to som myslela nauky, ale nas robi len take posedenia, nieco povie k veci....nejak si nepotrpi zeby nieco nakazoval a tak...ani nic podobne stylu tych prednasok co robia ti manzelia
hihi no tak to je potom fajn ja mam za sebou nauky a som rada, uz by som nechcela nic v zlom ale pocuvat to co uz vies alebo co by si mal vediet vies ake to je a tiez ked ti hovoria co by si mal ufff brr to nemusim...
no kto by neodolal takym ociam, ktore na teba pozaraju spoza chlievika.ked som ho uvidela, hned som ho aj brala x-) ja som taky charitativne citiaci clovek. :-D ja si chem aj mimi adoptovat ak sa bude dat :-)
pravdu mas, je velmi zlatucky. Ja velmi chcem yorkshira, tiez je taky zlatucky. Ked sme boli raz na chate na Ruzine so znamymi tak oni mali yorkshira a ja som sa s nim neskutocne vyhrala. Mama mi vtedy povedala, ze mna ten pes ukludnuje a mala pravdu ;-)
a byvas v byte?ja velmi neuznavam chovanie psov v byte, ale taky yorkshir je klasicky bytovy pes, tak preco nie.Ja som nasho len doniesla domov,bez upozornenia ze nieco take planujem a nikto nemohol nic hovorit. :-p