tak to si bola rychlo vybavena. Ja ked som menila OP tak len v poradi som cakala takmer 2 hodiny, ale ked som si ponho bola tak som tam nebola ani 20 minut
noo aspoň pár foto by ste mohli pridať - rada sa kuk na Prešovské páry :-) ja mám svadbu o týždeň - už troška stres... Kočky - na čo si mám dať pozor v posledných dňoch aby som nič nezabudla? ;-) Inak kde ste sa boli fotiť - ja dúfam že bude pekne aby sme sa mohli fotiť niekde na trávičke :-D ...
mirka12011 adanulienkaaa gratulujem, ale trosku vam aj zavidim, ze to uz mate za sebou..... :-) mna to uz aj prestalo bavit, lebo som sa stihla s priatelom pohadat, lebo vraj prehanam a velmi skoro vybavujem....tak som mu povedala neriesim a chod si kapelu vybavit sam....a ked behal 2 dni a nic a nakoniec si dal svoju kapelu z dediny (sice hrjau ok, ale zobrali od neho skoro o polku viac, lebo museli zrusit jednu zabavu) tak uznal, ze to nazoaj nie je take jednoduche..... :-| no chlap co k tomu dodat
buntasik: nic si z toho nerob, ja som uz tiez s pratelom kvoli svadbe trosku pochytila...padla nam hudba, ktoru som chcela a bola som z toho nervozna, tak som mu vycitala, ze musim na vsetko mysliet ja a vsetko vybavovat ja...na druhy den mi z prace volal, a chcel riesit nejake veci okolo svadby ;-) .
tinka1003 ved to na mne je naozaj vsetko, lebo priatel robi mimo svk...tak to riesime takym spoosbom, ze ja mu zavolam a on mi skoro vzdy ppovie rob co chces, necham to na teba a potom sa hneva, lebo preco som mu nepovedala, .....ale ja za to nemozme, ze on ma pocuva jednym uchom dnu a druhym von ;-) dokonca som mu povedala, ze ked je taky mudry nech si to vybavuje sam a povedal, ze pohoda....vraj oblek si kupim...tebe dam pozicat saty a viac netreba...DDDDDD
buntasik...jaaaaj, ti nasi chlapi si myslia, ze vsetko sa samo vybavi a oni sa len pridu zabavat...to by teda dopadlo, keby sme to nechali na nich :-D, nemali by sme čo jesť, piť, a tancovalo by sa na ulici- hlavne, ze by ste boli krásne poobliekani :-D
Rodicia ti pomahaju? My sme obaja mimo SR, takze to mame este horsie.
čo si potrebuješ vybaviť teraz je akurát sála, hudba, kamera a ak chceš fotografa
ostatné máš čas
svadba má byť podľa predstáv nevesty, také si nejaké nápady napíš do nejakého zošita a pozri sa na to napr. o tri mesiace, uvidíš, či tie veci chceš ešte stále alebo si zmenila názor. Ak to bude to, čo chceš, tak to až potom rieš s priateľom. Nebudeš ho zaťažovať s každou somarinkou, čo ťa v tom momente napadne, ale budeš to v konečnom štádiu riešiť s ním tak, či onak. Vyskúšaj a uvidíš