Problém so susedmi

Ahojte, chcela by som sa opýtať, alebo skôr požiadať o radu... Zhruba pred 2-3 mesiacmi sa o poschodie vyššie nasťahovali naši spoluobčania. Plne sa dá pochopiť, že ak sa niekto nový prisťahuje, potrebuje si niečo prerobiť prípadne ak má malé dieťa, že ho občas bude počuť. Avšak po všetkých tých mesiacoch začínam byť z toho unavená. Keby sa to dialo iba v rámci dňa, tak by som to neriešila, ale noc čo noc je počuť hlasné rozprávanie majiteľa bytu, slovo nočný kľud im zjavne nič nehovorí, pretože po polnoci je bežne počuť s niečim buchotať. Dokonca mám pocit, že neustály rev svojho malého dieťaťa im je maximálne ukradnutý, pretože to dieťa vreští takmer vkuse. Je mi jasné, že v paneláku sa s týmto musí počítať a cez tie papierové steny je počuť všetko, avšak keď sa o 2 v noci človek budí na to, že vám nad hlavou niečo treskne a máte pocit že vám strop padne na hlavu 8-( a preto sa chcem opýtať, či niekto z vás neriešil podobnú situáciu. Rozmýšľala som, že im pôjdem zaklopať na dvere a poviem im to slušne, avšak neverím tomu, že by boli ohľaduplní a ďalšiu noc by sa to neopakovalo. Dá sa vôbec nejakým spôsobom riešiť problém s neohľaduplnými susedovcami?
Odpovedať
Ahoj :-) nemala som podobny problem, ale parkrat som to zazila na intraku a tiez to neznasam, takze ta chapem. Urcite by som zasla za nimi a slusne ich na to upozornila. Nerozpravala si sa o tom aj s inymi susedmi? Ak by sa vas naslo viac takych, ktorym to vadi a viaceri sli za nimi, malo by to podla mna vacsi uspech. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja osobnu skusenost nemam, ale kamaratka riesila nieco podobne. Najskor ustne slusne napomenula,ked sa to opakovalo, riesila to policiou-rusenie nocneho kludu a na zaver,ked ani to nepomoze, spisat s ostatnymi susedovcami peticiu na ich vystahovanie - dorucenie majitelom bytu a oznamit najomnikom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?