Priateľ pozerá na iné

Profilova fotka
Ahojte, mam skoro 2 ročný vzťah . všetko bolo super, s priateľom sme spolu byvali , nakoľko obaja pracujeme v jednom meste mimo domu a platit podnajom kazdy sa je v dnesnej dobe dost narocne. Všetko bolo fajn až pokial sa mne nevyskytli zdravotne problemy s nohou . Mesiac som bola v nemocnici tri operacie za sebou ... Začalo to asi v polovičke mojho pobytu v nemocnici .. keď začal za mnou menej chodiť.. ako chapem mal toho vela aj praca aj cely byt ostali na nom .. .( ozrejmujem pracuje ako rušnovodič) ... ale predsa ked sa dvaja maju radi stoja pri sebe v dobrom aj zlom nie, ? .. vtedy som ho najviac potrebovala.. prisiel mozno raz do tyzdna.. a potom na konci uz vobec.. keď ma konecne pustili domov. na pn som šla k rodičom domov, nakoľko odtiaľto mam všetkých lekarov na skok a musim pobehat vela vyšetreni a predsa len s bytu kde sme yvali s tou nohou by to bolo velmi narocne. prisiel ma pozrieť až po tyzdni co som bola doma a to ešte s bratom . pobudol dve hodinky a siel .bola som sklamana.. vedela som ze ma toho vela ze maluje byt praca vsetko na nom cela domacnost. ale ja som ho potrebovala. predsa len sme boli nonstop navyknuty na seba.a dost som natom bola aj zdravotne zle. potrebovala som oporu .. no len začalo pokracovao to tym ze sme si menej pisali hadali sa ze nema na mna cas.. a začalmi pisať. že ake on vozi vo vlaku "kozate babenky co maju zadky tak do ruky.. " a takto mi vypisoval.. astale aj pise. viac krat sme sa kvoli tomu pohadali ze ja to nechcem pocut mne je potom s toho smutno nech to rozobera s bratom . ale nepomohlo .. dokonca ked bol za mnou mi ukazoval ako maju zadky pekne do ruky a tak ..a mi rozprava ze mam konkurenciu a tak ... nevem co sa snim porobilo ci si len potrebuje dokazat svoje ego alebo smo ja naivna a nieco nieje v poriadku .. dnes mi znova napisal ze po dlhej dobe sa v meste nepozeral na rit a kozy ale na nohy a videl jedny co by stali zato .. neviem ako to mam brat a preto som sa rozhodla napisat sem ... javiem ze nas nepoznate.. ale asi potrebujem bud prefackat alebo ukludnit :) robia to aj vasi chlapy? ... alebo len ja potrebujem otvorit oci ? ... alebo to beriem moc vazne? ... len mne ked to povie ja sa citim taka.. menejcenna.. proste .. ako keby som uz nebola len ja.. preto som sa rozhodla napisat sem :) ak mi niektpo povie svoj nazor. pripadne ak ma niekt os tym skusenosti .. budem rada.. mozno mu zachutila ta sloboda ked je na byte sam.. alebo neviem .. kazdopadne dakujem za kazdy nazor :)
Odpovedať
nie je to normálne. Na tvojom mieste by som mu začala vypisovať, akých si stretla sexi chlapov čo majú úžasné telá. Sorry ale toto je chovanie 14 ročného pubertiaka a nie dospelého chlapa.
Odpovedať
Ahoj, no nemas to lahke. Skor by som tie naražky ignorovala aj ,ked by to bolo určite tažké. Nehadaj sa s nim skor mu skús povedat,že si z neho sklamaná,Pre tie hlúpe reči ktoré z tebou vedie.Musiš mu to povedat v situacii ,ked to bude najmenej čakat,ked budete uplne v pohode.Pit spolu kavičku alebo sa stískat.Určite na tú vetu len tak nezabudne..držím palce.
Odpovedať
Profilova fotka
Fúú moja.. tiež si myslím, že toto normálne neni.. Neviem čo poradiť ale určite si to nenechaj robiť. Tiež by som sa cítila menejcenná. Chlap si ťa má vážiť a byť pri tebe a duplom v takýchto ťažkých chvíľach. Mal by ti byť oporou. Ak si to neuvedomí tak ti bude len ďalej ubližovať. Dúfam, že sa zmení a bude lepšie ;)
Odpovedať
to je co za uboziaka? je nechutne a nanajvys nevhodne aby ta takto zhadzoval a urazal. moju kamaratku tiez jej priatel,teraz uz manzel podobne urazal,raz som bola pri tom a rovno som mu povedala ze keby bol mojim priatelom tak by som mu taku vrazila ze este aj stena by mu 3x vratila ze sa opovazuje takto chovat a ponizovat.a jej ze si nemyslim ze robi dobre ze si ho chce vziat.vzala si ho,teraz ona sedi s malym doma a on chce pretiahnut kazdu suknu co okolo neho prejde. este aj jej sesternici robil kadejake navrhy z ktorych bola ona zhnusena. byvala kamaratka si zije v slastnej nevedomosti alebo len nechce priznat ze on je take prasa. Rozmysli si ze ci chces aby toto bol tvoj manzel a otec tvojich deti.
Odpovedať
Profilova fotka
Nevybíjaj klin klinom, ako radí @calvera25 . Povedz mu, že ti to vadí, nech s tým láskavo prestane. Inak "Adiós, muchachos!"
Odpovedať
jednoducho tam su dvere ak sa mu nepaci,
Odpovedať
Ten chlap ta ponizuje a ty si to nechas. Tak sa nadalej spravaj ako obet a lutuj sa, alebo sa kur...a pozri do zrkadla a ak aj uvidis hrb, vredy, 300 kil nadvahy, mastne riedke vlasy a neviem co este tak vedz, ze to neudava hodnotu cloveka! A ako kazdy jedinec na svete mas pravo na uctive a ferove jednanie aj od cudzieho cloveka. A ten tvoj by mal byt specialny! Tak na co cakas??? P.S. na 100% ta podvadza, a tymto ti to naznacuje. A nic mu nevycitaj! Este ta viacej ponizi a budes sa citit ako handra. Proste ho posli do .... a nebav sa snim vobec. Je to proste chudak zakomplexovany a este vobec nedospel a vlastne to nie je muz. Iba hanba silnejsieho pohlavia! A ked ta teraz takto ponizuje co bude o rok? Dva? Dvadsat?
Odpovedať
ja by som tomu chlapovi povedala, no ty vozis vo vlaku kozate babenky so zadkami tak akurat do ruky, len aby si nakoniec neostal pri zene s kozami po zem a 120 kilovym kufrom miesto zadku. Len aby si takto nedopadol. A vypoklonkovala by som ho.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?