Ročník 1983. Ste tu niektorá v tomto roku narodená?
ahojte. no víkend tak ako vždy. dnes som mala ísť k lekárke, ale má zase dovolenku, tak to opäť musím presunúť. inak som si robila rozpočtovú tabulku domácnosti a ešte teraz sa spamätávam zo šoku, ako idú peniažky dole vodou.
a inak nič. kúpili sme si lístky na ples v Rači, tak sa teším, len tam urobím fau paux, pretože mám len topánky s otvorenou špičkou a kvôli jednému dňu nie som ochotná si zakúpiť nové
nohavice na seba som nenašla ani na čínskom trhu, čižmy tiež. teda našla by som, keby som mala zvyšných 15 000ktoré nemám zvyšné, tak nemám ani topánky.
mimochodom, nepoznáte dobrý cvik, aby sa mi zúžili lýtka? do niektorých čižiem sa mi totiž nezmestili
a asi mám novú úchylku. strašne sa mi zapáčili všelijaké kuchárske knihy a nutká ma si kúpiť každú čo chytím do rukypritom doma nevarím, len zriedka, nestíham to.
21. jan 2008- Sponzor fóra
Ahjote fesandy...tak mame rozbehnuty novy tyzden.Tak som zle vnoci spala, ale kolegyna mi teraz vravela, ze bol spln, ze aj ona zle spala. Som teraz ako maca. Dnes som v praci dlhsie, kolegy ma ide zaucat do jedneho noveho programu. Takze pocitam, ze do nejake stvrtej, dlhsie hadam nie.
22. jan 2008Mne chvilku trvalo, kym som si zvykla do roboty vstavat o piatej rano, ale zvykla som si...myslim, ze sa to celkom da a je fajn, ze ked pridem domov, viem si este aj povybabovat veci aj urady. Na jednej strane je naozaj riadny zabijak tak skoro vstavat, ale na druhej strane aspon nezabijem cely den v robote. Aj ja mam byvalu spoluziacku ktora zije a pracuje v Prahe a chodi do roboty na deviatu rano a v praci je do piatej, kym pride domov je sest a den je za nou. Mne teda moja pracovna doba uplne vyhovuje...
22. jan 2008- Sponzor fóra
ahojte..tak ja este len o pol osmej vstavam
niekedy takmer o osmej..ked sa mi nechce..a o pol piatej som uz naspat z prace..pokial nemame frmol,co bol zatial len raz..aj to som prisla asi 10min neskor
a v praci byvam nejaku hodinku..s tym,ze dalsiu hodinku mi trva cesta tam aj naspat peso..takze je to celkom dobre..
a zacali sa nam dni predlzovat,tak je cloveku hned lepsie..ze23. jan 2008jej, že hodinku v práci. to nepoznám. ani len doma keď upratujem
saši ty chodíš do práce autom keď stíhaš ešte aj cvičiť?
inak išla som okolo poisťovne a máte tam ešte stále tie pekné vianočné vystrihovačky na okne. na ktorom poschodí robíš, keď budem pozerať od koníka?
mne tu dnes svieti slnko a rovno na chrbát keďže mám tak blbo stôl.23. jan 2008tak ja chodim do prace 10 minut autobusom a cca 25minut metrom....tak som vdacna za to metro, kebyze nechodilo tak mi to trva aj hodku
inak som si celkom zvykla v metre spim a auto moc nie, lebo v Prahe chodit autom po tych zapchach rano to je o nicom....
domov chodim 25minut metrom a asi 25 minut busom t.j. vecer mame nenormalne zapchy...
23. jan 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ale nie? to fakt? takze ostanes teda uz navzda Prazacka