nie, lebo moja ma od minuleho tyzdna dovolenku..to by ma kleplo keby mi ta mala robit vlasy co mi robila v sobotu.bola som tam druhykrat v tom kadernictve, a ani teraz co som bola naschval pri druhej kadernicke ma neucesala dobre a to som tam sedela nieco cez 3hodiny ]-( a ked som bola doma 10 min. uz sa mi to rozpadavalo...som bola maximalne vytocena.cest a chvala kadernictvu IDA ale ART je katastorfa, neodporucam po 2 skusenostiach. ]-(
idem ja kukat slunce seno :-D
ahooojte kočky moje milovane,
ach jaj tak mi je luto že vas zanedbavam, ale manžel nema doma net, takže si na to straašne ťažko zvykam :-|
ani neviem čo mate noveho, stareho.... :-)
my ešte fotky nemame, ale hned ako budu zverejnim ;-)
a mam už za sebou aj svadobnu cestu, takže nastupuje realita...
joj a mame novu pračku, ale keďže som sa tomuto vynalezu cele tie roky vyhybala, zatiaľ len na nu pozeram aka je pekna, tak už len čakam kedy sa odhodlam ju aj vyskušať.... :-D
a na nove priezvisko si neviem zvyknuť a všaaade sa stale podpisujerm starým menom takže dam vedieť kedy a konečne v mojej makovičke usalaši nove meno
drobček: maš perfektne fotky ;-) škoda že sme si na utek nezvolili rovnaky podnik ;-( , ale mohli by sme sa už stretnuť a pokecať, vieš ake mame problemy a radosti, my vydate ženy :-D
inak moj drahy stale dufal, že po svadbe dospejem, tak čakam čakam, svadba už je za mnou, tak neviem, musim sa ho spýtať či už prišiel ten okamih :-D
tak kočky držte sa, a rada vydatej :-D :
nenechajte si pokaziť svadbu rodinou, ktora si na vašej chce dohnať to čo nestihla na vlastnej svadbe...., ale to by som sa už rozpisala to inej temy (svokra:-p)
tak sa majte krasne a držiiim vam pršteky v pripravach