ahojte je tu niekto? =-)
mirka12011 ako bolo v praci? :-N
ikinka ja zajtra idem do salonu a ak budu mat tie 1334 tak nevaham a skusam :-D :-D :-D dufam ze nebude prsat to by som potom nesla nikam ]-( :-(
ahojte vospolok.... debata sa pribrzdila.... ja som prestala riešiť svadbu, pri terajsej situacii riesim pracu a byvanie.... vyzera to tak, ze po svadbe nebudeme byvat vo svojom, ako ame planovali, dost ma to depta, hlupa amerika a financna kriza.... :-(
ahojte ;-)
paris78 nepomozem ti :-(
micha82 eboj poriesis to :-. ;-)
ikkinka no ...bola som...vyskusala som...a...zamilovala som sa donich :-D :-D :-D :-D
len v salone ich nemaju v ruzovom a ani nebudu mat maju v bielom a v maslovom maju mi volat ked dojde moje cislo v bielom tak potom sa rozhodnem neviem sa uz dockat :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
juj tak to sa tešiiim, takže ak som spravne pochopila, z tvojho čísla mali ale maslove a ty chceš biele a tie maju ešte dojsť? a nesfotila si sa v nich? a maju viac nových šiat?
ikinka spravne si pochopila :-D :-D :-D
maju im este dojst ;-)
nesfotila som sa bolo nas tam 5 neviest a kazda okrem mna tam mala min.4 poradcov :-N len ja chudinka jedneho :-D :-D takze sa tam nedalo ani pohnut :-(
Ahojte kocky, chcem sa Vam pochvalit. Uz mam konecne fotografa. Takze uz mam skoro vsetky zakladne veci. Na buduci tyzden uz by som mala ist skušať saty :-)
Fotografa mam z Kosic a saty este neviem kde budem skusat, ale asi vsade, kde sa mi aspon jedny zapacia :-) Vy uz to mate obehane. Kde sa mi oplati ist? Okrem Angela, lebo to bude urcite medzi prvymi ;-)
merilin, ked nepochodis v Po, tak skus KE, ja som sa zamilovala do značky maggie sottero:
http://www.maggie.sk/mainmenu.html
maju teraz novu kolekciu :-)
drobcek jasne idem, merilin poslem ti cislo na peklanskeho ale ked som s nim volala a objednavala na 19.9 tak mi hovoril ze ma plno ale cislo ti poslet mozem...