a este nech im pride aj osvetlovac... manazer... a nech si nechaju rezervovat izby v Dukle na noc a mozno budu chciet vlastneho kuchara ako Lenny Kravitz... ale hlavne, ze ich sofer bude moct nadrbanych odviezt... to su dnesne kapely, cest vynimkam...
myslim, ze dukla by im nestacila :-D hilton by im trebalo...ale nechapem naco tam on chce sediet a nudit sa ked pit nemoze a najest sa moze aj doma :-N
ako logicke to je ale myslim, ze lepsie je ked pojde domov a vrati sa a doma moze pozerat na tv, pospat si a potom sa vratit po ozranov, aspon ja by som to logicky tak spravila, sak oddychne a ma pokoj a ne sediet a nudit sa ...
ale mozno su z hornej dolnej xy km daleko a to sa mu uz neoplati, doma by ho zena len buzerovala, ze zase kuka futbal... neboj oni vedia co robia.... on sa nudit nebude... pocas 30 minutovej prestavky :-D po kazdom kole co budu ti 5ti slopat sa zabavi aj on... pokuka druzicky, naje sa :-D ved co s nacatym vecerom...
a po druhe... oni budu hrat mozno od 18:00 do 03:00 , kameraman bude na svadbe tocit uz mozno i od 14:00 tiez do 03:00 a urcite nebude mat sofera, ktory sa pride len najst a odviest ho domov... a tu aparaturu si 5ti poskladaju raz dva... ked nebudu nadrbani.... to by uiz bolo keby mal kazdy sofera... kameraman, fotograf, kucharky... :-D
ikonk, je to fakt hrozne...neviem, čo by som robila na tvojom mieste. kolko si popytali za hranie??? ja by som ich asi zrusila a hladala nahradne riesenie. ja mam kapelu s dvoma muzikantmi beru 7000, su dvaja takze len dve porcie a poznam ich bola som na ich akciach su fakt dobra kapela. aj by som sa ti opytala ci nie su volni ak chces. skus si dat do googla KLM hudobna skupina, viem že teraz v sobotu hrali svadbu tak neviem ako teraz v sobotu. no neviem aku zalohu si im dala lebo to by ti isto nevratili...je to smola aeak ti to pomoze KLM hraju miluji te cim dal vic...drzim ti palce nech ti to vyjde podla planov
ale aj tak k tomu 6 sa ani nevyjadrujem , ale ani to neni moc krasne ked sa ti opije kapela...to by ta mohlo fakt mrziet ked by ti od veci hrali, dlhokanske pauzy robili , v horsom pripade nejake vytrznosti... radsej im nedavaj flasu na stol ale nechaj povereneho jednoho cloveka co im bude chodit nalievat a bude tak na nich davat pozor! ;-)
bola som dnes u jednej cukrarky v PO a ma kolace po 6.36sk za kus a torty velke cca 2.500sk - moj pocit - alebo to je trosku viacej niekde som citala ze su po 6sk kus?po kolko mali tie dobre v dulovej ?a nevedeli by ste mi na nich dat nejaky kontakt?najlepsie telefon alebo tu cestu k nim vysvetlit...dik