Ročník 1983. Ste tu niektorá v tomto roku narodená?

15. aug 201019900
  • ideme do Turecka, ale az v juni, spojime to aj s letnou dovolenkou, lebo na obe by nam tento rok asi nevyslo.
    No nebude to taka prava svadobna cesta, lebo idu aj svagor s manzelkou a dcerou (3 roky), tak to tam budem robit skor pestunku ako uzivat si nejaku svadobnu cestu...leto mam aj ja inak rada, hlavne prechod jar-leto ked este nie je velmi horuco, to sa mi fakt paci. a Velka noc? poslednych par rokov to bola super rodinna chata a tento rok svadba, takze fajn... 😃

• my sme boli v Turecku a bolo super. ale moj sen je Karibik, len keby toľko nestál 😒

• caute babenky, tak ako, stale vela prace? Mne sa nic nechce, vonku prsi a boli ma hlava. Usta sa mi otvaraju, dobreze sa mi sanka neskvaci, chce sa mi spat...
    Neznasam taketo pocasie a bojim sa, ze aj buduci tyzden nam bude ba svadbe prsat 😒 Dufam, ze sa mylim, lebo to potom nebude dobre. Predpoved je kadejaka, aj prsat (aj ked len na 20%, aj polooblacno, tak neviem...) 😞

• Sponzor fóra
  • ahojte,
    aj dážď je romantický. V práci hovoria že padá šťastie, moja babka že manželstvo bude nešťastné, lebo nebesia plačú. Tak si vyber 😃

ja usilovne pokračujem v nič nerobení, lebo moji čo ich mám na starosti sa len rozbiehajú a tak zatiaľ nemám čo robiť. ale už to vidím, že keď budem chcieť čerpať dovolenku, tak akurát vtedy bude roboty ako na kostole.

• No, ja som pocula len tu verziu so stastim, ono by to zase nebolo az take tragicke, ale nebudeme sa mat kde fotit, lebo tu nemame ani zamok, ani hrad a fotenie mame naplanovane v parku....tak dufam, ze nebude liat.
    A je to vzdy krajsie, ked svieti slnko ako ked prsi 🙂

• mysti v tom máš pravdu, ak by Vám pršalo, dosť ťažko by sa fotilo v parku. Ale zas keď prší, vraví sa, že mladomanželom pršia peniaze. Čím viac prší, tým viac peňazí vraj budete mať. 🙂

• aby sme na mysti pohnali všetky mraky 😃

baby, ja som dnes v lekárni dostala vernostnú kartičku, celkom som sa potešila, lebo body môžem využívať aj na kozmetiku 😉

• ahojte kocky.-)

• ahojte..zajtra je piatok 🙂 🙂 🙂
    uz sa neviem dockat vikendu..

• veru ani ja, super, že už je piatok!

• Ahojte. pridavam sa k nasemu vecne mlademu rocniku🙂 Aj Vam sa stava, ze si neviete spomenut kolko mate rokov, ked sa vas niekto opyta? 😃

• ahoj m03, a vitaj...
    mne sa to teda stáva, ze musim obcas rozmyslat. ked uz clovek skonci skolu a zamestna sa, tie roky idu nejako rychlejsie. Aj ja tesim, ze je dnes piatok ,dnes robim len do dvanastej, lebo cestujem prec.

• baby..a v ktorom mesiaci ste sa narodili? 🙂

• november , niekde som čítala, že vtedy sa rodí najviac ľudí s chorobami. asi niečo na tom bude

• liana..no asi som sa potom divne narodila 😬 som marcova a tolko tych zdravotnych problemov mam,ze az 😠
    a sesterka to iste..ten isty den..a je na tom podstatne horsie ako ja..o jeden problem menej sice ale ten spolocny ma vacsi 🤔

• Sponzor fóra
  • ahojte tak ja som maj lasky cas ... 😃

• ale nie novembroví sú ´fasiangoví klauni- s tými sa rada bavím....ale vedia aj "ustipnút"- ved skorpióni... 😴 😉

• no ahmon 🤔 ja som už strelec a nie škorpión. ale zvyknem hovoriť, že mňa panbožko poslal na svet omylom, ešte som sa nemala narodiť a teraz chce napraviť svoju chybu a potrebuje ma nejakým spôsobom dostať k sebe späť, lebo mu výpočty detí ktoré ešte chce poslať na zem nesedia. preto mi robí samé naprieky, len aby som to asi sama vzdala, alebo čo 😒

• liana..mna pan boh ma velmi rad..sa mi celkom dari..tuk,tuk..az na to zdravie..no mam pocit,ze mi vynahradza to,ze mi vzal dedka tesne po mojich narodkach 😞

• tak priatel je skorpion, ale az tak nie ustipacny, alebo mozno si to ani neuvedomujem kedze aj ja som niekedy ustipacna 😃 , ale nam to tak vyhovuje je nam dobre 😎 😬

• yvet..tak to je podstatne..ze si rozumiete 🙂

• mystiiiiii a vsetka kocky🙂 ahojte 🙂 mystiiii, uz len par dni 🙂 tak na Teba myslim 🙂

• ahoj 🙂
    mysti tiež na teba myslím. nechcete ísť na svadobnú cestu do nejakého wellnes hotela tu na Slovensku? majú dobré programy.

• ahojte babenky! dakujem, ze na mna vsetky myslite, uz sa mi to naozaj krati...rodicia uz zacinaju stresovat, dost sa na nich bavim... 😃 na mna ten stres nejako nedolahol... 🙂
    dnes som v robote posledny den, takze sa vam ozvem uz asi len buduci utorok tak hned aby som nezabudla Vam prajem krasnu velku noc, vela sibacov a vela vod(k)y 😃
    lianka, na svadobnu cestu ideme v juni do Turecka...
    A inak aj ja som novembrovy skorpion 😵

• ahoj tak to ste rovnako mysti ako priatel on je sice oktober skorpion oooo 😉 tak vsetko dobre na svadbe nech sa Vam to vydari....uvidim ako budu stresovat nasi a svokra ooo 😃 😛
    my este nemame svadobnu cestu vybavenu asi pojdeme na last minutku 😬

• mysti..tak budem na teba tiez mysliet..

yvet..a kam sa chystate..ja pozeram grecko..korfu by som brala..
    co vy na to baby..moze byt?

• my by sme chceli ist do Egypta popr. Tunisu, ale pocula som, ze v juni je tam straaaasne horuco vlastne na konci juna tak uvazujeme, ze bud do Egypta popr. Tunisu ideme v septembri, alebo po svadbe niekde inde kde nebude tak horuco, ale neviem este kde napr. Bulharsko Chorvatsko atd.... 😉

• ahojte baby..ja sa len tak trooosku pochvalim..ze som dnes dovrsila 25 😎
    takze uz som z tych 25rocnych.. 😃

• tak teda gratulejeme...!poriadne to oslav

• dakujem 🙂 🙂 🙂
    v praci sme oslavovali..dali sme si kolac..taky suprovy..typicky anglicky a potom aj KFC 🙂 takze super bolo..
    s rodinou to oslavim,az pridem domov..

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém