aj sesterka ma obchodnu a dochadza z VT do PO robit do tatrabanky spracovatelku, aj tusim je to na profesii este teraz.a platovo ju to vychadza celkom fajn.tam si neskusala?
no, to poznam, nechajte zivotopis, my sa vam ozveme ]-( chcela som ist aspon do maxu na brigadu/ked este bolo ako tak roboty a mali vyvesene ze prijmu brigadnicku/ a ani z jedneho sa mi neozvali.a to som uz mala 2 moznosti ze mozem prist ze mi zavoljau na kedy a dodnes som sa nedockala... |-|
aspon by mohli mat snahu a zo slusnosti odpovedat, ze dakujeme, ale prijali sme uz niekoho ineho.ked ja si dam tu namahu sa tam dotrepat a doniest to.ale co uz.taky je uz charakter zamestnavatelov. :-|
uz tam ani nechodim do toho maxu.aj tak tam nikdy nic nekupim
ja tam tiez moc nechodim, akurat len vtedy ked potrebujem peciatku pre UP. Chodim stale do ineho obchodu, ale zasa nie vzdy mi peciatku daju. Inaksie ja tam moc nechodim, byvam totiz na opacnom konci mesta a cesta tam mi trva minimalne 45 minut
ja tiez mam do maxu daleko, akurat s priatelom chodime ked tam ide natankovat alebo do hypernovy nieco kupit.
no s tymi peciatkami som si na urade zazila, ked som bola na praxi