Ročník 1983. Ste tu niektorá v tomto roku narodená?
ahojte kočky, no ono to je tak, ze ja som zamestnana uz od 13.10.2008 v tej firme-mesiac som bola na zaskolovani-tam sme riadne robili a potom som prisla sem a tu cakame, kym sa spusti nasa prevadzka.Ale je este vela dokoncovanie, ziadne kancelarie este nemame zariadene a dnes nam povedali, ze stoly do kancelarie budeme mat az 20.12. tak si to viete predstavit. Cely den sa len potulujeme po vyrobe, vsetkym sme trnom v oku, ale co mame robit? Vobec ma tam nebavi, ved prezit toto od 6,00 do 14,30 to da riadne zabrat!!!
Tak som naozaj velmi zvedava, kedy sa ta nasa prevadzka konecne spusti. Ako Ivet, uz si zdrava? Ja som chora ako pes, ale nechcem ist na marodku, lebo sa mi to neoplati a nechcem dostat padaka este v skusobnej dobe. nemam kancelariu ni net, nemam Vam ani odkial pisat, ked tak len takto narychlo z domu!!!25. nov 2008Ahojte kočky. Píšem len tak narýchlo, lebo vás chcem pozdraviť, aby ste vedeli, že som na vás nezabudla
Nič nestíham, potrebujem, aby mal deň viac hodín. Od pondelka by sme mali ísť bývať "naostro" do nového bytu - teda prenajatéhoa ja nastupujem do nového zamestnania. V piatok ma čaká rozlúčka
, za niektorými kolegynkami mi bude fakt smutno, nemám rada také lúčenia
Kočky dáke ste všetky choré, čože to je? Ja som sa dala zaočkovať a zatiaľ to pomáha. Z každej strany počúvam, kde je kto chorý a ja úspešne odolávam.Tak vám prajem skoré uzdravenie.
26. nov 2008- Sponzor fóra
ahoj zuzu, pekne, ze si sa tu ukazala...ja som teda chora ako pes, na zajtra si beriem Pcko, ale namiesto toho, aby som isla k lekarke, idem na zabijacku, no co uz...vyliecim sa hadam cez vikend. Aj som zmenila pracu a aj mne je za niektorymi kolegami smutno, rpedsa, bola som tam viac ako 2 roky, no ale zivot je uz raz taky a aj v novej praci sme dobra, mlada partia, tak dufam, ze sa rozbehneme a bude to v pohode...
27. nov 2008ahoj saši, ahote kocky, no ja som sa aj dnes chystala k doktorke, ale ked som videla, kolko je tam ludi, tak som to kednoducho vzdala...no tak sa trapim s tym hrdlom stale doma. Saši, kde mas tie fotky? som nejako nepochpila. aj ja by som potrebovala niekde ist a trosku vypnut, nejako ma vsetko nervozni!!!
8. dec 2008aj ja chcem vidiet fotecky, aj ked vlastne netusim, co facebook je...mozno aj viem, len neviem, ze sa to tak vola...ako sa kocky mate? Ja celkom fajn, vcera a dnes bol u nas kolegy z Lednickych, co som sa unho zaucala na pracu, tak bolo veselo, som bola normalne rada, ze ho vidim...tak mi aj rychlo presli dni. Zajtra konecne stvrtok, tesim sa na vikend, ideme v nedelu nakupovat vianocne darceky, tak sa tesiiim
10. dec 2008- Sponzor fóra
pretty ja si facebook pozriem ked budem doma v praci ho mam bloknuty
inak Mirka ahoj uz si zdravsia??? Ja som vcera balila niektore darceky, ktore sme uz pokupovali cez vikend a tento vikend ideme este nejake dokupit, aby sme uz potom mali pokoj a kludno dufam, ze to vsetko tieto vianoce vyjde, lebo sa chystam ku svokrovcom - na Vianoce sa striedame raz u nasich raz u nich a moc sa mi k nim nece - bude tam aj jedna osoba co ju moc nemusim. Inak svokrovci su OK.
10. dec 2008ahojte baby, saška, ja by som sa tak rada prihlasila, ale nemam este kancelariu, nie to PC a net, tak sa mi sem tam podari ist na net takto vecer, ked tu nie je moj muz...inak sa neda, alebo som taka unavena, ze PC nezapnem...ivetka, my sme boli vcera v BB nakupovat darceky, a kupili sme skoro vsetko, tak som happy, akurat nam treba uz len nejake drobnosti a budeme mat vsetko. My budeme na stedry vecer doma (to sme stale) a na silvestra ideme k svokrovcom, kedze minuly rok sme boli u nasich a pomedzi sviatky tak striedavo...
15. dec 2008mirka, ja viem, ja som na tom podobne, dari sa mi len rano sem na net nakuknut. my tiez budeme u nas na vianoce, ako kazde, odkedy sme spolu. a potom prvy vianocny zvykneme k nasim do BA ist a druhy ku svokrovcom.
no a na stedry den vecer po vsetkom zbehneme ku svokrovcom, lebo byvaju 5 minut od nas.16. dec 2008Ahojte kočky. Hlásim sa po dlhšej dobe. V novom byte nemáme net, ale už každú chvíľku bude. Teraz sme u svokrovcov - naše druhé doma
a mám trocha čas, tak som sem nakukla.
Fungujeme strašne rýchlo - nová práca, zariaďovanie bytu, ani si nestíham uvedomovať, že o pár dní sú Vianoce.
Tak vám kočky želám krásne sviatky, hlavne pokoj, oddych a rodinnú pohodičku. To ja teraz potrebujem ako soľ.21. dec 2008Ahojte kočky, som tak rada, ze sa aspon vy ozvete...u nas v praci je to strasne, este stale nemame zariadene kancelarie, a do Vianoc to ani nebude, tak sa len tak predierame. Nemame sa dobre, pretoze minuly tyzden od nas prepustili 35 skvelych ludi, iba tak z cista jasna, kto bol v skusobnej dobe, dostal vypoved, vam teda poviem, pekny darcek na Vianoce...sme z toho vsetci smutni a vobec nie je taka ?vianocna nalada" u nas...a doma hektika-treba mi piect (ale to asi vsetkym) a to idem este aj v utorok do prace, tak si vobec neviem predstavit kedy to budem vsetko robit. Nemame ziadne dovolenky a aj keby sme mali, asi by to nikto neriskoval, len aby sme neprisli o pracu a aby sme sa mali kam po sviatkoch vratit, to je teraz najhlavnejsie, joj baby, vobec nemam dobre obdobie a to, ze su sviatky si asi neuvedomujem...
21. dec 2008no Mirka ahoj aj Zuzka tak u nas v praci zatial pohoda nikoho neprepustaju zatial a dokonca aj mame nove pozicie na ktore hladame ludi tak zatial pohoda a klud
zuzi kde v Ke pracujes asi som uz zabudla sorry
ale tiez tu v CR hlavne z automobiloveho priemyslu prepustili dost ludi aj manazerovkolegynin ocino stratil pracu pred Vianocami a to ma doma nezamestnanu manzelku a 2 male deti
ja idem do prace tiez v utoroka v utorok v noci cestujeme vlakom do KE a v stredu rano o 7 mej budeme tam
ja sa na sviatky moc tesim konecne si oddychnem a budem s rodinou
21. dec 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
vidis ivetka, a nemohlo to byt skor? uz by si bola mozno fit.
jooooj, ta prva pise