ahoj ikinka, tak ty si tu dlllllllllllho nebola, ale verim ze ste si svadobnu cestu uzili ;-) na pracku casom prides, ja som tiez dost dlho maturovala pri nej dokym som na to prisla :-D
aaaa tesime sa na fotecky pani Ž. 8-) :-D :-p
ahoj tani :-)
ahojte, och aj ja som sa chcela dozvediet co danka robi a to boélo tajne....hmmm aj ja by som zmenila...ako ucitelka v skolke si nic nezarobim a mam tak akurat od vyplaty do vyplaty a to ma nebaví.... :-( :-S :-p
keterin to je len brigada, kedze chodim do skoly, ale aj tak vzdy lepsie ako nic, kedze je velky problem najst pracu, nie to brigadu takze som rada com mam za celkom dobre korunky.som pred hyperkom , pradavam skulky slnecne, nechces??? :-D :-p
a nebodaj mi ponukas dani flek??? ja som si zhanala brigadu na leto kedze musim cerpat dovolenku ale nic som nezohnala a cez studentsky servis za tie drobne nepojdem a este mne ako zamestnanej aj DPH odpocitaju tak masaker...aj ked teraz od pondelka som mala ist na tyzden cez nich na prigadu do elektroworldu nlen skoda ze mi to zase skolke povinnosti nedovolila a tam aj napriek tomu stiahnutiu dh by som zarobila okolo 2600 za tyzden, resp. za 5 hod denne x 7 takze celkom fajn...
och akurat sa mi strasne zapacili jedny saty na bazare asi som sa zamilovala
jediny problem ze ja si musim dat saty usit a neviem ci by mi sekli a ani sa to nikdy nedozviem asi len ked ich uz budem mat usite a oblecene :-|