Nevesty v USA. Ste tu?

Ahojte Americanky, tak na to pozeram, ze anglicanky uz tuto temu davno maju, tak preco zaostavat?! Ja som tu sice len prechodne, aj moj nastavajuci je slovak, ale kym prideme domov, bolo by fajn popisat sis niekym, kto to tu zdiela s nami................................... ;-)
Odpovedať
Ahoj! Momentalne som sice na Slovensku, ale svadbu planujem v USA. Vies mi prosim poradit, co vsetko treba zariadit, aby bola svadba platna aj na slovensku?
Odpovedať
Ahoj ladybug, s tym ti moc nepomozem, my sme so snubencom obaja slovaci, takze svadba bude doma, isto nie tu, v Statoch...ale pokial ja dobre viem, tak jedine, co potrebujes, je povolenie zo svojej matriky na sobas a to by malo byt vsetko, potom uz je jedno, kde sa vezmete, ked prinesies papiere, tak vam tu ten sobas uznaju :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Petruska, kde ste? my v MI
Odpovedať
My v NY a na kolko, resp. do kedy? 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme tu uz rok a urcite dalsie 3 roky, obaja mame super pracu, tak aj ked placeme za Europou a vela veci tu postradame, tak sa zatial domov nechystame (well home....moj drahy je American, ale Europa je mu blizsia :-), pracoval tam 3 roky)
Odpovedať
Tak to tam teda este ozaj chvilku pobudnete :-) My mame tiez fajn pracem stazovat sa ozaj nemozem, mam skoncenu vysoku skolu na slovensku, a celkom dost to tu pre nich znamena, mame vsaka tomu aj dobre pozicie, dokazali by sme sa tu v pohode uplatnit, ale veru nas to taha domov...viac-menej sme to vzdy len brali ako fajn skusenost a moznost si zarobit peniazky, aby sa nam lahsie doma zacinalo, ale uz sme si to tu aj oblubili, nasli priatelov, bude nam to vhybat, ale cely zivot sa to takto neda, zit medzi Slovenskom a USA, potrebujeme sa usadit, potrebujem citit zazemie...mas to super, ze manzel, hoci je american, chce zit s Tebou na Slovensku, vacsina co ja viem, by nesla ani za nic, ale to asi preto, ze v Europe ani nikdy neboli...
Odpovedať
My sme v NY, nie je to sice moj manzel ale zijeme spolu uz vyse 4 rokov. Drahy je American takze tu pravdepodobne ostaneme, aj ked ja by som niekedy radsej do Londyna 8-)
Odpovedať
ahoj lilpetunia, teda a preco prave v londyne? a ste priamo v NYC? teda my sme tu zili pat rokov tak na preskacku, styri mesiace tu a osem doma 9chodili sme este do skoly) a teraz sme tu na sedem mesiacov, ale ideme domov, tam aj budeme zit, obaja sme slovaci...aj planujete svadbu v blizkej buducnosti? drzim palce, aby vam to s tym londynom vyslo ;-) a co robis tu v USA?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
sarlat • Dnes o 12:21 Ahoj :-) O prázdninách se budu vdávat za přítele v Miami a mám z toho krapet strach. Přítel mne trochu děsí - snaží se mne připravit na imigrační úřad atd. Máte s tím někdo zkušenosti? Holky, prosím, poraďte... Co vše zařídit v ČR než odletím na Floridu na Fiance vízum? Prý pak nesmím 3 měsíce opustit státy... Než mi vyrobí nové doklady. Co vše budu muset ve státech zařídit? A v Čechách? Po svatbě plánujeme žít v Americe, v Praze jsem zatím zaměstnaná. Budu Vám vděčná za jakýkoliv příspěvek i na nevyřčenou otázku k tomuto tématu. Jsem ve fázi sbírání jakýchkoliv informací a to to mám už za pár :-) Díky, Kačka
Odpovedať
pripajam sa babky mna taky caka zivot v USA na Floride...pls keby niekto nieco tak ip...chcela by som poznat aj tam niekedy.planujeme v lete do us.tak dufam vyjde nam to....neviem ci sa bat alebo tesit....ake mate pocity z usa? dik za odpovede
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky holky, ja vim ze to se nepatri a ze bych mela byt na strankach Budoucich nevest v Anglii, jelikoz tu ziji ale chtela bych se vydat do USA pracovat a zkusit tam zit, potrebovala bych ale par rad, vubec nevim kde zacit, potrebovala bych par rad ohledne toho kde sehnat praci, ubytovani apd. mohla byste mi nejak napsat do IP?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, nahodou niekto zije v Pennsylvanii alebo sa chysta?? bolo by fajn mat nejaku kamosku z domova ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte, nie je niekto nahodou v Californii pri LA??
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja som sa tu trošku medzi vás vtrela, som zo Slovenska ale tak túžim po jedných figúrkach na tortu :-( , že skúšam aj toto. Prosíííím Vás neviete mi niekto zohnať tieto figúrky http://translate.google.com/translate... ževraj sú v USA v kždom obchode. Ja som to skúšala cez net, ale som z toho paf. Prosím viete mi pomôcť? Niekde ich kúpiť a po dohovore poslať na dobierku? Urobili by ste ma najšťastnejšou nevestou na svete :-) Prosííííííím.
Odpovedať
Profilova fotka
No tak tú adresu som trochu odflákla takže skúšam ešte raz. http://www.bridalpeople.com%2Fbridesm...
Odpovedať
Profilova fotka
Pardón ešte raz =-) http://www.bridalpeople.com/classic-b...
Odpovedať
Profilova fotka
No už Vám pôjdem na nery, ale toto je tá pravá, nie tá pred tým. http://www.bridalpeople.com/classic-b... Prosím Vás pomôžte mi ju zohnať!!! :-)
Odpovedať
nekdo z floridy? :-(
Odpovedať
ahojte ja zijem tiez v usa, v Dallase a v septembri sa budem vydavat na sk, je tu niekto medzi vami, kto sa bude vydavat na sk a berie si americana? katka10 myslim, ze ty, hej?
Odpovedať
Ahoj ananas, ano, tiez zijem v usa a budem si brat americana na slovensku..ale az v septembri 2010..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Profilova fotka
Su tu este nevesticky z usa??? ja som v NJ.ozvite sa niekto :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?