Prešov. Kto ste tu z Prešova?

21. nov 201679890
  • ja by som uz po 5 asi zdochla 😃

• no hej mam uz bábo, take 3,5 rocné, ja to akosi preskakujem co sa tyka svadby a dietata. aj ja by som chcela schudnut lebo som neskutocne pribrala od porodu a vobec to nechce ist dole. ale snad za ten rok daco zide. nezda sa vam skorouz na priprvy ked svadba je az v maji??? sa mi paci ako to uz mate pripravene....
    inac tie rezne mozu byt fakt super a tie rezanceky su pradepodbne z cerstvých rozkov a normalne sa robí trojobal????

• hovori sa ze rok je ideal na pripravu takze je to super idealne hihi

• Sponzor fóra
  • vy ste si kedy urcili datum???

• januar

• ahojte 🙂

vy ste tu toho dnes riadne vela popisali, nestiham to citat 😉

• ahoj tani no snazili sme sa hihi

• mirka...ahoj 🙂

ste sa snazili az az 😃

• keterin: ano su z cerstvych rozkov 😉
    my sme tiez v januari urcili termin svadby
    ahoj tani 🙂

• danka...ahoj 🙂

• kocky idem do shopu tak cau zatial...

• ja uz som spat aj s hranolkami 🙂

• ja si vecer dam jahody so slahackou 🙂

• aj ja si dam jahody ale bez slahacky, len keby sa mi chcelo ist ich nazberat , lebo v zahradke je mokro 😠

• ja sim mam z obchodu a su celkom chutne 😉

• Sponzor fóra
  • ale niet nad domace, rovno zo zahradky aj s hlinou 😃

• to ano, ale domace som uz dlho nejedla

• ja som len vcera prvykrat toho roku, ale mama uz stihla dat aj do mrazaku na "horsie casy"
    inak, ako sa mas? 🙂

• celkom to ujde a ty?

• dnes sa "zotavujem" po vcerajsej skuske, bola desna a zajtra sa chystam ucit na pondelok 😐 ale vcelku sa mam ok. akurat mi volal priatel, ze sme mohli mat enduro 600 za 150eur a nevzal 😠

• z coho si mala skusku?

• socialne poradenstvo 😒

• ako dopadla?

• to by som aj ja rada vedela, do nedele by nam mala dat vysledky, ale tak nejako si nefandim.a ani ostatni 50ti, co boli somnou na skuske, to boli komentare ked sme dopisali 😐

• som si myslela ze to bola ustna skuska, tak ti budem drzat prsty 😉

• dobre ze bola pisomna, nemam rada ustne

• ja som tiez ustne skusanie neznasala

• predvcerom mi volali z jednej firmy o brigadu-predavat slnecne okuliare, a vcera som sa stretla s tym panom,tak sme pokecali a snaaad ma od buduceho tyzdna vezme.ponuklai aj celkom slusne euriky za brigadu, tak som zvedava ako to dopadne 😬

• tak to ti blahozelam, ja robim brigadnicky od 1/2009 v jednej agenture, kt. robi telefonicke ankety. Zacinala som telefonovanim a teraz robim na codingu dotaznikov. Celkom fajn robota

• no, ako vzdy "este mi dá vediet" tak to este neberiem az tak vazne ze mi to vyjde, ale zase mali sme dohodnute stretnutie, tak to uz vyzeralo tak oficialnejsie, ked si ma vybrali, lebo ja som im pisala mail, ked ponukali brigadu este na zaciatku maja
    podla mna je teraz kazda brigada dobra, lebo je prace hrozne malo 😴

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém