Prešov. Kto ste tu z Prešova?

Tak skúsme od znova. Dievčatá prešovské pekne vás vítam...
Odpovedať
ahoj
Odpovedať
Ahoj. Narobili nam paseku, ale co uz...
Odpovedať
Presov nam zrusili :-( Tak ja vas len zdravim a drzim palce....
Odpovedať
Oni nam vymazali aj Presov??? :-( :-( :-(
Odpovedať
Profilova fotka
to co je...ja som bola na prešov taká pyšná :-p krásne vianoce vám všetkým! A s úsmevom do nového roka, nech nám tie naše svadby výjdu, tak ako sme si ich vysnívali :-)
Odpovedať
Profilova fotka
presooooooooooooooov 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, Pozdravujem Prešov a obzvlášť tie, ktoré chystajú deň D na máj. ;-)
Odpovedať
ahoj, ja to mám až v septembri...
Odpovedať
ahoj Avarka Kedy chystas ty den D ? :)tiez maj?
Odpovedať
Profilova fotka
k martina25 - pekný album z príprav, k janeka - no tiež to chystáme na máj 5.5.07 ;-) Som trošku zvedavá, čo už máte "prichystané" ?
Odpovedať
avarka, aj moja kolegyňa bude mať svadbu 5.5.2007....závidím vám, ja musím čakať do 8.9.2007
Odpovedať
Profilova fotka
:-) Neboj nič martina25 to zbehne tak rýchlo, že sa ani nenazdáš :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
dúfam....neviem sa už dočkať..
Odpovedať
ahojte baby, asi som tu dlho nebola a nieco mi uslo...ale kde mame presov?? oni nam to fakt zmazali? a skadial budem cerpat namety a radit sa radami, ktore tu baby davali? mhm..ale co uz... prajem vsetkym pekny sviatocny vecer...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj sasasx, pomazali tu veľa ľuďom, niektorým aj albumy, bol to proste normálny hacker =-) takze tak. Ideme od začiatku, ale možno sa dozvieme už nové a zaktualizované veci, teda dúfam.
Odpovedať
Ahojte, dlhsie som tu nebola a vidim, ze mi vela veci uslo. Pocula som o tom, ze tu boli vymazane nejake albumy. No ale kto si dovolil vymazat Presov?????????????? To je drzost! Dievcata treba to dohnat.
Odpovedať
ahojte, tak teda zaciname...tak ja mam svadbu 8.9.06, tusim tak ako martina25 a tiez sa nevieme dockat, i ked okrem restiky nemame este nic vybavene.takze prijimam vsetky rady a napady:))
Odpovedať
Ahoj sasasx, ja mam svadbu 28.4 no a mame uz skoro vsetko, tak ak nieco chces vediet napis a ak budem moct, pomozem x-)
Odpovedať
ahoj ama, urcite mas teda prejdenych vsetkych fotografov,kameramanov a pod. tak mozno by stalo za to napisat nejaky zoznam mien z coho sa da vyberat, nech sa aj dalsie baby mozu inspirovat...mne by to pomohlo:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte no mohli by ste v tomto medzisviatočnom období navrhnúť nejaké pekné miesta na fotenie v Prešove, v prírode a tiež napr. niečo historické. :-) - to len tak otázka na odľahčenie.
Odpovedať
ahojte. takze ja som tiez presovcanka a som tu nova. tak sa k vam pridam... ja ked som myslela fotenie, tak ma napadlo kalvaria, botanicka zahrada vzadu pri kalvarii, park na hlavnej... ama pisala niekde o fotografoch.. mate nejake linky so vzorovymi fotkami, ze by sme ich dako porovnali? nemoze mi niekto poslat na moju internu postu nejake mena, cisla a stranky? dakujeeeeem.
Odpovedať
vitaj perinbabka, ja velmi nepoznam fotografov v Presove. Viem akurat o studiu LIFE, no v poslednej dobe sa kazdy na nich stazuje..... Mne osobne sa velmi pacia fotky od fotografky Aleny Maskalovej. Ma ukazku svojich prac na tejto stranke v rubrike Zoznam firiem - fotografi. Ale to si si uz asi pozrela. Kde budete mat svadbu? Myslim kostol a miestnost.
Odpovedať
Budeme mat svadbu v Presove na urade, 7.7. o 16:00. Akurat dneska sme odniesli ziadost na matriku :) Jujujuuuuj. Uz to znie tak strasne realne.. asi sa zacnem bat :) Fotky som nepozerala .. idem kuknut teraz. Dik za tip.
Odpovedať
perinbabka, verim, ze Vam tri sedmicky prinesu stastie. Je to krasny datum. Na vybavovanie vsetkych ostatnych veci mas este kopec casu........ My sme nasu svadbu stihli vybavit za 3 tyzdne. Aj ked este by bolo treba nejaky cas na dotiahnutie detailov. No nevadi, aj tak bolo super. Tak co uz si pozrela na tu fotografku?
Odpovedať
Uz som na nu pozerala. Aj som jej poslala email, tak dufam, ze sa ozve.. no rada by som pozrela aj na viacerych fotografov (snubenec si na tom da zalezat ;)
Odpovedať
No, uz my odpovedali. Alena Maskalova nie je volna uz na moj termin. Vie mi niekto poradit nejakeho ineho dobreho fotografa v Presove? Dakujeeeeeeem.
Odpovedať
Ahojte, tak tipy na foto: My mame Alenu Maskalovu : http://www.mojasvadba.sk/companies/co... http://www.mojasvadba.sk/album/album.... dalej co poznam su : Fotostudio Life, Lubica Muchova: http://www.mojasvadba.sk/album/album.... http://www.mojasvadba.sk/album/album.... http://www.mojasvadba.sk/album/album.... fotostudio Olympia: http://www.mojasvadba.sk/album/album.... fotostudio Focus /je oproti Life, pri neptunovej fontane/ http://www.mojasvadba.sk/album/album.... p. Brecelj: http://www.mojasvadba.sk/album/album.... p. Perzel: http://www.mojasvadba.sk/album/album.... Potom viem, ze foti aj nejaka pani z fotoexpresu na trojici Dufam, ze Vam to pomohlo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoje, chcela by som Vám všetkým zapriať všetko dobré do Nového roku. Veľa zdravia, šťastia a samozrejme veľa veľa lásky. Nech sa Vám všetko v tomto roku vydarí. Majte sa zatiaľ pekne.
Odpovedať
Aj ja sa pripajam k mape a zelam vsetko dobre v Novom roku!!!!!! Dufajme ze sedmicka prinesie stastie. :-) ama, dik za tie linky na fotografov. Ja mam sice svadbu za sebou ale zide sa to.
Odpovedať
Aj ja Vám prajem úspešný nový rok plný šťasta, zdravia, pohody a spokojnosti :-D :-D :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?