Prešov. Kto ste tu z Prešova?
- Sponzor fóra
hihihihi topanocky no s tymi ja budem mat problem lebo chcem malicky podpatok a skor sandale ale septermber moze byt horuci aj studeny, tak skor otvorenu spicku budem preferovat.... Ja sa chystam na bizuteriu a pohare uvidim co ulovim, len mam znova teplotu, tak ani do skoly som nesla jak fajne
aspon jedna vyhoda hahaha
20. feb 2009Ahojte baby, tak už aj ja patrím pár dní do klubu zasnúbených...som šťastná ako blška...teším sa na svadbu, prípravy a všetko čo s tým súvisí...akurát sa trošku bojím ako to všetko budem riešiť na diaľku (asi rok bývam v Brne)...najradšej by som bola doma, keď do frasa s robotkou je na východe bieda
.
Poraďte nejakú peknú reštauráciu...stuškovú som mala v PKO, ešte poznám Duklu, Šariš, Šport na Solivare a to je asi tak všetko...budeme mať okolo 100 ľudí.
V akom predstihu je potrebné začať s prípravou svadby? Ďakujem krásne za rady...majte sa20. feb 2009- Sponzor fóra
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
jaj hadzana
xi ja ze nakupy
inak ja na topanky cakam do maja a urcite budu nejake lepsie lebo podla man sa teraz dost tazko vybera....presla som cele kosice a stale to iste co minuly rok...len zopar novych modelov....a ja chcem sandalky takze radsej pockam