ivetka, ja som povedala presne to iste, ze nebude babo, kym nebude auto, takze sme sa rozhodli to riesit. Cez vikend sme boli v Skalici na jarmoku a prisli sme domov dnes o pol jednej rano, kym som sa ulozila spat, bolo pol druhej a o piatej som vstavala do prace!!! :-| 8-( , som zrela na postel, tak ked dnes pridem domov, asi zaspim este vo dverach!
sosojj, ahoj, tiez patris do klubu 25 rocnych? :-)
ivet, tak akoze ani my este babo ani nie, mozno az o rok, ale auto uz potrebujeme, ci na vacsie nakupy, jednoduche svoje je len svoje a to je to, ze my dost casto cestujeme autom, takze nam sa to oplati. Vodicak mame tiez obaja, takze nie sme odkazani na niekoho druheho! ;-)
anuscha vitaj a preco mas v pase, ze svadba 2 maja aj ja som inak z KE :-D
sosojj ja som mala super svadbe, ale raz stacilo na cely zivot je to narocne, ale v konecnom dosledku pekne :-N a super zabava :-D teraz sa uz tesim, ked nam postavaju bytik :-)
my kupujeme bytik pri Prahe cca 15-20 minut od okraja Prahy sme sa rozhodli, ze je to dobra investicia, lebo podnajom strasne berie peniaze :-. :-x a vy kupujete v Sali ????
no su dost drahe aj preto sme kupili pri Prahe a aj preto,ze sa nam tam viac pacilo :-) a kde byvaju oni ? :-) a kde presne kupujete vy - budem to poznat? :-)
ale piseme, ale dnes nejako neviem, kde mi hlava stoji, asi mam nejako vela prace. sosojj, mate svadbu v Sali? Ale si teda fakt sikulka, ked uz vsetko mate a uz len cakate, takze ziadne stresy... :-D ;-)
Tak to mate naozaj fajn, akoze ani ja som nemala nejake stresy, vsetko som stihla uplne super, ale zase asi by som nemohla povedat, ze mesiac pred svadbou som mala vsetko hotove...mate svadbu v nejakom hoteli alebo restike?
tak v restike sa to da...my sme mali svadbu u nas v kulturaku, takze som mala robotu do posledneho dna...este den pred svadbou sa nam nahlasil jeden svadobcan, tak ja som este rano v moj svadobny den s mojim ockom preukladavala stoly v kulturaku... naozaj je ine mat to v restike... :-)
tak to mate naozaj super...zase mne sa to pacilo aj tak, ako sme to mali my, mne take veci ako robenie vyzdoby bavia a aspon som mala vsetko podla mojich predstav, takze som bola spokojna. A bavila ma aj ta hektika, dni isli, ani som nevedela ako, bolo to fajn, naozaj by som si to este rada zopakovala! ;-) :-D