Prešov. Kto ste tu z Prešova?
- Sponzor fóra
ahojte... pozeram, ze mate vela noveho, danka pekne saty
drobcek, myslim, ze si sa pytali, ci sa plati za sobas na urade... tak nie.... platí sa len vtedy, ak chces nieco zvlastne, alebo ak chces aby ta prisli zosobasit niekam podla tvojho uvazenia.....
neviem sa dokopat k tomu, aby som sa zacala venovat pripravam.... vsetko stoji... snad nebudem vsetko zhanat na poslednu chvilu.......5. máj 2009micha dik
ty uz mas saty po redovom?mna ani v polsku ani v PO nic neoslovilo, tak chcem zajst aj do VT do toho obchodu co si hovorila.uz si tam bola mrknut, ze ake maju?
5. máj 2009- Sponzor fóra
aj ja si vravim, že času ešte dosť, ale keď si uvedomim, že aj mimo svadby máme čo vybavovať, tak mi to tak nepríde.... aale, bude dobre
šaty, zatiaľ som ešte nebola pozrieť Danka, stale len z auta do výkladu pozriemale som si všimla, že aj dve Viktorie su vo Vranove, ta možno do obidvoch dnes, alebo zajtra skočím a dám ti vedieť, či im už došiel tovar.....
5. máj 2009ja si tiez hovorim, ze kupim lepsie, alebo ked uz kupujem, tak rozmyslam ze nahodou pojdem niekde kupovat nieco ine a najdem krajsie
mirka,ako zapocet?
a toto mi vam neda neukazat, teda, fakt sila...nechcela by som zazit http://free.zoznam.sk/video/Prekvapenie-5. máj 2009no, mne by sa uz nechcelo ista na opravu, tak dufam ze z toho vznikne aspon D,E
ale zase vsetko nezalezi len ta tej pisomke, kedze sme este jednu pisali,+seminrka+ekomapa, takze by sa mohla podla toho zariadit, len ta ucitelka robi z toho vedu, ako keby to bol najdelezitejsi predmet
asi tak...
5. máj 2009no, tam pecu dobre.my sme minule zobrali na ochutnavku jednu krabicku od jednej cukrarky z dulovej, a boli fajneee.tak asi dame k nej robit alebo do velkeho sarisa.kolko vychadza 1ks?
5. máj 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
baby poberiem sa ja do hajan snad sa zajtra stretneme