Najlepšia tekutá očná linka. Máte tip?

Zdravím, som novou členkou tejto stránky a veľmi sa mi páčia príspevky, ktoré sem píšete... Som len študentka takže nemám peniaze na tie drahšie značky... NO a teraz k veci Vyskúšala som: Avon - tú fixkovú očnú linku - vyschla po 2 týždnoch Oriflame - tak max. 2 mesiace vydržala, ale druhý mesiac už bola slabo výrazná Max Factor (Masterpiece Glide & Define?-sa mi to zošúchalo) - tak táto mi raz vydržala 3 mesiace a zas druhýkrát asi 2-3 týždne... a raz sa mi podarilo ju nevyskúšať v parfumérii a bola vyschnutá a nechceli mi ju vymeniť.... Astor - tiež niečo na spôsob fixky... vydržala tak 3týždne a ešte týžden som to s nou ťahala aaale to už bolo nechutné....taká suchá...nepísala... Viete mi odporučiť neakú čo nie je príliš drahá a vydrží dlhšiu dobu? Prípadne ktorá vám vydržala najdlhšie? Alebo akú majú mať vlastne životnosť?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj zitushka, ja som si kupila ocnu linku Golden Rose, nie je to asi nejaka extra znacka, ale som s nou velmi spokojna. a stala nieco cez 4 eura, takze v pohode cena :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, u mňa jednoznačne vedie Miss Sporty, už ju mám dlho a vôbec nevysychá :) Takže odporúčam a stála fakt málo ;-)
Odpovedať
zitushka.. u nas dostupne urcite odporucam Golden Rose, alebo objenat zo zahranicia aj kvalitnejsie znacky ale za uplne ine peniaze ako u nas... u mna sa teraz velmi osvedcili nie tekute ale skor gelove linky, maju 100krat lepsiu vydrz a daju sa tiez kupit za velmi dobre ceny, viem v tomto pomoct
Odpovedať
casy - o gélových som ešte ani nepočula...vedela by si mi o nich niečo viac napísať? Kde sa dajú kúpiť a podobne? AAA este ze prijala by som radšej odporúčania na linku v pere leeebo sa mi ráno klepú ruky aaa neviem si ich spraviť pekné s tými inými "nanášatkami"
Odpovedať
Profilova fotka
Ja odporúčam tekutú očnú linku GOSH (malý šteteček) a Bourjois (pevný hrot) , veľmi dlho vydržia..teraz vyšla tekutá linka aj v Mary Kay (aplikátor)
Odpovedať
Profilova fotka
neviete náhodou, kde zoženiem ružovú očnú linku? vo fannku by mohli mať? ďakujem moc :-)
Odpovedať
Profilova fotka
wera, ja mam fialovu golden rose, mali rozne farby, aj ruzovu... len neviem, ci ich dostat aj normalne v obchodoch, oni maju predajne stanky napr. v hypermarketoch, obchodnych domoch. u nas v poprade su v maxe, skus popozerat, ci ich nenajdes aj niekde u vas :-)
Odpovedať
ywett - dakujeeem takéééto volačo som potrebovala...a ako dlho vydržali?
Odpovedať
Profilova fotka
kitty88, moc ďakujem skúsim pohľadať :-) nikdy som o tej značke nepočula, tak dúfam že to niekde v BA budú mať :)
Odpovedať
Profilova fotka
wera, docitala som sa na nejakej stranke, ze by mali mat stanok v OD Tesco v BA
Odpovedať
zitushka... ja mam gelove linky od jednej zahranicnej firmy, vysli cca 5eur/ks, daju sa kupit v roznych farbach... maju vyhodu, ze su tranlivejsie nielen na ociach, ale hlavne aj v malych dozickach, v ktorych sa predavaju, obsah balenia je omnoho vacsi ako v tekutych a hlavne fixovych linka... staci dokupit stetcek s pevnejsim hrotom k tomu a je to... ak by ta zaujimalo o nich viac, potom poslem do ip
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa uplne najlepsie osvedcila linka od loreal, ma taky pevnejsi ten stetcek takze sa dobre nanasa a vydrzi mi... no dlho... mozno okolo 5 mesiacov ... ale maju len ciernu a hnedu, resp neviem o tom ze by mali ine farby.
Odpovedať
Článok sa načítava...
zituska, vedela by som ti zohnat aj ostatnym keby ste mali baby mali zaujem tekutu ocnu linku za 12 euro. vyborna kvalita, ciernu, tabakovu, fialovu, modru,zltu a hnedu.
Odpovedať
casy- poskytneš viac info? asi by som aj mala záujem výskušať aspon jednu... niik- dík za radu vyskúšam aj tú (ak budú lóve) :)
Odpovedať
Profilova fotka
zitushka: Gosh - ta vydrzi jak dabel, je vodeodolna aj tazsie ide odlicit Bourjois -- ide lahsie odlicit, ale tiez velmi drzi ani sa nerozpija a ma jemne trblietka aj (teda niektore linky) Mary Kay - drzi a drzi
Odpovedať
zitushka.. ak mozes, napis mi do IP tvoju mailovu adresu a tam ti to poslem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?