ahojte prešovčanky, boli by ste také zlate a poslali mi do ip kontakty na sály, kde sa v Prešove usporadúvajú svadby. nie som z Prešova ale svadba bude tam a cez google je to zdlhave, ak nepoznam názvy. Ďakujem pekne :-)
ahojte kocky z PO a okolia, otrebujem rady od vas, hladame fotografa, nejak sme sa neskoro spamatali a lukackovi su uz obsadeni a studio life nam nedviha telefon a kedze nie sme z PO, tak nemame tak kedy ist, kedze sme pracovne vytazeni. mozte mi niekoho odporucit, chceli by sme nejake umelecke foto a profesionala, dakujem velmi pekne, suri to ako som si vsimla vsetko co ma uroven je obsadene :-(
ak chces kvalitu a ako pozedram nezalezi ti na peniazoch kedze spominas lukackovcov, skus dankastudio, on pracuje tou istou technikou ako lukackovci a za rovnako velke peniaze
Len ci aj vysledok je taky isty.... Casto sa tato veta pouziva pri kameramanoch, ze henten ma taku istu kameru, ale ta nezaruci taky isty vysledok, pozor na take kulehy
mne sa tie albumy na web stránke dankastudio velmi nepozdavaju, mozna ze skutocnost je ina, a mozem sa opytat este na toho jozka peklanskeho?nejake info o nom. dakujem
a to danka studio ma aj domenu eu tak neviem ktoru si pozerala, ale inak nemala som dobry pocit z toho bakalara ci ako sa vola, zdal sa mi velmi chlipny a na moje gusto prilis drzy
chlipny :-D radsej skuste omega studio z ke... neviem stranku, ale fotky maju lepsie ako ta danka, ktory maju dobru asi len tu techniku... lebo mna foto neoslovilo
jej dievčata a nemohli by ste mi číslo na Peklanského poslať do ip? budem velmi vdačna, jeho fotky su celkom pekne a ani nepatri k velmi drahym. dakujem