Recepty na gril párty. Poraďte

murka24
Autor diskusie
04.08.2006
Budem robiť gril párty na záhrade a okrem tradičných špekáčok a slaninky ma nič dobré nenapadá. Nemáte nejaký dobrý receptík? Na niečo fakt mňamky?
Odpovedať
Zoradiť podľa:
lara1znk
04.08.2006
KUracie prsia, stehna v marinade. :-p
Odpovedať
murka24
Autor diskusie
04.08.2006
je na marinádku nejaký špeci recept?
Odpovedať
lara1znk
04.08.2006
Mam to doma, pozriem a napisem ti do IP.
Odpovedať
murka24
Autor diskusie
04.08.2006
jéj dík. ak by si mala aj nejakú medovú marinádku tak môžeš aj tú.
Odpovedať
princesse
04.08.2006
S kuracimi stehnami opatrne, radsej ich naporcuj na co najmensie kusky, aby sa poriadne upiekli. Môzes urobit aj zmes zeleniny a mäsa napichané na spajdli(kusok kuracieho, bravcového ci hovädzieho striedané s baklazanom, cibulou, kuskom cukiny, ceresnovou paradajkou a pod.)
Odpovedať
janka15
04.08.2006
ja som specialista na grilovanie x-) x-) x-) x-) vsetky koreniny, ktore mi vonaju zmiesaj dokopy s olejom a rozmackanym cesnakom a horcicou a na 1 den do chladnicky.......tak napr. korenie gyros, orergano, bazalka, na gril, na kura, su vselijake koreniny, co mas rada, pizzove korenie, fantazii sa medze nekladu, x-) x-) x-) x-) x-) ale rozmackany cesnak fakt odporucam, trosku soli
Odpovedať
kikula
04.08.2006
My sme zvykli grilovat aj nieco ako fasirky. Presny recept si nepamatam, ale ked kupis mlete maso a rozmiesas s majorankou, solou a ciernym korenim, trosku ciblky na drobno pokrajanej..., chuti to vyborne a uplne inak ako tie tucne fasirky na oleji smazene:-)
Odpovedať
janka15
04.08.2006
a este k tomu, kup si v hocijakom supermarkete tu misku na grilovanie, ma take diery, je ako z alobalu......je priamo na to a na to poukladaj masko a okolo mozes na kolieska zemiaky a zeleninu,my mame zatvaraci gril, takze pohodka, sa to super dusi.......aby som sa lepsie vyjadrila, nie misky ale tacky
Odpovedať
janka15
04.08.2006
neodporucam mlete maso kupovat, iba ak by to pred tebou pomleli.....alebo radsej doma ani marinadove si nekupuj
Odpovedať
murka24
Autor diskusie
04.08.2006
a prečo nemám kupovať marinádové. Mám v chladničke práve kupéné mäso v marináde. Joj, čo s tým? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kaska
04.08.2006
grilovat sa da podla mna skoro vsetko maso, kuracie (kridelka, vykostene kuracie stehna aj prsia nalozene v olivovom oleji a grilovacom koreni - mnam), grilovane ryby su velmi mnamky, zelenina,,,super je blakazan nakrajany na platky ochuteny morskou solou, cesnakom a olivovym olejom,,,tu je supis,,,ale vela korenia ja nemusim, je mi z toho potom tazko,,,
Odpovedať
janka15
04.08.2006
murka ak si uz kupila marinadove vystavujes sa riziku, ze to je pokazene maso, vsade ludi varuju, aby take maso nekupovali, lebo tymi vselijakymi koreninami zakryvaju ten smrad pokazenych potravin...... :-(
Odpovedať
caraida
04.08.2006
marinad je kopec, urcite aj na nete. moja svagrina ma super s medom, ja to moc nemusim. ak chces nieco jednoduche a rychle, vyklep kuracie prsia, posyp - solou (najlepsie bylinkovou), ciernym korenim, cesnakovym praskom, alebo cesnakom, bazalkou. zalej olivovym olejom. nechaj chvilu stat, ale staci len chvilu. potom skus otriast olej, pokial mozno aj s bylinkami (tie sa spalia) a ugriluj. vyborny recept! - zeleninove raznici - sampiony, ocistit, nakrajat podla velkosti, paprika, nakrajat na kusky, cukina, nakrajat, paradajky, najlepsie male cherry, ale mozu byt aj tvrdsie nakrajane. pomiesat s lyzickou oregana a rozmarinu, strocha soli a cierneho korenia. zaliat olivovym olejom, nechat 2h stat. napichat na raznici a ugrilovat. tu sa predava aj syr, ktory sa da grilovat, je dobry! nviem, ci aj na sk. dobru chut!
Odpovedať
anaxamon
04.08.2006
ja mam strasne rada grilovane klobasky ked ich pocas grilovania prelievate pivom:-) mnam tie su tak strasne dobre..aj teraz mi tecu slinky :-p :-p
Odpovedať
janka15
04.08.2006
raz som grilovala morcacie stehno, dost velike, tak je dobre tieto hrubsie veci narezat a do tych rezov trosku cesnaku....posmakujete si x-) x-) x-)
Odpovedať
murka24
Autor diskusie
04.08.2006
mňam mňam, hlavne ten baklažán
Odpovedať
caraida
04.08.2006
murka, my kupujeme prilezitostne aj marinovane steaky a dobre boli. maso pekne. aj ked ja to nejem, ale vraj dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
zuziq
04.08.2006
my sme pred tyzdnom mali tiez gril party, najlepsie isli biele grilovacie klobasky, krkovicka v marinade ( kuracie prsia su dost suche a hovadzie sa nam viac krat nejak nepodarilo dobre ugrilovat, skor na panvici ako steak) ale poradim super prilohu, ktora u nas ide vzdy na dracku. Jedna sa vlastne o salat Urobis si dresing z kyslej smotany, prepasirovaneho cesnaku a do toho korenie zaziky ( vsetko podla chuti) a do toho pokrajat cerstve uhorky na tensie pasiky - super dobrotka a perfektne sa to hodi ku grilovanemu masku. To iste ale bez uhoriek moze posluzit len ako dressing. a taktiez nam chutili klasicke sampiony na grile
Odpovedať
lara1znk
04.08.2006
Zuziq, to korenie nepoznam. Bezne ho dostat?
Odpovedať
Profilova fotka
zuziq
04.08.2006
lara1znk jj dostat, je to grecke korenie typicke, dufam ze som nepoplietla gramatiku v nazve :-D
Odpovedať
zuzulik
04.08.2006
zuziq : skus tie uhorky do tzatziky nastruhat na tych velkych okach a trosku to vyzmykaj a vodu zlej :) mnaaaaaaaaam :-p
Odpovedať
janka15
04.08.2006
zaziky mame aj my, este ani raz sme ho nepouzili, tak teda vyskusam lari myslim, ze v supermarkete ho dostanes x-)
Odpovedať
zuzulik
04.08.2006
je fakt skvele do hociakeho salatiku :)
Odpovedať
zoeee
04.08.2006
grilovane jablcka :-p ____________________________ jablcka, pomlete orechy, praskovy cukor, skorica, maslo, trosku mlieka alobal, popripade alobalovu misku _____________________________ vydlabat stred ale nie uplne, tak aby zostalo dno jalbcka orechy, praskovy cukor, skoricu zmiesat, pridat mlieko aby vznikla plastelinova hmota, naplnit do vydlabaneho jablcka ... polozit na alobalovy stvorec, kusok masla, zamotat a sup na gril ... popripade poozit na alobalovu tacku a az potom do alobalu ... da sa piect aj v klasickej trube a je to straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne mnam :-p
Odpovedať
zoeee
04.08.2006
http://www.modrafoto.mo.mesto.sk/gril/G… ... mnam :-p
Odpovedať
Profilova fotka
madeleine
06.08.2006
obaľ párky, alebo prekrojené špekáčky jemnou fajnovou slaninkou, alebo šunkou.... je to mňamky... ;-)
Odpovedať
katalienka
06.08.2006
ja som objavila susene slivky v slaninke...znie to zvlastne ale chutilo to vsetkym...tak ze manzelik ani neochutnal chuda :-N receptik- namocis susene slivky na noc do bieleho vinka. na druhy den ich obalis do tenkych platkov slaninky a prepichnes sparatkom alebo spajdlou... grilujes, kym slaninka nie je chrumkava...je to geniaaalne ;-)
Odpovedať
samera
07.08.2006
kati mnam, to tiez niekedy vyskusam, fajnovo sa to predstavuje x-)
Odpovedať
lentilka0607
22.06.2017
ahojte, kde kupujete mäso na gril(kuracie a krkovičku)? potrebujem teraz nakúpiť vo veľkom a rozmýšľam kde, uvažujem, že skúsim tesco https://www.letakomat.sk/lidl/kompletny…
Odpovedať
02luki18
13.08.2018
;-) pekná nedeľa.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?