Prešov. Kto ste tu z Prešova?

21. nov 201679890
  • baby poberiem sa ja do hajan snad sa zajtra stretneme 😉

• dakomu sa zije, ja sa ucim/resp. citam si na zajtrajsi zapocet...ach jaj... 😞

• dievcata a nema niektora z vas kontakt na Petra Grejtaka (kameraman PO) z Efi studia..pocula som o nom ale nemozem zohnat kontakt...ked budete take dobre... 😉

• Sponzor fóra
  • cavte baby
    je tu niekto?
    kim nepomozem ti 😐

• inac ja som sa nedostala ku kupe bizu som zvedava ze kedy 😮

• ahoj drobcek, ja som tu 😉ja zase zhanam saty po redovom, ale tak ako pozeram, tak nikde sa mi nic nepaci...asi si dam usit

• to bude asi najlepsie a podla tvojich predstav

• asi ano, aj ked ani neviem ake chcem, ale mozno nieco s krajkou 🙂

• ja som vedela ake chcem len...namne to nebolo ako na modelke 😬

• ja som tak kupila svadobne saty, vobec som o takych neuvazovala, ale tie mi najviac pristali...od modelky mam daleko 😃

• caute baby, idem akurat zo stacionaru, konecne sedim na fit lopte a ne na biku, danka ako zapocet? ja som este nic nevidela na zajtra asi zacnem z tahakom vecer 😉

• tak to netusim ako zapocet,v stredu budem vediet... ale nic moc...vlastna tvorba 😃 ja si idem dat nejaku zeleninku, dnes mam zeleninovy den 😎

• ahojte... pozeram, ze mate vela noveho, danka pekne saty 😉
    drobcek, myslim, ze si sa pytali, ci sa plati za sobas na urade... tak nie.... platí sa len vtedy, ak chces nieco zvlastne, alebo ak chces aby ta prisli zosobasit niekam podla tvojho uvazenia.....
    neviem sa dokopat k tomu, aby som sa zacala venovat pripravam.... vsetko stoji... snad nebudem vsetko zhanat na poslednu chvilu....... 😐

• micha dik 🙂 ty uz mas saty po redovom?mna ani v polsku ani v PO nic neoslovilo, tak chcem zajst aj do VT do toho obchodu co si hovorila.uz si tam bola mrknut, ze ake maju?

• ahojte ja len na skok 😉
    micha hej uz viem 😉 neboj este mas dost casu 😉 ja utekam do mesta pozriet tu bizu a sestra si ide pozriet saty tak zatial cavte

• Sponzor fóra
  • Ahojte, prosim Vás poradte mi neaku kaderničku super pošlite mi kontakt do IP ďakujem

• 🙂 aj ja si vravim, že času ešte dosť, ale keď si uvedomim, že aj mimo svadby máme čo vybavovať, tak mi to tak nepríde.... aale, bude dobre 🙂
    šaty, zatiaľ som ešte nebola pozrieť Danka, stale len z auta do výkladu pozriem 🙂 ale som si všimla, že aj dve Viktorie su vo Vranove, ta možno do obidvoch dnes, alebo zajtra skočím a dám ti vedieť, či im už došiel tovar..... 🙂

• moj problem je ze ja nerada chodim po obchodoch 😬 a aj ked uz idem, a prejdem 10 tak uz ani neviem , v ktorom co mali...
    matrecka skus kadernictvo Ida na hlavnej nad fotosluzbou Fokus 😉

• pripajam sa ku kadernictvu IDA 😉
    a danka, to poznam, ja si navyse stale vravim: tieto su fajn, ale co ked najdem este lepsie, to nakoniec nic nekupim........ 😐 to sa musim vybrat na nakupy s tym, ze: miska nevymyslaj, dnes to kupis... a kupim 😃

• ja si tiez hovorim, ze kupim lepsie, alebo ked uz kupujem, tak rozmyslam ze nahodou pojdem niekde kupovat nieco ine a najdem krajsie 😬
    mirka,ako zapocet? 🙂
    a toto mi vam neda neukazat, teda, fakt sila...nechcela by som zazit http://free.zoznam.sk/video/Prekvapenie-

• danka uvidime, ale nic moc 😐

• no, nechajme sa prekvapkat 😃

• ale sak co oprava to isti 😐

• no, mne by sa uz nechcelo ista na opravu, tak dufam ze z toho vznikne aspon D,E 😃 ale zase vsetko nezalezi len ta tej pisomke, kedze sme este jednu pisali,+seminrka+ekomapa, takze by sa mohla podla toho zariadit, len ta ucitelka robi z toho vedu, ako keby to bol najdelezitejsi predmet 😠 asi tak...

• poznameeeeeeee,najdolezitejsie predmety su pre kazdeho profesora, ten co uci to je desneeeee 😛 fuj ale prec od skoly, dnes sme objednali kolaciky zo zupcan 😮

• no, tam pecu dobre.my sme minule zobrali na ochutnavku jednu krabicku od jednej cukrarky z dulovej, a boli fajneee.tak asi dame k nej robit alebo do velkeho sarisa.kolko vychadza 1ks?

• 😒 ta ti poviem ked pride mamka 😛 bo ja neviem kolko presne vychadza jeden kolacik 😕

• no, vacsinou sa to uz teraz pohybuje na 6sk, tak som len bola zvedava ci aj tam
    A co davate na redovy?tortu ci nejake kolaciky?ja by som chcela minitorticky, aby to nejak vyzeralo a nemuselo sa to krajat, 😛 ...ale uvidime, este sa mamka so svokrou nerozpravali o tom

• tak to netusim asi kolace a k tomu darceky pre hosti 😃 a pul decko 😛 😃 😉

• to posledne je najdolezitejsie 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém