Prešov. Kto ste tu z Prešova?

21. nov 201679890
  • ja ked som bola v meste to bolo nieco okolo pol 2 a pary sa fotili vsade, a jedni uz vychadzali z kostola ako manzelia a dalsi sa tam hrnuli. Dnes to islo ako na beziacom pase 😃

• este ze my mame jediny svadbu a nikto neide pred nami ani po nas 😃

• tak to mate dobre, ja som dnes presla cez mesto a v tom kostole sv. jana krstitela tiez to islo raz dva. Ale pocasie je celkom take, ze sa aj da. Nie je ani moc teplo ani moc zima

• Sponzor fóra
  • no v KE bolo riadne horuco, niekde v meste na semafore je taka svietiaca tabula a ukazuje na nej teplotu, tak bolo 33°C 😒

• tak v KE je vzdy teplejsie ako v PO, oni su totiz na juhu. Ale aj tu dnes bolo podobne

• ahoj mirka, ja do dedinky choédit nemusim ja tu uz skoro rok byvam u priatela. pred chvilkou sme sa vratili od Ola, boli sme na kofolku. mne sa treba ucit lebo v piatok mam poslednu statnicu a aj tak nic neviem a ani sa mi nechce 😢

• danka viem ze some sa uz isto o tom bavili ale povedz mi este raz kto ti robi video a foéto a akolko ta to stoji a co vsetko v tom mas

• no, len som myslela ze bude chadnejsie, lebo hlasili ochladenie, ale to asi az cez noc tu pride...by som isla v kratkej sukni a tricku na ramienka,a tak som sa topila v nohaviciach pod kolena a ciernom tricku 😦

• danu, to pocasie je obcas nevyspitatelne

• ale teraz by mohlo zacat prsat , nech idem spat, lebo som hrooozne unavena 😴

• u nas na S III to teraz vyzera na dazd, je zatiahnute, trosku sa ochladilo. Ale zato nam tu cirkus vyblakuje uz 2 den

• hmm, v cirkuse som este nebola...
    nam tu vyblakuje len suseda 😦

• danka pisem ti este raz lebo neviem ci si si vsimla, info ofladne toho videa a fotot by som ta poprosila

• danu, ja som bola v cirkuse naposledy pred 5 rokmi a stacilo mi

• och, prepac, nevsimla som si 😬 🤔 ....tak foti nas Jozko Peklansky a video som nechcela, a vsetko ma vyjde na 5500sk a je v tom fotenie od obliekania/odobierky az pokym sa snim dohodnes...myslim ze tak po redovy staci...teda ja tak chcem.a vyvolava mi z toho male fotky, velke fotky a este CD, ale kusy tych fotiek si nepamatam 😬 Je velmi mily a ustretovy, a da sa s nim na vsetkom pekne dohodnut o tyzden by som s nim mala byt 😉 tak blizsie info potom

• Sponzor fóra
  • danu, vy nebudete mat video zo svadby?

• o ziadnom kameramanovi neviem, aby sme mali ho mali, ja som ho razne zamietla.ked si niekto donesie svoju kameru, nech si toci, ale kameramana nechcem.

• preco ho nechces?

• neznasam ked mi kameraman beha popred ksicht a diriguje kde sa mam postavit...a celkovo vsa nerada tocim 😦

• tak to si na tom rovnako ako ja. Ja to tiez nemam rada

• ako mne viacej ludi hovorilo nech si dam ze bude chciet kazdy vidiet a taaaak, ale kto je pozvany uvidi a kto nie ma smolu 😃 a potom to aj tak zapadne prachom a nemienim vyhodit cca 330eur za CD ktore sa pozrie raz a dost

• to mas pravdu, 330 eur je dost podla mna. Videla som par peknych dvd zo svadieb, ale videla som aj total odflaknute

• tak cca tak sa pohybuju ceny kameramanov, a zo skusenosti viem ze som sa lepsie bavila na svadbe bez kamery ako s kamerou, kde cakas kedy nahodou pojde okolo aby si sa ako tak "tvarila dobre do kamery pre vysledny efekt" brrrr 😦 😦 😦
    inak micha ma dnes tusim svadbu

• tak ja sa ani nejako pekne ksichtit neviem
    kto je micha?

• danka, mozes mi nieco blizsie napisat o tom fotografovi jozef peklansky,nejaky kontakt, alebo aj kde sidli v PO a tak a este kolko pred savdbou ste si ho boli objednat. dakujem velmi pekne za info.monika

• danu, uz viem ktoru kocku si myslela. Teraz som si spomenula 😉

• maskalinka mas IP 😉
    tani, ona tu uz dlhsie nebola, ale pisala tu predtym

• heej, uz viem ktora to je. Ona ma hostinu na strojnickej priemyslovke ak sa nemylim

• danka a on je z presova??? ak by si mala telefonne cislo a web na neho tak by si ma potesila

• aj ja mam peklanskeho...

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém