Ročník 1983. Ste tu niektorá v tomto roku narodená?
- Sponzor fóra
ahojte kocky, no z bicyklom asi mod neporadim, aj ked ten svoj mam, ale kupoval mi ho brat pred cca 4 rokmi, je kvalitny, dobry, uz vtedy stal 8500,- a to po zlave, takze fakt neviem. No a Ivetka, kukam, nova fotecka? pekneeee
k tym oznamkam, my sme mali svadbu 19.5.2007 a oznamka sme zacali posielat zaciatkom koncom februara, zaciatkom marca - cize cca 2-3 mesiac. Ale je uplne jedno, ci to posles polroka alebo 2 mesiace pred svadbou. Na jednej strane ak to posles polroka pred svadbou - ludia sa mozu dostatocne vcas zariadit ale na druhej, mozno niektori nebudu vediet isto potvrdit ucast.
4. jan 2008nie totiz nechcem aby mi do toho niekto kecal a je super pripravovat svadbu len vo dvoch t.j. s priatelom
inak my sme uz mali mat jednu svadbu minuly rok, ale sme to presunuli a mame ju tento rok, ale zatial o tom vie len moj svagor, lebo on je nasa spojka v KE pri vybavovani ostatni nemaju tusenia..., ale skusim poslat oznamka skor tak ku koncu februara
4. jan 2008ahojte kocky, ahoj saši!
Tak moja krásna dovolenka sa uz skoncila a zase zarezávam v praci...
Ivetka, pekna foto. my máme svadbu v marci a konečne sme dali nase oznamka do finanej podoby, takze posielat ich budeme teraz v januari. Nasa rodina o svadbe vie a pomahaju nam, do nicoho nam nekecaju a to som rada...ja som bola s moji ockom vyberat aj svoje saty, on bol vzdy moj radca, co sa tykalo obliekania, ma perfektny vkus a je uprimny co mi sekne a co nie a to som rada...a tak sme aj vybrali tie spravne, ktore su fakt neskutocne...krasne. Nasa rodinka je fajn a som rada, ze to prezivaju s nami a my mame uplne volnu ruku.7. jan 2008ahojte holky...mysti to hej aj moja mamina bola super, ale svokrovci zacali mat nejake reci a tlacili na priatela a to nebolo dobre....myslim tlacili nanho, aby mna prehovoril do nejakych veci co by presadili na svadbe a potom to je tazke bojovat proti nim - priatel z toho bol nestastny tak mi stale serviroval nejake nove a nove podmienky a to sa mi nelubilo ....
7. jan 2008- Sponzor fóra
ivetka, pierka kupis uz od 7,-Sk a baby tu v bazare ponukaju naozaj pekne pierka. U nas je zvykom, ze sa davaju pierka kazdemu muzovi na svadbe a pierka pre otcov a starejsieho sa lisia od ostatnych. A pohare sa pohybuju uz od 500,-Sk az do nekonecna. taky priemer je 1800-2000,-Sk aj tie nase budu stat cez 1500,-Sk. Fakt zalezi od toho, ake chces, typ, tvar a tak...
7. jan 2008u nas je tolko snehu, ze by sme ho mohli aj rozdavat...je to naozaj krasne...ano, je inak teplejsie ako vcera, aj rano ked som slapala do roboty mi bolo az prilis teplo...ale cekom sa tesim, ze napadol sneh, cez vikend sa mozno zase pojdeme lyzovat. aj teraz v sobotu sme boli na Solisku na Strbskom plese, bolo super...
8. jan 2008
ahojte babenky, tak sa vám opäť hlásim§
Saši, všetko naj k meninkám, ja viem, že pozde, ale skor som sa sem nedostala...moj drahy okupuje PC cele dni, ale dnes som ho uz vhnala, ze uz aj ja chcem ist na net...nebol z toho nadseny, ale nakoniec ustupil.
My sme boli na Silvestra u mojich rodicov a bolo nam super, mame este dovolenku tento tyzden, do roboty idem len v pondelok a to bude frmol...vobec sa mi nechce!
ahojte nove babenky, pekne vas vitam a som rada, ze sa rozrastame!!!!