Ročník 1983. Ste tu niektorá v tomto roku narodená?

15. aug 201019900
  • ale nie? to fakt? takze ostanes teda uz navzda Prazacka🙂

• ahojte. no víkend tak ako vždy. dnes som mala ísť k lekárke, ale má zase dovolenku, tak to opäť musím presunúť. inak som si robila rozpočtovú tabulku domácnosti a ešte teraz sa spamätávam zo šoku, ako idú peniažky dole vodou.
    a inak nič. kúpili sme si lístky na ples v Rači, tak sa teším, len tam urobím fau paux, pretože mám len topánky s otvorenou špičkou a kvôli jednému dňu nie som ochotná si zakúpiť nové 😠
    nohavice na seba som nenašla ani na čínskom trhu, čižmy tiež. teda našla by som, keby som mala zvyšných 15 000 😕 ktoré nemám zvyšné, tak nemám ani topánky.
    mimochodom, nepoznáte dobrý cvik, aby sa mi zúžili lýtka? do niektorých čižiem sa mi totiž nezmestili 😬

a asi mám novú úchylku. strašne sa mi zapáčili všelijaké kuchárske knihy a nutká ma si kúpiť každú čo chytím do ruky 😃 pritom doma nevarím, len zriedka, nestíham to.

• no lianka, lytak zmensit - to neviem, ci sa Ti podari, lebo tam to je skor o svalstve a nie tuku 🙂

• Sponzor fóra
  • no super, si ma moc nepotešila 😞 lebo doma ešte byciklujem na stacionári a to mi skôr dávasvalstvo, než ubúda. takže čižmy ku sukni pre mňa nebudú 😢

• prepac, ale je to asi tak 🙂 ale vsak sa svet nezruti🙂 urcite najdes riesenie🙂

• hej Saši nájdem. od jesene do jari nebudem vychádzať z domu 😃 alebo našich výrobcov konečne trjne, že nie všetci majú ideálne miery. 🙂

• si ma rozosmiala .)

• Ahjote fesandy...tak mame rozbehnuty novy tyzden.Tak som zle vnoci spala, ale kolegyna mi teraz vravela, ze bol spln, ze aj ona zle spala. Som teraz ako maca. Dnes som v praci dlhsie, kolegy ma ide zaucat do jedneho noveho programu. Takze pocitam, ze do nejake stvrtej, dlhsie hadam nie. 😠

• ahoj mirka - 🙂 ja skor ako o stvrtej nikdy nechodim , len obcas v piatok, ked idem k lekarke alebo tak, cize u mna su nadcasy viac ako samozrejme. Inak aj ja stale zivam a by som spala 🙂

• tak my tu nastastie este nie sme v takom stave, ze by sme museli stale tahat nadcasy, len obcas. ja chodim rano do roboty na siestu a po druhej poobede idem stale domov, niekedy o pol tretej, je to fajn, aspon nezabijem cely den v robote...

• ja som tiež v práci dlho, prakticky cez týždeň nie som doma. ráno keď odchádzam je ešte tma a keď prichádzam tak už je tma. niekedy som ťahala v práci aj soboty a nedele. teraz ich ťahám doma, lebo čo človek nestihne cez týždeň, musí dohnať cez víkend. 😞

• cafte holky ja som v praci vzdy 8 hodin a nikedy aj menej okrem uzavierkoveho obdobia vtedy som asi o pol hodku dlhsie...
    inak pretty zatial planujeme zostat v Prahe paci sa nam tu.... 😉

• ivetka - tak to je fajn,ak ste spokojni, preco si to kazit? 🙂 lianka, ja tak isto, ani nepamatam, kedy som dosla domov za svetla. Mozno tak niekedy v lete, aj to sa uz stmieva 🙂

• tak aj ja chodim za tmy vcera som isla vynimocne domov za svetla, lebo som potrebovala sit na danovy urad a zdalo sa mi to cudne, ze je este svetlo 😃

• Mne chvilku trvalo, kym som si zvykla do roboty vstavat o piatej rano, ale zvykla som si...myslim, ze sa to celkom da a je fajn, ze ked pridem domov, viem si este aj povybabovat veci aj urady. Na jednej strane je naozaj riadny zabijak tak skoro vstavat, ale na druhej strane aspon nezabijem cely den v robote. Aj ja mam byvalu spoluziacku ktora zije a pracuje v Prahe a chodi do roboty na deviatu rano a v praci je do piatej, kym pride domov je sest a den je za nou. Mne teda moja pracovna doba uplne vyhovuje... 😉

• Sponzor fóra
  • no ja tiez vstavam o 5:30. do prace chodim pred siedmou ale aj tak(ked to podla mirky preratam a posuniem o hodku) o tretej nikdy sa mi nepodari ist 🙂 teda ani o stvrtej 🙂

• tak to je dlho - inak ja tiez tak pracujem do prace medzi 8.00 az9.00 a domov medzi 16.30 az 17.30 no blbe a vtedy je uz tma 😐

• ahojte..tak ja este len o pol osmej vstavam 😃 niekedy takmer o osmej..ked sa mi nechce..a o pol piatej som uz naspat z prace..pokial nemame frmol,co bol zatial len raz..aj to som prisla asi 10min neskor 🙂
    a v praci byvam nejaku hodinku..s tym,ze dalsiu hodinku mi trva cesta tam aj naspat peso..takze je to celkom dobre..
    a zacali sa nam dni predlzovat,tak je cloveku hned lepsie..ze 🙂

• hodinku v praci? to co je za robotku? .-) a preco chodis peso? ako fajn🙂 to sa mi lubi, len ze preco?

• jej, že hodinku v práci. to nepoznám. ani len doma keď upratujem 😃

saši ty chodíš do práce autom keď stíhaš ešte aj cvičiť?
    inak išla som okolo poisťovne a máte tam ešte stále tie pekné vianočné vystrihovačky na okne. na ktorom poschodí robíš, keď budem pozerať od koníka?

mne tu dnes svieti slnko a rovno na chrbát keďže mám tak blbo stôl.

• no presne v tom okne, kde su tie vystrihovacky 🙂

• hej hej a chodime s manzelom autom 🙂

• tak ja chodim do prace 10 minut autobusom a cca 25minut metrom....tak som vdacna za to metro, kebyze nechodilo tak mi to trva aj hodku 😉 inak som si celkom zvykla v metre spim a auto moc nie, lebo v Prahe chodit autom po tych zapchach rano to je o nicom.... 😉 domov chodim 25minut metrom a asi 25 minut busom t.j. vecer mame nenormalne zapchy... 😐

• ahojte kocky, ste tu niektora? moj drahy sa neciti dobre, tak som mu uvarila cajik s citronom, dala paralen a naordinovala pod paplon a potit sa. Uz chrni 🙂 takto pred tyzdnom som tu ja takto lezala 😒

• ahojte..
    som si teraz vsimla..ta hodka je na prestavku 😃 dokopy som tam 7hodin..ale niekedy odchadzame skor prec..
    a peso chodim preto,ze som zvyknuta..uprednostujem chodzu pred zapchami..a autobusy mi nerobia vzdy dobre..

• jaaaaj, no este ze si to upresnila 🙂 srandujeeeeem

• ale stale je to celkom dobre..a zvlast,ked mame aj dost volna..ako kazdy ziak 😃

• no to jasne 🙂 ley, dnes vypinam, uz ledva drzim oci otvorene 🙂dobru nocku

• dobre ranko kocky 🙂

• ja už skoro dobrý večer. 🙂 dnes som mala roboty až až, ešte že je zajtra piatok.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém