Prešov. Kto ste tu z Prešova?

21. nov 201679890
  • dakujem podobne 😬

• ja ti dam biologicke hodiny! tie nech sa ešte pekne na rok zastavia, a keď už bude domček, potom nech sa kludne rozbehnu... 🙂 ale zase nechcem dopadnuť tak že posadíme strom, postavíme dom a potom sa v nom budeme nahanat len my dvaja.... 🙂 aj keď stromov už mame posadených dosť, a dom už z veľkej časti stoji...
    juj ale už len 118, šak to je už zachvilu, ale treba uznať že stres začne až keď bude 99 😞

• 😃 😃 😃 poslem ti do domu moju malu ruzovu gulôcku aby ste sa nenahanali len vy dvaja 😃 😃 😃
    ten stres mi ani nepripominaj 🤔

• Sponzor fóra
  • a ty už stresuješ????? som si nemyslela 🤔

• a este jak 😬 to ja sa len tak na tvrdasa hram 😃

• ikinka aj ja sa uz poberiem snad sa tu zajtra stretneme 😴 paaa bru nocku a nezabudni na zuby 😃

• OK, ešte že si pripomenula, tak idem drhnuť, a sladke sničky 😉

• Bre ranko kocky 😉

• ahojte 😉

• awoooj 😉
    ta jak draha, už si domyslela ten utek? 🤔

• sak ja to nechavam na teba 😮

• aha tak to už asi viem ako to dopadne 😬 😃

• drobcek ako si dopadla? 😉

• no strasne posli niekde chlapa sameho 😐 ideme tam este raz a spolu 😬

• 😛 jasne chlapi

• Sponzor fóra
  • bola som na matrike a on tam stihol zbehnut bezomna 😠

• ahojte.... tak, je po vikende a ja si uz prajem dalsi vikend..... 😐
    pozeram, ze sa stale nieco vybavuje... my uz mame kameramana...mne sice nechybal, ale budis, rodicia mileho chceli, aby sme natocili nejake predvideo niekde v prirode, tak som to zatrhla, ma to byt svadobne video, ta nech je tam svadba a ne trapne nudne vido, jak sa nahaname po luke...... to len mna rozculuje taketo dohadovanie okolo svadby? vdaka vsetkym ktory sa do toho silou mocou staraju sa netesim na vlastnu svadbu a chcem aby uz bolo po nej 😠
    ale vlastneho baba sa neviem dockat, uz nech som v tom 🙂 😃

• micha hovori sa netes sa bo to nem dopadne dobre tak je super ze sa netesis aspon dopadne na 1 😛 aj ja by som chcela babo len neviem kedy to bude...

• dievcata hadam az po svadbe ci nie??????????????????? 😉 😃

• no ked sa podari 😉

• no, ved kvoli svadbe sa babo este nezacalo riesit.... naj maju babky radost!
    ale hned po svadbe..... 😉 😵

• 😮 hned a myslis ze sa hned aj podari 😃 ta vypocitaj plodne dni aby bolo hned nie jasne zartujem, ja ta chapem no ja by som tiez chcela ved skonci aj financna kriza dovtedy, aspon dufam 😛 😃 😎

• ahojte chcela by som poradiť od už nevestičiek ,nejaku dobru skupinu ,aj kameramana bud Prešov alebo Bardejov okolie dakujem pekne aj kontakty ak máte

• timka poslala som ti jeden kontakt do IP..... 😉

• mirka... jasne, az sa podari, ja verim, ze sa podari hned.... (pre istotu som teraz poklopala po dreve 😃 ) a s tou financnou krizou, no co ja viem, dozvuky budu trvat este nejaky ten rok... ale ta aspon materska nam bude chodit 😉

• timka ja mam kameramana super je ale mal volny termin len moj ostatne soboty ma obsadene, hud.skupinu ja mam z raslavic...ked budes chciet poslem kontakt... ale sak uz nech skonci ta kriza bo to na.... kazdy pozera len nato ako usetrit a ja dnes objednala obyvacku aj spalnu ta mam po krize 😃

• dobry vecer presovcanky 😉

• no uz sa tesite na vikend? 🤔

• ikinka si tu? 🤔
    unas sa akosi usadila choroba len dufam ze si nesadne aj na malu 😒

• ahojky...no drobcek, vyzera to tak ze prognozy boli pravdive a chripka sa dovalila zo zapadu k nam.... vsetci znami su chorí, aj ja kýcham, jak somar.... a to mam ist v sobotu na party svojej kamosky, dufam, ze tam vsetkych nenakazim....
    mirka... musi byt super, zariadovat sa vo svojom, my sa sice pomaly zariadujeme, ale zatial to vsetko skladujeme v prenajatom byte.... ale hlavne, ze mame sukromie 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém