mirus som rada ze si spokojna ;-) ;-)
aj ja by som ti rada dosla zajtra pomoct ale nestiham hoc zajtra ide baska po dvoch tyzdnoch do skolky mam behacky ale v sobotu urcite dojdem do kostola mozno sa prida aj ikinka :-N :-N :-)
ahojte no tak ja som sa konecne zhodla s milacikom na tom, ze budeme mat svadbu.....dnes som bola aj na fare urcit termin...presne na moje meniny....aj ked najprv sme chceli presne na nase 6. vyrocie, no to vychadza 3. aprila a vtedy je post..... :-( .No co uz chcela som sa len oyptat, ci neviete ake su priblizne ceny....v tom areali pohody v michalanoch, a potom este ci nahodou neviete kontakt, alebo stranku na tu salu vo vukove, lebo mne to nejako nejde vygooglit DDDDDD...dakujem
no ja som tam dnes volala a povedala mi, ze maju volne na 29.maja tak som si dala rezervovat :-) ale este uvidime.......ale skusim sa poposzerat po niecom inom este ...lebo by som musela menit datum
tinka...uz su v albume. Ale su mozno trosku nizsej kvality tak sa vopred ospravedlnujem. Bohuzial nepodarilo sa mi odfotit celu vyzdobu, nakolko sme s dankou uz odchadzali ale myslim si ze to bude mat velmi pekne