Pomoc pri sponzorstve mechanického vozíka

Profilova fotka
ahojte, chcem Vas poziadat o pomoc. Som na invalidnom vozicku, nevadi mi to, da sa s tym zit a som aj stastna. Ale mam strasne stary vozik a na novy mi daju len 16000,-Sk. Taky vozik ale normalne stoji okolo 60.000,-Sk. Oslovila som nadacie, sponzorov, a cakam na odpovede. Neviem ale ci zozeniem potrebnu ciatku. Prosim neviete mi pomoc, bud formou sponzorstva, alebo 2%. Dakujem. Budem vdacna za akukolvek pomoc.
Odpovedať
1
2
29
ahoj majkaa. rada by som ti pomohla... viem, ze u nas sa zbierali rozne veci (vrchnaky z PET flias, listky z busov, ciarove kody) nevies, ci sa take nieco neda?
Odpovedať
Profilova fotka
majkaa - tie 2% sa davaju niekedy nakonci marca? napis mi do IP udaje:-) strasne rada by som TI pomohla
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, luciferova- juj to je za meno :-) , to viem, ze niekto zbiera, ale vobec neviem vyznam toho. prettybaby dakujem poslem udaje. Juj velmi velmi velmi dakujem, lebo som dnes znova otvorila dve obalky od sponzorov a nechcu dat nic, tak som z toho smutna. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
urcite Ti ich dam :-) a ste krasny parik, sa tesim na vase svadobne fotecky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem, budeme mat malu svadbu, velmi sa tesim, lebo v zivote som si nemyslela, ze najdem tak uzasne ochotneho cloveka ako je moj mily.
Odpovedať
Profilova fotka
majkaa, velmi vam prajem len a len to naj, aby ste sa stale velmi lubili a vsetko ostatne pride samo... nejde o velkost svadby, ide o lasku :-) urcite budes nadherna nevesta a zenich tak isto, velmi ste sympaticki :-)
Odpovedať
ak mi niekto vysvetlite --- aky je princip tych 2% z dane ------ ake tlacivo, odkial ho zohnat, komu ho potom vyplnene dat ---- co k tomu treba (po lopate, lebo ja som do dani maximalny antitalent), a ty majkaa mi posles udaje do IP, velmi rada ti pomozem -------- ale to sa da asi az na konci marca. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj blondiatko poslala som ti spravu na IP. Vsetkym dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
přidám se k blondiatku, taky potřebuju pořádně vysvětlit a poslat info do IP, ráda pomůžu :-)
Odpovedať
Ked uz posielate to info, poprosila by som aj ja. Presne to, co chcela blondiatko. Co k tomu vsetko treba, ake tlacivo... a od teba, majkaa, tiez info. Velmi rada by som pomohla. Naozaj ste krasny parik, prajeme vsetko najlepsie :-) a krasny svadobny dnik.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem Vam baby, naozaj ste zlate. :-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte uz som nieco zistila takze je to takto: A/ Postup krokov na poukázanie 2% pre zamestnancov, ktorí požiadali svojho zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania zaplatených preddavkov na daň z príjmov: 1. Do 15.02.2008 požiadajte zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania zaplatených preddavkov na daň 2. Potom požiadajte zamestnávateľa, aby Vám vystavil tlačivo Potvrdenie o zaplatení dane. 3. Z tohto Potvrdenia si viete zistiť dátum zaplatenia dane a vypočítať 2% z Vašej zaplatenej dane- to je maximálna suma, ktorú môžete v prospech prijímateľa poukázať.Táto suma však musí byť minimálne 100 Sk. 4. Údaje o Vami vybratom prijímateľovi napíšte do Vyhlásenia spolu so sumou, ktorú mu chcete poukázať. 7. Obe tieto tlačivá, teda Vyhlásenie spolu s Potvrdením, doručte do 30.04.2008 na daňový úrad podľa Vášho bydliska. 8. Daňové úrady majú 90 dní od splnenia podmienok na to, aby previedli Vaše 2% v prospech Vami vybraného prijímateľa Tento rok sa obe tieto tlačivá podávajú výlučne na daňový úrad podľa Vášho bydliska Čísla účtov prijímateľov nepotrebujete, ani ich nikde neuvádzate, nakoľko peniaze na účty prijímateľov prevádzajú daňové úrady, nie Vy. Vy platíte celú daň daňovému úradu. IČO prijímateľa sa do kolóniek vypisuje zľava . Ak organizácia nemá SID, kolónky na SID nechajte prázdne. To rocne zuctovanie je zamestnavatel povinny dat kazdemu zamestnancovi a ten doklad vyhlasenie by som Vam poslala kazdej postou a vy by ste tam doplnili svoje udaje, alebo by ste si ho vy isli na danove zobrat a by ste tam doplnili, len nazor organizacie, sidlo, pravna forma-neziskova organizacia, a ICO.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
maji, poslala jsem ti něco do IP, prosím, odpověz co nejrychleji :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No, napadlo mě toto... tyto podmínky asi platí pro SR, nevím, jak by se to dělalo u nás v ČR, přeci jen, platíme daně tady, tak to asi těžko půjde... tak jsem si říkala, že vezmu nějaké info o majce, oslovím pár lidí a pošleme peníze rovnou na účet...bude to asi nejjednodušší cesta.. asi nikoho z nás nezabije nějaká stovka a když toho bude víc (a taky díky kurzu koruny) se majce může na vozík naskládat docela rychle... pokud se mnou souhlasíte (i ty majko), napište, kdo by měl zájem a majka nám může číslo účtu poslat do IP...
Odpovedať
Sabčo, ten popsaný způsob opravdu platí jen pro Slovensko. Mají to pokrokové v tom, že část daně, kterou bys zaplatila státu, pošleš na účet nějaké charitativní organizace. U nás můžeš poslat kolik chceš, ale ze základu daně (!), tedy pouze jen ze své vlastní kapsy. A stát ti z téhle částky tu daň velkoryse odpustí. ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
no, a proto jsem to chtěla udělat tak, že můžeme každá poslat nějakou korunku a tím můžeme pomoci my "češky" :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to som nevedela, ze vy to mate takto, ze nemozete prispievat svojim neziskovych organizaciam. To nemate dobre, lebo to nejde len tym organizaciam, ale napr. tie organizacie pomahaju po pravdaze zasadnuti komisie, ze nedaju to len tak kazdemu, peniazky, ktore mozu pomoct aj ludom, ktory maju problemy.
Odpovedať
Profilova fotka
já jen doufám, že se tu najdou holky, které by rády pomohly!!! Budu se na vás holky těšit :-)
Odpovedať
ja som uz pripravena............tiez o tom rozmyslam, ze kym bude majka cakat na tie moje 2 % , mohla by som ju zatial podporit prevodom na ucet, co mi poslala do IP. Len by sme sa mohli viacere pozbierat, aby to malo aspon mini efekt ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to je moje řeč!!! udivilo mě, že se skoro nikdo nechytl... vždyť právě kdybychom se složily každá po pár stovkách, tak to má majka za chvíli :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dievcata naozaj dakujem, chcem len informovat. Presne ten vozik co potrebujem stoji 65tis. Mozem sa tesit, lebo jedna organizacia mi dala 30tis a dnes sa mi ozvala jedna este nadacia, ktora mi mozno prispeje asi 10tis, ale to neni na isto. Ale som velmi stastna, lebo sen, ktory som si myslela, ze budem len snivať, zacina byt skutocnostou.
Odpovedať
Profilova fotka
maji, to jsem moc ráda!!! držím palečky, ať se ti to naskládá co nejdřív!!! :-)
Odpovedať
ja sa tesim s tebou, maji............ ;-) dufam, ze coskoro napises, ze uz ho mas, nie ze sa k nemu len dopracovavas 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
musím říct, že je mi líto, že se moc holek nechytilo... takovou lhostejnost jsem opravdu nečekala!!! Myslela jsem, že tu bude větší solidarita... Holt, každý si hrabe na svém písečku :-(
Odpovedať
:-(
Odpovedať
Profilova fotka
Sabsa ale ja niesom z toho nestastna, praveze naopak, myslela som si, ze skoro nik sa neozve. A urcite dam fotecku potom noveho vozicka, aby ste aj vy posudili, ci sa mi hodi ;-) .
Odpovedať
Profilova fotka
Sabčo - chtělo by to poslat z ČR všechny koruny na jeden účet a pak jedním příkazem k úhradě do zahraničí poslat Majce. Je možné to poslat Tobě? Ujmeš se toho? Majka - :-) To by bylo, abys neměla na svatbu nový vozík :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no konečně se někdo chytil!!! Jasný, klidně se toho ráda ujmu!!! není to žádný problém!!! maji, jsou nás tu stovky a holky raději probírají blbiny... tohle je důležitý... už jen proto, kdyby si člověk řekl, když udělám něco dobrého, dobrým se mi to vrátí!!! :-)
Odpovedať
sabco IP
Odpovedať
Profilova fotka
holky, viděla bych to tak, že počkám do 31.1. a pak to majce odešlu, takže máte-li někdo zájem poslat nějakou stovečku, tak vám do IP pošlu číslo účtu!
Odpovedať
1
2
29
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?