:-D :-D :-D nechceli sme dať sobas na velmi skoru hodinu, aby tí co pridu z dialky nemuseli vstavat ku kadernikovy a piatej rano.. a tak mam aj ja klud... pochybujem sice, ze budem noc pred svadbou kludne spat, ale aj tak je to lepsie, ako niekam sa ponahlat ;-) tesim sa :-)
no to hej este dobre ze kumne nikto tak z dialky cestovat nebude len z UK druzicka a ta pride cca 2 dni vopred a z CZ a pridu cca 2 dni vopred tiez, aj tebe sa zda ze ten cas velmi rychlo bezi?
hrozne rychlo, ty brdo, nedavno som nadavala, ze 9 mesiacov ja na svadbu cakat nebudem a zrazu to je necelych 5 mesiacov..... sa tesim, lebo na cely august som si dala volno, mi konci zmluva v robote v juli a do novej mienim nastupit az v septembri, ta si august uzijem :-) uz aby vazne bolo po svadbe, hrozne tuzim po babatku, kamaratke sa pred tyzdnom narodilo dievcatko, tato je mexican, aj to dievcatko je cista mexicanka, je hrozne zlata :-) tak som zasa vpadla do toho, ze hcem a chcem a chcem, drahy uz zo mna salie :-D :-D :-D
miska asi skor vstanes,ked vobec budes hajat... babatko to hej to by som chcela aj ja po case :-p , ale vies mi zeny menime nazor z hodiny na hodinu mozno ti zajtra poviem, ze baby uz budem mat :-p :-p :-p
nedavam si robit nechty, nemam rada dlhe nechty, takze uplne naktako vystrihane a priestvitny lak.... mam o jednu starost menej :-D
drobcek, aj ja uz asi budem od 6tej hore, ale s radostou si este par hodin povelebim v posteli , skocim do postele k mamči, ako ked som bola mala, nech si ma este takto doma uziju, poklabosim s nou a prinutim ocka, nech mi spravi nejake vysokokaloricke ranajky :-D :-D :-D a potom ma bart odvezie na masaz :-D :-D :-D bude sranda :-)
:-) jasne, dam vediet.... ale vyzera to byt v pohode, sme tam komunikovali s viacerymi ludmi a vsetci su dost ustretoví, aj ked nas upozornili na riaditelku jedalne, ze je velmi prisna, ale mne prisla dost mila :-) potom tu hodim nejake fotky ;-)
drobček, ja mám presne opačný problém, mne sa páči všetko, čo som doteraz vyskúšala, tak sa neviem rozhodnúť len pre jedne jediné :-| a drahému sa nepozdáva nápad, že by mi kúpil všetky :-D :-D :-D :-D prečo asi?!?
:-D :-D :-D :-D to by som musela byt veeeeeelmi presvedčivá :-D :-D :-D :-D ale nie, tolko siat ani nepotrebujem, ved kam by som v nich chodila, na plesy chodime tak raz do roka a svadby tiez nie su kazdy mesiac, ta by mi len zbytocne v skrini viseli... je len tazke vybrat si jedne jedine, ked je tolko peknych siat....... :-)