holky ja som dnes v praci vobec nestihala - masaker.....tak ja som taky typ, ze co si neurobim sama to sa mi nepaci a nepozdava jedine moja mamina vie veci urobit podla mojich predstav a tu som necela obtazovat tak sme vyzdobu a ine veci nechali na agenturu :-)
ahojte baby, ivetka, ja som presne taka ista a navyse pripravovat salu pre moju vlastnu svadbu ma naozaj bavilo, doslova som sa v tom vyzivala! Vysledok bol super a vsetci boli nadmieru spokojni! Saši, IP
ivetka, so snazenim? nijak, nesnazime, teda je to zly vyraz, len jednoducho co prist ma, tak pride, cize nic nesurime, ved aj tak biologicke hodiny este az tak moc netikaju :-)
ahojte kočky!
Saši, dik...
Od pondelka mam dovolenku, pridem do prace az vo stvrtok, takze mozno tie tri dni sa tu neukazem, lebo mam nejake vybavovacky-behacky, takze asi nebudem stihat...ani my sa este nesnazime a hlavne teraz, ked hladam novu pracu-to absolutne neprichadza do uvahy...je fakt tazke najst novu pracu v nasom okrese! ]-(
ivetka, dakujem, bude celkom fajn-moja sestra oslavuje meniny v sobotu (perdcasne-je Michaela), takze ideme tam, tak sa aj celkom tesim-sa odreagujem. Pridu aj starkovci, tak sa budem zase vytesovat, normalne sa tesim!
A co Ty? ako ides travit vikend?
to mas fajn, Vladko este ide zajtra doobedu k rodicom pomoct-prestavuju totiz krb, takze ma o plany postarane! Ja som upratovala pocas tyzdna priebezne, takze nic velke uz netreba, dam akurat este dnes prat! :-) Ozaj a ako pokracuje novostavba?
budeme mat do konca roka dufam hrubu stavbu myslim na celom baraku, lebo nase poschodie uz je :-D aj so strechou teraz uz robia posledne patro a strechu :-N
Ahojte kočky. Zase sa po dlhom čase hlásim. S mojikom sme sa rozhodli, že správíme fotoalbum aj tu na fóre-tak zopár fotiek, tak vám mysti a yvett nebudem posielať fotočky do mailu. Máme už aj fotos od fotografa, sú krásne :-) , teda aspoň nám sa veľmi páčia, tak uvidím, čo na ne poviete.
Musíme sa dohodnúť, čo sem pridáme, tak dúfam, že do týždňa sa nám to tu podarí pridať :-D .
Zatiaľ sa majte pekne.
ahojte kočky, som doma, tak sa hlasim len tak sporadicky. u nas v praci sa deju velke zmeny, idus a znizovat stavy a tak, takze najvyssi cas najst si novu robotu.
Zuzka, tesim sa na album!ako sa inak mate?
Ahojte baby, dnes som uz v praci...podrobnosti IP. Mam sa inak celkom fajn, cakam dnes na jeden dolezity telefonat. A potom uvidim, ako to bude dalej a aka bude moja situacia. Je mozne, ze az to vyjde, pojdem na zaskolovanie do ineho mesta, takze taky mesiac sa tu neukazem, ale to je zatial len v teoretickej rovine. A vy co kočky, ako sa mate? :-)
Mirka ja mam stale tu istu pracu nechce sa mi menit mam super pracovnu dobu, super praca ziaden nejako velmi velky stres a k tomu celkom dobri ludia v teame takze celkovo velka pohoda :-D
Ahoj Saši, ano, je to vsetko vybavene, robim uz len dnes a zajtra 2 hodinky a od pondelka odchadzm na zaskolovanie. Je to uz na 100% iste, v pondelok podpisujem zmluvu. Takze astalavista stara praca. Ja dnes akurat zaucam kolegynu...
ahoj holky ja som vcera nemala chut pisat dostala som mrchu a bolo mi zle :-S
tak Mirka prajem vsetko dobre a vela stastia v novej praci nech je lepsia ako ta stara :-D
Ivetka, dakujem, ja "TO" tiez mam, tak ma tak boli hlava ako kona. Dnes som bola na alergo a brali mi krv do dvoch skumaviek, tak ma boli cela ruka...
som uz doma, dnes som sa lucila s kolegynou, co sme spolu sedeli v kancelarii, sme si aj poplakali... ;-( aj mne je smutno, ale nemala som inu moznost ako odist z prace...tak snad bude len lepsie!
Ahojte kočky. Vôbec sem nestíham chodiť. Máme teraz toho neskutočne veľa. Manželík dostal novú prácu v Košiciach a k nej služobný byt, takže sa asi v blízkej dobe budeme sťahovať do KE. Teraz vôbec nič nestíham - lietam medzi prácou (kde zabijem celý deň) a Košicami - začíname dávať byt do obývateľného stavu. Večer prídeme domov a rovno smer posteľ. Ani "manželské povinnosti" :-D (ako to môj drahý nazýva) nestíhame plniť, nie to ešte chodiť na net. Viem sľúbila som vám fotky, ale už na tom pracujem. Vyberám z toho veľkého množstva, čo sem pridám- niečo z profi fotiek od fotografa a niečo od ségry. Taktiež som si už napísala pokec k dodávateľom. Zajtra mi to musí miláčik odsúhlasiť a pridám to sem. Len som rozmýšľala, či by som na tie fotky nemala dať nejakú "ochranu" proti kopírovaniu - ten nápis, napr. môjho mena alebo nicku taký slabý cez celé fotky. Čo vy na to?
Mysti verím, že sa ti v novej práci bude páčiť a verím, že lúčenie s kolegyňou bolo smutné. Tiež ma čaká niečo podobné v blízkej dobe, lebo budem chcieť pracovať v KE. Za terajšou prácou mi smutno nebude, ale za 2 kolegynkami áno. :-(
Yvi a ty máš čo nové? V tom zhone sa ťa stále zabudnem opýtať, ako ste nakoniec dopadli z tými profi fotkami. (môžeš mi napísať do IP), ak nechceš sem.
Kočky prajem vám pekný víkend, verím, že sa tu ukážem čoskoro, aj s fotoalbumom, lebo už sa hanbím - len sľubujem.
ejha, ste sa nejako rozbehli s tou prácou, tak držím palec aby to všetkým vyšlo. ja akurát silne uvažujem, čo je pre mňa dôležitejšie, či sa mám pomaly poobzerať po práci ktorá zodpovedá môjmu vzdelaniu a nehandrkovať sa v poisťovníctve na stredoškolskej pozícii (som tam od rána do večera a za nadčas mi nikto nepovie ani ďakujem) a zaoberať sa kariérou, alebo predsa len zaťať zuby a zotrvať a začať seriozne uvažovať nad budúcou rodinou. :-| momentálne sa neviem rozhodnúť, doposial akékolvek moje rozhodnutie nebolo najšťastnejšie.
a niekedy si tak povzdychnem, že keby som tak mala aspoň o tie tri roky menej :-N
ahoj lianka vsak ked si 83 este nemas tolko ja sa citim dost mlado :-D nie vazne ja mam zatial super pracu za super prachy dufam, ze sa to nezmeni :-)
zuzka tesime sa na fotecky inak mame sa super zacinam rozmyslat na babom, ale este nemame casu je toho dost vela so zariadovanim noveho bytiku a kupou veci do neho, ked ho o rok dostavaju :-D