Prešov. Kto ste tu z Prešova?

Zobraz úvodný príspevok
Tak skúsme od znova. Dievčatá prešovské pekne vás vítam...
Odpovedať
Micha82, objednaj si ich tak, aby si bola spokojna ty a aby si nemala stresy. ;-) Najprv sa dava kadernicka a tak kozmeticka. To by ti asi povedali aj oni, kebyze si tam dosla. Aspon tak to bolo, ked sa vydavala moja kamoska. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-) dik merilin, zajtra pokecam aj s kadernickou, aj s kozmetickou.... ale ja tak je to zvlastne objednavat si vsetko pol roka skor.... :-| ale svadobný biznis, je svadobný biznis.... kiežby stresy neboli, ale budú, keďže každý ma inú predstavu o tom, ako to bude prebiehať.... ale uz sa aspon nezlostim... som si povedala, som nevesta, bude po mojom!!!!!! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
danulienka vitaj :-)
Odpovedať
micha82 dakujem ;-)
Odpovedať
A kvoli comu uz tak skoro si objednavas kozmeticku a kadernicku? Nechci mi povedat ze aj oni sa rezervuju s takou to casovou rezervou :-o
Odpovedať
podla mna staci kadernicka a kozemticka tak 2mesiace vopred(aj to si myslim, je dost... :-S )
Odpovedať
Profilova fotka
som bola pred mesiacom u kozmeticky a mi povedala, ze je lepsie sa objednat skor, lebo uz maju par objednavok na leto... aj ja som myslela, ze to necham do maja tak a potom zacnem s objednavkami, ale ta mi prekazili plany, radsej si ich objednam skor, ako potom zhanat niekoho cudzieho, koho nepoznam......
Odpovedať
micha82 a kde mas kadernicku?
Odpovedať
Profilova fotka
vola sa to IDA na hlavnej 66
Odpovedať
hm, o tom som este nepocula...ja sa asi budem musiet trepat do VT, lebo len tam verim jednej kadernicke, co sa tyka spolocenskych ucesov, v PO vsade kde som bola som nikdy nevychadzala z kadernictva spokojna :-|
Odpovedať
Profilova fotka
to kadernictvo je asi jedine, kde ma vazne ostrihali stale tak ako som chcela, hned vedla mam aj kozmeticku, robia tam mile holky, ja som tam hrozne spokojna, ja momentalne byvam vo VT, ale ku kadernicke jedine v PO :-D
Odpovedať
Micha, aj ja som pri nej par krat bola, robila vlasy aj tej mojej spominanej kamoske a u kozmeticky sme boli v Anette. Bola som teraz u inej, chcela som ju vyskusat, ale je este mlada a velmi nevie. Takze tiez asi sa objednam k nej ;-) Ake este poznate dobre kadernicky a kozmeticky v PO? Ak mate skusenosti alebo ste poculi, tak napiste. Myslim,ze to pomoze kazdej z nas ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja som bola u viacerych, ale ani jedna sa nevyrovna ide a anette....... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
inak, neviete kolko stoji taky svadobny uces? ja som sa o to doteraz nejako nezaujimala :-|
Odpovedať
ja mam priatela z VT,tak preto. a na vsetky svadby , kde som bola ma cesala jeho sesternica-kadernicka. Za svadobny beru podla zlozitosti ucesu a aj podla dlzky vlasov, ta vo VT berie tak 400-600sk(neviem kolko eur :-N )
Odpovedať
Profilova fotka
ani ja som este nepresla na EUR..... vsetko si prepocitavam na slovenske... v kadernictve to asi bude o nieco drahsie, ako ked to robi znama, ale pevne verim, ze nad tisicku to nepojde.....
Odpovedať
tu cenu som videla v jej cenniku, tak preto viem ze asi tolko, ale viem ze podrazeli aj kadernictva s tym eurom, len tak nepatrne, ale v priebehu roka to budu dvihat...si myslim, ako vsetko.co vsetko mas uz vybavene?
Odpovedať
Profilova fotka
vsetko okrem obrucok a poharov a drobnosti na vyzdobu...... moj drahy to nechal na mna, lebo vsetko musim mat perfektne, som taka uz od zakladnej, aj domacu som musela mat spravenu v predstihu :-D :-D :-D :-D samozrejme nakup obleka a popolnocnych siat nechavame na maj, planujeme si spravit cela rodinky vylet do viedne,a z sa otepli, tak sa tesim :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ty si asi len teraz zacala planovat, co? ale neva, vravi sa, ze samusi robit svadba vo velmi velkom predstihu, ale boli taky co zmakli usporiadanie svadby za necely mesiac, takze pohoda, ja len nemam rada stresy, asi ako vacsina, preto to planovanie uz viac ako pol roka dopredu... aj ked, najrasej by som uz mala obrucku na prste :-D
Odpovedať
tak ja uz mam salu,fotografa,hudbu,pohare som kupila tento tyzden a na saty chcem ist v priebehu nasledujuceho mesiaca do polska, tu na nete som nasla salon v polsku a maju tam velmi pekne saty, tak uvidim ze co.Oblek kupime tiez asi tam, alebo v Presove v Tobise, ci ako sa to vola(vedla mandaly)Maju tam dobry vyber.Po topankach som sa uz rozhliadala, ale vsetky pekne boli na ihlickach, tak to by som asi neprezila. :-N Takze asi tolko :-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D :-D tak to mas toho dost... ja tiez nechcem na opatkoch, na nete som uz nasla topanky ake chcem, ale pri prechadzke obuvami som na ne este nenarazila, tak sa spolieham na tu vieden, keby ze nic nenajdem....
Odpovedať
radsej sokr ako neskor :-D mozno najdem v polsku aj topanky, uvidim. V PO som tiez nebola nejako oslovena.Ale este to istia Kosice, tam vzdy nieco najdem.Este rozmyslam nad popolnocnymi satami, ci dlhe alebo kratke
Odpovedať
Profilova fotka
ja chcem nejake vyzyvave popolnocne saty, takze kratke, tmavocervene, vo vranove je jeden super obchodik, teta mi povedala, ze v maji dostanu tovar, ta som zvedava, lebo ma odhovorila od jednych, co teraz mali, ze este krajsie dostanu.... som vazne zvedava.... :-)
Odpovedať
nie nehodou marco polo? :-p
Odpovedať
heh, pisem jak tatar....nahodou....nie nehodou :-N
Odpovedať
Profilova fotka
na nazvy velmi nie som, je to oproti parku, taky malý obchodik, stale su vo vyklade nejake spolocenske saty.... ale asi hej... takze to poznas..... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ohladne kozmetiky ja možem odporučiť jednu kočku na sekčove v opale mna ličila zopar krát na fotenie a bola som velmi spokojna su tam dve ta čo mna robila sa vola Daniela a tiež sa bude teraz vidávať takže v poho
Odpovedať
tak vo VT su 2 Marco Polo, a viem ze tam maju pekne veci ;-) Ale po meste vo VT velmi nechodim takze neviem, ale asi myslis ten druhy, jeden je presne na rohu, pri bageterke
Odpovedať
Profilova fotka
v tom pri bageterie som este nebola, vyklad ma velmi nelaka.... dnes pojdem okolo tak pozriem nazov..... :-) no dnes uz zdrham, papaa a pekny den prajem :-)
Odpovedať
maj sa pekny den :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?