Prešov. Kto ste tu z Prešova?

21. nov 201679890
  • ja mam v polievke kapusticku so zemiackami, len stale nieje slana a uz som do nej usypala tolko soli 🤔
    ja este chcem druhe jedlo primatorske rezne, mnaaam 😛

• ano danka ty jemu koselu a on tebe topanky na svadbu no kedze moj mi ich nekupil koselu si kupuje sam 😃 spoluziak co sa zenil si robil srandu, ze uz teraz to mozme zabalit ked nekupoval topanky 😛 ale to len zo srandy,vies kazdy ma nieco co by sa malo a pod..ale zalezi na dohode hihi

• ja som o topankach nepocula ze ma kupovat zenich 🤔 no, tak svadobne mam , tak mi kupi k popolnocnym 😃 😛

• Sponzor fóra
  • a to su ake rezne??? a podla coho viete kto ma co platit?? sak podla mna kzdy za svojich ludi a ine veci na polovicu. vy sa budete drzat aj nejakych zvykov a tradicii???

• no nic utekam pre syna do skolky ale dik za infosky

• no to sa robia ako klasicke.ale: voperd si pripravis rozky, krore nakrajas na take tenke hranolceky a obalis to namiesto struhanky v tych rozkoch.mne to velmi chuti
    ja tradicie a zvyky moc nemusim, ale koselu priatelovi kupujem stale, ked ideme na svadbu niekam, tak ho "doladujem" do farby mojich siat 😛 🙂

• jeeej, ty uz mas synceka 😵 aj ja uz ceeeeeem

• a to ze ti svekra ma kupit popolnocne vies? ja som to tiez nevedela a mi to ona hovorila tak aspon usetrim hihih

• hej, uz mi dala peniaze, nech si kupim, alebo dam usit. a ja mam kupit svadobnym "mamkam" latku na saty ze na prezleceenie, aby mali rovnake 😦 😬 🤔

• boze, ja tak neznasam take vymyslanice 😦

• hej i to som pocula ale moja mamka to nechce aby boli rovnake hihi tak ani ja by som to nechcela hihihi

• tak ked sa vydavala svokrina dcera tak si "mamky" na redovy oblieki len na vrch nejake bluzky/topy ci co to mali a spodok uz ani neviem co mali.ale to im ona kupila latku a aj im usila, kedze sije.
    ideme k nim v nedelu, tak som zvedava ako sa mamulienky dohodnu

• tak na redovom iba je to v pohode ale cely vecer urcite nie

• tak ako od zaciatku urcite nebudu mat rovnake az potom ked budu mat, tak na prezlecenie

• ach jaj tak uvidime ako to dopane uz hladam topanky no nic moc a fialove ku satom duplom problem hihi

• Sponzor fóra
  • tak ja mam fialove saty ale s ciernou potlacou takych kvietkov ci co tak chcem cierne.aj mali v polsku perfektne ale 38 mi boli male a 39 velke 😞

• uha tak odrez z nozky hihi

• no hej, som si presne toto hovorila v polsku.jooj, ale boli take eno nuno, k tym satam a stali len 65 zloty!!!
    a mam saty v albume, len ta farba je skor taka ako na tom detaile 😉

• no na prvej vyzeraju ako modre kolko ta vysli?

• nie,su fialkove.stali 33eur 😉

• tak to je super cena hihi

• no, neviem ci by som v PO za tolko zohnala.Len neviem ci budu po redovom, alebo ich vezmem na niektoru svadbu co pojdem 😛

• hihi tak to ja neviem ty sa musis rozhodnut 😐

• este chcem ist popozerat aj nejake latky,a mozno po redovom si dam usit 🙂

• inak bola sranda ked som skusala saty, lebo sa ma teta predavacka pytala ze ake cislo potrebujem, a ja ze 38 nosim bezne a nakonec som skoncila pri 34, lebo vsetky saty co som skusala 38 mi boli velke 😃

• hej to i ja do jednych svadobnych mi dala 34 a ja kukam na nu ale vosla som sa do nich hihi

• oj, ale sme stiiiiihle, hehehe 😃 😃 😃 ...len ja na 34 vobec nevyzeram 😃

• sak ani ja 😃 teraz stale len papam mam pred kramami ale medzitym stacionar a brusaky hihihi tak to nejako kompenzujem hihi

• no, ja sa neviem prinutit cvicit 😬 ale zase vela chodim peso, tak aj to celkom zabera na ritulu 😃 /aspon frajer povedal/ 😛
    ale chystam sa oprasit svoj bike a niekde vyyrazim, lebo odkedy mam vodicak som na biku nesedela 😃

• hihi ja na stacionaru robim cca 20km denne hihi aspon ked neisom v praci

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém