Ročník 1983. Ste tu niektorá v tomto roku narodená?
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
mame domcek na Popradskej...len potrebujeme dostavit vrch, lebo zatial je tam prisetor pre firmu ale nie pre bytik...ale kazdu chvilocku ked sa stavebny urad zlutuje a prestane trucovat tak nam snad daju povolenie a potom uz budeme mat vsseeeticko po com tuzime...
a ty kde presne byvas...ahaPraha pozeram....11. mar 2009no priatel pracuje dlho na tej firme...ale teraz je to uz aj moja lebo obsluhujem jej velku cast a on sam vravi, ze uz si chod firmy nevie bezomna ani predstavit...
Praha je urcite super...ideme okolo ked pojdeme na svadobku tak sa tam chceme stavit...a ty co tam pracujes?..
a to, ze Ke su male mesto je pravda...vo svojom doterajsom zivote som stale pracovala ako predavacka niecoho...vlstne svojim sposobom predavam aj teraz ale sluzby a tovar...no a ked chodim po ulici v Ke alebo idem niekam do marketu...normalne zdravim ludi lebo kazdeho poznam...11. mar 2009ahojte baby, tak kukam, ze konverzujete na plne obratky. Ja mam v praci tolko roboty, ze neviem, kde mi hlava stoji. my sme mali v nedelu trojhodinovy maraton aerobik, bolo fántasticky. Bola som cvicit aj vcera a idem aj dnes. Je to super uvolnenie po celom dni v praci. len ma stve to, ze kazdy druhy tyzden mam poobednu a vtedy nechodim vobec cvicit a vtedy mi to chyba.
12. mar 2009robime internet...po okoli Kosic, trosku aj po Ke, teraz sme zacali robit IP telefonovanie...mame velkoobchod s wifi vecami a tak ruzne...aktivity mojej polovice su velmi sirokospektralne...obcas by som ho za to kusla...lebo si naberie na seba milion veci a potom nevie kde mu hlava stoji...
12. mar 2009Ivetka, no zacina sa pomaly ale isto spustat nasa prevadzka, ale ja tam nejdem, lebo ide hlavne o vyrobu a vyrobnych pracovnikov, takze ja zatial ostavam na terajsej pozicii. mam vsak zmluvu uz len mesiac, takze to nie je bohvieco. Pretoze neviem, ci mi ju prelzia, alebo nie, je to krute!
12. mar 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ahojte kocky, ahoj tasha. Aj ja Ta tu pekne vitam. Dlho som tu nebola, lebo som mala frmol v robote a domov som chodila taka unavena, ze som len spala...mam dobru spravu-u nas v robote sa to asi zlepsi a bude sa otvarat to stredisko, na ktore som bola prijata, takze dufam, ze sa tam cim skor "presuniem". Tak sa celkom tesim, ale zase nehcem to prehanat, aby som sa netesila zbytocne.
Tak uvidime, co z toho bude.
V nedelu na MDZ som bola na trojhodinovom aerobiku -maratone. Bolo supetr, ale teraz ma boli koleno, lebo som zle skocila. Ale bolo super. Ako sa mate baby? a co Saška? ta sa strasne davno neozvala...