Prešov. Kto ste tu z Prešova?
ja som mala kadernicku az o dvanastej, akurat ze som sa akosi "zabudla" rano najest, tak som sa nalievala aspon cokoladou z automatu, aby som jej pod susicom na vlasy neodpadla
my uz mame vsetko doma, aj DVD, celkom je vydarene, ani ja som DVD nechcela, ale nech maju rodicia radost..... teraz sa uz len tesim na vyvolanie fotiek a veelikansky album do ktoreho ich budem lepit.....
a ako sa ti paci manzelsky zivot? ja som jednoducho nadsena a to o to viac, ze uz mame pracku konecne, takze uz sme konecne samostatna jednotka nezavisla od rodicov a to ma nadchyna16. sep 2009- Sponzor fóra
ani ja nemam este vybavene preukazy, zatial ich ani nepotrebujem.....
no, mas pravdu, ze ziadna zmena, my sme uz aj predtym spolu byvali, ale predsa len to je uz o inom, hlavne preto, ze rodicia sa nam uz nesnazia silou mocou do vsetkeho hovorit..... a domcek by sme tiez radi casom postavili, podnajom nas vyciciava....
je podla zakona nejaky termin, do ktoreho je potrebne si zmenit doklady po svadbe? lebo ja netusim16. sep 2009- Sponzor fóra
mirka tak pravdepodobnejsie az po 13.00, neviem kedy sa vytrepem zo skolky
tani este sa dohodneme
jankka ja ti velmi neporadim, ja som mala kyticu z VTale bola som v eva dekor dole pod kenvelom a su tam velmi mile tety a viem ze robia krasne kyticky, aj podla obrazku, aky sa ti paci...ja som odtial mala len kvet do vlasov
16. sep 2009Link pre zmenu osobnych udajov v OP a VP po svadbe
http://www.mojasvadba.sk/article/zmena-dokladov-po-svadbe/16. sep 2009
no ked mi ich fotograf da ...mali byt uz skor, len robi aj DVD, ktore som nechcela, len si to u neho " vybavil" moj tato tak preto cakam dlhsie,

ja som bola u kadernicky este "zaspata" musela mi dat kavu