanu von?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Poprosím telefonné číslo na túfotografku s ke
Odpovedať
@matulacka ahoj poprosím kontakt na tú babu diky
Odpovedať
Profilova fotka
Zienky aj ja som fotila akty...a mna fotil chlap. Ale poviem bola som maximalne spokojna. Jasnacka ze som bola nervozna a cela nesvoja, ale bolo to maximalne uzasne, diskretne a hlavne krasne fotky sa podarili. Mal to byt darcek pre priatela. Ked som nadhodila tuto temu tak povedal, ze taketo fotky robia len "stetky"...tak som mu tieto fotky ani neukazala. Nasledne fotograf robil vystavu a poprosil ma o suhlas ci by mohol nejake zverejnit. Dala som suhlas, nakolko tam nebola tvar. Aj sama som zasla na vystavu...a poviem vam..neda sa ten pocit opisat ked som sa videla, a pocula tie komentare k fotke. Proste mi to zdvihlo sebavedomie!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@matulacka Ahoj, prosim ta mozes mi poslat kontakt na tu fotografku z Kosic? Chcem prekvapit priatela a velmi by sa mi hodil kontakt, pripadne webova stranka. :-) Dakujem.
Odpovedať
Ahoj skus si najst na google moju znamu vola sa Petra Vrbikova ma fotostudio Kvaki je vystudovana umelecka fotografka v bratislave ma velmi pekne fotky. Dufam ze ti to klapne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?