ahoj luciferova :-) ked sa ti nepaci tato tema,tak sem nemusis pisat, nikto ti nekazal ;-) ja kecam aj s inymi ludmi a aj v inych temach...ale toto je priestor pre rozne temy, tak klidek
pollyanna, a odkial si? :-) ja som z partizanskeho,ale teraz byvame v trencine. Ked som bola mensia citala som knihu,v ktorej sa hlavna hrdinka volala Pollyana :-N
:-) ta prezyvka je z mojmhu mena Lucia, mam prezyvku Lili a moj bratulcek mi z tej prezyvky Lili urobil zdrobnelinku Lilusiatko :-D aj mne sa velmi paci ten datum, a pokracujem v stafete mojich kamaratok. Jedna kamaratka mala svadbu 23.9.2006, druha teraz 22.9. 2007 a my sme sa s drahym dohodli na tomto datume :-N mame radi jesen,tak preto september
jééj, vy ste tu všetky staršie. Inak ja na svoj vek vôbec nevyzerám a mám už z toho komplexy. Aj som zmenila účes a aj tak mi tipujú 18 rokov :-D už je to na nervy
lianka :-) mi nieco vrav, mna sa hocikedy ked cestujem autobusom pytaju soferi, ze ci polovicny alebo cely listok. A ked som bola chora a sla som na pohotovost,tak ma posielali na detsku pohotovost,ze sak urcite este nemam 18 rokov...tomu som uplne nechapala,ze ci ta teta dobre nevidi :-D