ja ti dam biologicke hodiny! tie nech sa ešte pekne na rok zastavia, a keď už bude domček, potom nech sa kludne rozbehnu... :-) ale zase nechcem dopadnuť tak že posadíme strom, postavíme dom a potom sa v nom budeme nahanat len my dvaja.... :-) aj keď stromov už mame posadených dosť, a dom už z veľkej časti stoji...
juj ale už len 118, šak to je už zachvilu, ale treba uznať že stres začne až keď bude 99 :-(
ahojte.... tak, je po vikende a ja si uz prajem dalsi vikend..... :-|
pozeram, ze sa stale nieco vybavuje... my uz mame kameramana...mne sice nechybal, ale budis, rodicia mileho chceli, aby sme natocili nejake predvideo niekde v prirode, tak som to zatrhla, ma to byt svadobne video, ta nech je tam svadba a ne trapne nudne vido, jak sa nahaname po luke...... to len mna rozculuje taketo dohadovanie okolo svadby? vdaka vsetkym ktory sa do toho silou mocou staraju sa netesim na vlastnu svadbu a chcem aby uz bolo po nej ]-(
ale vlastneho baba sa neviem dockat, uz nech som v tom :-) :-D
:-o hned a myslis ze sa hned aj podari :-D ta vypocitaj plodne dni aby bolo hned nie jasne zartujem, ja ta chapem no ja by som tiez chcela ved skonci aj financna kriza dovtedy, aspon dufam :-p :-D 8-)
mirka... jasne, az sa podari, ja verim, ze sa podari hned.... (pre istotu som teraz poklopala po dreve :-D ) a s tou financnou krizou, no co ja viem, dozvuky budu trvat este nejaky ten rok... ale ta aspon materska nam bude chodit ;-)
timka ja mam kameramana super je ale mal volny termin len moj ostatne soboty ma obsadene, hud.skupinu ja mam z raslavic...ked budes chciet poslem kontakt... ale sak uz nech skonci ta kriza bo to na.... kazdy pozera len nato ako usetrit a ja dnes objednala obyvacku aj spalnu ta mam po krize :-D
ahojky...no drobcek, vyzera to tak ze prognozy boli pravdive a chripka sa dovalila zo zapadu k nam.... vsetci znami su chorí, aj ja kýcham, jak somar.... a to mam ist v sobotu na party svojej kamosky, dufam, ze tam vsetkych nenakazim....
mirka... musi byt super, zariadovat sa vo svojom, my sa sice pomaly zariadujeme, ale zatial to vsetko skladujeme v prenajatom byte.... ale hlavne, ze mame sukromie ;-)