Peniaze redovy

Profilova fotka
Do čoho budete zbierať peniažky na redovom (košík, pokladnička.....atd?) :-D pripojte aj foto ;-)
Odpovedať
@lucka_jess toto je zvyk ktory sa mne osobne vobec nepaci ,pretoze kazdy svadobcan prispeje v hodnote daru a mne to uz pripada s prepacenim ako zobronenie . Ale kazdy kraj iny mrav ako sa hovori :-( :-|
Odpovedať
@macka00 Nie je to žobronenie, každý prispeje za tanec s nevestou, koľko môže. Ak už dali dar pred tým, či už peňažný alebo nepeňažný, tak môžu kľudne hodiť jedno euro alebo len pár centov. ;-) @lucka_jess Zbierať budem do prúteného okrúhleho košíčka, čo mám od detstva. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zatiaľ na každej našej vychodnisrkej svadbe bol redový spojený s nejakým príspevkom. Nie som na to odkázaná, ale urobím to aj ja tak, skôr by sa všetci čudovali, ako to, že nie ;) aj my keď sme pozvaní s nastávajúcim na svadbu, hneď dávame bokom, že "toto na redový" ale samozrejme, každý nech urobí podľa svojho vkusu a zvyklosti :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucka_jess tak tak, u nas na vychode to uz beru ako sucast a daju kolko maju a mozu. A ked len euro,ide o princip :-) my sme mali krabicku, bola to krabica od topanok a olepila som ju peknym papierom a bolo :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?