Prešov. Kto ste tu z Prešova?

21. nov 201679890
  • 😃 miska niekedy v juli po skuskach by bolo idealne.. 😉

• ahojte, hlasim prichod zo skoly, uz ma po skuskach 😎 sice som sa dnes varila vo vlastnej stave, ale ma po. 😵

• ahojte,
    miska, mate pekne fotecky, tvoj manzel mi je nejaky povedomy, neviem ale ani za svet prist na to, odkial ho poznam...mozno zo zakladky...fakt neviem.
    Ja mám tiež takého "obra" dvojmetroveho 😉 .

• Sponzor fóra
  • danulienka...blahozelam ku skuskam

• tinka dakujem 🙂

• pekny dnik prajem 🙂

danu..srdecne blahozelam k zvladnutej skuske 🙂

• danka aj ja blahozelam 😉
    tinka a kde si chodila na ZS? 🤔

• hlasim poslusny navrat z prace 😐 v pondelok budu oznamenia hotove potom dam do fotoalbumu 😛 resp. oni budu uz zajtra, ale kedze robime tak ich vyzdvihneme az v pondelok.... 😞

• neviem kde ste sa vsetky stratili ale nemam co cita!!! akosi to tuzanedbavate, este ze sa komentáre ohladne miskinych fotiek rozrastli 😵

• ahoj my sme dnes zhanali dovcu a nasli sme ide sa 😃
    egypt tes sa 😃 😃 😃
    keterin ohladom debaty k mojim foto nestoji mi to zato aby som reagovala takze kaslime nato 😉

• super tak to sa tesim ze cestujete na dovolenku...ja som chodila kazdy rok a teraz to bude uz druhe leto co nikam nepojdem...jednak platim lizing co mi zozerie viac ako polovicu platu a jednak to mojho draheho k moru netaha ale skor na hory 😞 minuleho roku sme si slubili ze tohto roku pojdeme na costa bravu ale opat to asi presunieme o rok 😦 skoda

• ahojte kocky 🙂

kde ste vsetky? 🙂

• miska nestihla som zareagovat co kto napisal lebo to uz asi admin zmazal...ktora koza daco trepla nech ju schladim slovami?

• mirka...nejaka anna, ale fakt dost nemiestne sa vyjadrila

• ale akoze co pisala?

• Sponzor fóra
  • napisem ti IP

• babenky caute kde ste vsetky?

• halllllllooooooo kde ste zasa vsetky?

• caute kocky hlasim prichod z mesta, des a druza tie cesty same zapchy no katastrofa, oznamenia su domaaa jujujuj krasne su... 😎

• mirka...chcem vidiet oznamko, sup sem s fotkou oznamka 🙂

• tani to bude problem musim zavolat bratranka mam novy comp a treba mi kodeky na bluetooth

• jaaj, skoda. Ale dufam, ze su pekne tie oznamka. Ktore s fotkou ste si dali robit?

• ano ano s fotkou 😉

• tie s fotkami sa mi najviac pacia, nie su take otrepane ako tie s kreslenymi kocmi a nevestami a obruckami

• hihi a dali sme ich aj "obrezat" cize vyzeraju este lepsie 😃

• vyborne, tak sa uz tesim na fotku 🙂

• inac co noveho? ako sa mas?

• nove nemam nic, vcera som bola v meste so seterkou a naplanovali sme si na buduci tyzden vylet do KE. Sa tesim ako male decko 🙂

A ty mas co nove?

• 😃 noveho nic ucim sa hihi na skusku, a tesim sa na slnce seno jahody... 😃

• čavte kočky 😎

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém