Prešov. Kto ste tu z Prešova?

Zobraz úvodný príspevok
Tak skúsme od znova. Dievčatá prešovské pekne vás vítam...
Odpovedať
my co sme boli minule na svadbe tak davali po redovej minitorticku+ darcek pre hosti(take namiesane cukriky)
Odpovedať
Profilova fotka
no aj ja davam cukriky ale to uz na zaciatku ku menovkam, tam ich dam a po redovej neviem tie pernicky sa uz ani nedavaju a torticky co ja viem...
Odpovedať
a co budete robit s tortami co dostanete?ved najjednoduchsie sa ich "zbavit"je dat ich na redovy :-p
Odpovedať
Profilova fotka
no to hej ale ja viem ci nebudu kukat namna co im davam 8-) resp. druzicky :-D
Odpovedať
co ja viem, co ja pamatam svadby, tak vzdy krali z torty na redovy =-)
Odpovedať
Profilova fotka
to je dobry napad, aspon usetrim :-D dikes uz len nech mi to odsuhlasia 8-)
Odpovedať
myslim, ze nikto nebude protestovat, ;-) svokra ked robila svadbu tak mala tolko toriet, ze nevedela co s nimi, sa jej ani do mraznicky nevosli, a rozdavala na dvakrat, aj ja som domov doniesla asi 1/3 z velkej torty a davali aj na redovy
Odpovedať
Profilova fotka
no len ci ja budem mat tolko tort :-D
Odpovedať
ked nie, ti upeciem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-p ok
Odpovedať
ale ja viem len z piskot, ovocia a slahacky
Odpovedať
Profilova fotka
:-D staci....uz si bola na naukach?
Odpovedať
zajtra ideme na tu do mesta na farsky urad k tym manzelom co nas vyslal nas pan prevelebny 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
tak potom daj vediet ci to su oni co aj nas mali ;-) idem sa umyt a ucit nic mi nejde do hlavy...
Odpovedať
ok....no sa tesim ze az.... ja mam teraz tak tyzden volno, potom zase skuska... prijemne ucenie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
hih dikes zatila papap pridem vecer cau cau
Odpovedať
Článok sa načítava...
cavte je tu niekto? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tu...... :-) sa nam to krati a krati.... ale momentalne sa na to tešim ;-)
Odpovedať
o hej aj ja mam dni ked sa tesiiim :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hej, ale veľa ich asi nie je však? :-D ja som teraz vybavovala svadobnu cestu tak sa tešiiiiim :-) len moja sloboda plače, že sa jej tak ľahko vzdam..... a o koľkej chcete začať jesť?
Odpovedať
ikus no fotenie som dnes posunla na 11.30h ta moja sloboda to uz dano vzdala :-D :-D :-D :-D :-D ;-( kam svadobnu cestu???nehovor ze egypt :-D jestasi o 16.40 asi
Odpovedať
Profilova fotka
nie egypt, chceme stavať domčurik, takže peniažky si chceme nechať na to..... moj davny sen je jeden penzion v Ždiari, staršne sa mi pačil už daaavno, mam fotku v albume, vo vnutri je všetko krasne drevene, aaaaaaach jaj..... takže pojdeme tam..... rezervovala som izbu uuplne na vrchu v podkrovi, tak hadam to tam bude krasne ;-) a vymyslela som to tak, že na matrike nam povedali, že v stredu si mame prisť po sobašny list, takže v pondelok pojdeme s drahym do roboty oslaviť s kolegmi, v utorok sa pobalime, a v stredu pojdeme už zbaleni na matriku, zoberieme sobašny list a hors sa do Tatier oslavovať a plniť manželske povinnosti :-D
Odpovedať
ja ty si ale hlavicka dobre vymyslene :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a ty ideš do egypta?
Odpovedať
Profilova fotka
inak ja viem že som užasna, šak vieš :-D a mam super vkus na svadobne šaty však ;-) :-D
Odpovedať
hej egypt ;-) uz som sa zlakla ze aj na dovolenku pojdeme rovnaku a vrovnaky datum =-) ale nevadilo by mi to :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
noooo ja by som bola nadšena :-) len by sme už vyzerali asi jak chore ;-) a kyticu si už objednala?
Odpovedať
no hej predbezne a dnes som tam mala ist dojednat vsetko ostatne no akosi som nato zabudla :-N :-N :-N
Odpovedať
ikinka to v tom pripade by som povedala ze uz ma prenasledujes :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
;-) a kde davaš robiť kyticu a čo ostatne ešte davaš objednavať v kvetinarstve?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?